- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Не мислите ли , че е тъпо?
Добър вечер.
Не мислите ли , че е тъпо да пушиш , пиеш вземаш най - различни "забранени" вещества.
Аз пушех , пиех , смърках и някоя друга гъбка , но реших , че има по добър живот. Достигнах до извода , че всеки човек може да се весели и без някоя друга пържилка за мозъка. Няма смисъл да се пуши и пие защото само си тровиш здравето. Да признава яко е като се напафкаш яко с козче , но това въобще не е полезно и няма да може да го правиш винаги... Ще дойдат и закони в българия колкото и хумористично да ви звучи
Човек може да живее и да се забавлява без разни стимуланти.
Ваш си е избора , аз избрах по добрия живот!
С уважение Ванката
браво, хлапе, само да видим докога ще си удържиш на думата
bravo radvam se za teb 4e jivee6 po dobyr jivot no moq i taka si e dobar ne mi trqbva da go promenqm
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Whisskas незнам защо с такава ирония казваш "осъзнали се".
След като никой не може да у спори факта , че от алкохола затъпяваш яко , поради простата причина , че той скапва мозъчните клетки. А разните други пържил ки за мозъка се ти скапват по нещо. + това се пристрастяваш... Тук очаквам великите коментари от сорта : "Тоя пък дебилен си мисли , че от тревата се пристрастяваш. Тоя не разбира , глупав и некомпетентен човек." Научно доказано е , че човек се пристрастява дори към шоколада ^^ Дали психически или физически не е толкова важно. Да пробвал съм от почти всичко и не мисля , че бях много пристрастен , но все пак всеки път като бяхме с компанията и имаше нещо(каквото и да било) го нагъвах яко ^^
Вече съм с друга компания , тренирам гребане и билдинг колкото да мога да се изчистя така да се каже.
Реших да се захвана с учението си по сериозно и да науча немски поне докато стана на 20 да съм готов.
Избора си е твой - между безгрижния живот до 25 или безгрижния след 25 ^^
Ванката
пс1: Виждам , че не сте ме разбрали правилно : аз НЕ ожулвам никой.
пс2 : Мисля това да ми е последния пост в този форум , така че късмет в живота на всички тук.
В крайна сметка всеки сам определя как ще живее и си носи последиците за това ако не веднага то след време....аз също избрах живот без дрога и се чувствам прекрасно....трудно се дава акъл на сегашните тинейджъри, затова и много рядко изказвам мнението си за наркотиците в този сайт...все едно когато аз бях на 15 години да се вслушам в съветите на някой-абсурд....то не бяха треви, хапове, лепило, че и най-накрая хероин...и за какво за едното удоволствие...чувствам се най - голямата късметлийка на света, че се отърсих от тези работи и най - вече от хероина...и чак сега след толкова много време осъзнавам грешките си.....не, не съжалявам, искала съм и съм го направила....винаги съм смятала, че колкото са ми взели наркотиците толкова са ми и дали....и последното, което ще кажа е бъдете умерени, не прекалявайте....и с най-полезното нещо когато се прекали става вредно![]()
Whisskas, той едва ли някога ще приеме факта, че това, че друсаме не означава, че нямаме цели в живота, че не учим и не се развиваме..
за себе си лично мога да кажа следното: именно наркотиците ме превърнаха от затворено,заблудено, срамежливо дете, което не вярва в себе си и се подценява в общителен, освободен от глупави комплекси, стериотипи и кумири, млад човек, който знае какво иска, вярва във възможностите си, осъзнава доста от нещата от живота по малко по-различен от общоприетия начин и това ми помага да бъда щастлива..
сега знам, че всичко е илюзия, всичко е само в главите ни, светът е на всеки, възможностите са неограничени, зависи от гледната точка.. обичам човека, който съм, а съм такава в голяма степен благодарение на наркотиците.. това не е зависимост, това е право на избор, това е избор за живот и единствения за мен начин за живот, поне стойностен и пълноценен такъв..
нищо, което противниците на употребата на забранени вещества, кажат ще промени мнението ми.. не, това дори не е мнение, това е вяра..
уважавам изборът ти, всеки живее както той сметне за правилно, но и ти уважавай изборът на другите, колкото и неправилен да ти се струва..
и.. щастлив живот ти пожелавам..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Не бих могла да го кажа по-добреПървоначално написано от Whisskas
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ха , да наркотиците наистина имат положителен ефект към рисуването , колкото и аз да не разирам от рисуване , четох някъде , че е точно така
Уискас , направо ми се вдигна националното самочувствие , което беше потъпкано и разни други неща , след като прочетох поста ти. Горд съм ,че има и такива българи.
Наистина евала , аз не успях да смеся аповете и тревата с нормалния ми живот преди това , затова направй добре , че спрях. Но ти щом успяваш браво...Де да можех и азззззззз
А колкото до теб илюжънс не мисля да коментирам много , "той никога няма да разбере", мнее разбирам много добре. Щом наркотиците са те направили човека който си и щом мислиш , че няма друг живот![]()
пс1 май не сте ме разбрали (: аз НЕ (НЕ БЕ ДЕБИЛИ) осъждам никой за избора му , просто го карам да се замисли.
пс2 Осъзнах , че в променената ми философия има грешки с помоща на Уискас.
пс3. обещах предмия ми пост да е последен но не се сдържах (:
пс4 Ай довиждане до нови срещи.
ами аз също съм разбрала че всичко което казваш е така всички знаем за вредата ,но по-малко сме тези които са почувствали действието ......а веднъж усетиш ли го..........леле предпочитам да умра на 30 ама така както аз искам.И аз бях спряла да друсам едно известно време ама нещо света и живота без дрога ми се струваха невъзможни,грозни,скучни,б зсмислени.........не издържах мноо дълго по тоя начин........МОЯ ЖИВОТ СИ Е МОИ И АЗ НЯМА ДА ГО ПРОПИЛЯВАМ ПО ВАШИЯ НАЧИН
evalatai az ne pu6a i ne vzimam tiq laina !! jiveq si strahotno i si kuponqsvam s gordi vdignata glava
![]()
![]()
Хм, не мислите ли, че чрез дрогата просто си слагате розови очила, които най - вероятно някой ден ще се счупят? Има хора, които друсат и са конкурентно способни - просто разпускат, т'ва е ок, аз не харесвам наркотиците, защото има едни други хора, които бягат от проблемите си чрез тях, просто чакат да отминат, а те не отминават, просто се задълбочават, докато нещата не излезнат съвсем от контрол.
IlLuSi0nS`, ако наркотиците са те направили това, което си, не мислиш ли, че може би вече са изиграли ролята си, без тях няма ли да си останеш същата като сега?
Не се опитвам да ви поучавам, питам от чисто любопитство![]()
не не мислим !Не мислите ли , че е тъпо да пушиш , пиеш вземаш най - различни "забранени" вещества.
прав си ще доиде време когато ще легализират тревата... вярвам че това време ще доиде скоро, колкото и найвно да звучи !Ще дойдат и закони в българия колкото и хумористично да ви звучи![]()
прав си изборът е наш, не твой ..общо взето търсиш похвала еми евала брау спрял си да друсаш, да си жив и здрав ....Ваш си е избора , аз избрах по добрия живот!
С уважение Марина....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Марина не вади думите от контекста... Така е много по различно.
Еми за някои неща ще се осъзная, всъщност много добре знам рисковете, но сега ми е паднало... Пубертета ме е треснал на дърти години явно...
И на мен точно това ми стана интересно и тъкмо щях да питам,но някой ме е изпреварил (; Е,аз държа на отговара...Интересно ми еПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Whisskas,много се зарадвах на това,което прочетох- за твоите постижения (: Респект... Обаче,жалкото е,че повечето хора не могат да съчетават нещата за да се получи добър ефект! Ти си някакво изключение и още веднъж - респект,Whisskas! (: Продължавай да се развиваш... със или без помощта на тревицата (:
С усмивки...Лиз (:
Такива теми са разтягане на локуми общо взето, но като трябва да убивам време преди да тръгна ще взема да драсна 2-3 реда -
Ми всички вие, които взимате наркотици, да вие виждате живота под друг ъгъл, недостъпен за хора като мен, които не употребяват и това си е съвсем нормално, тъй като е различно, разбива стереотипа, а човек по принцип си е любопитен по природа. Аз обаче направих своя избор никога да не пробвам, макар и да се досещам, че сигурно изпускам това което за вас е ежедневие, пък и ако се друсам едва ли ще свиря толкова добре колкото ако съм в нормално състояниеебавам се естествено, ай това исках да кажа.
ще си остана, ама аз искам да се развивам още и още хаахха :P пък и има ехееее още колко вещества дето чакат да ми дадат познание.. а да не забравяме, че науката се развива - утре кой знае какво още ще измислят - трябва да сме готови да посрещнем познанието с отворени обятия хахаах :PПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Ех, да бяха повечето хора като теб.. ама уви...
А за законите тях разбира се, че ги има.. ама нали сме в Бг кой ти ги спазва![]()
незнам какво искаше да кажеш, но в краина сметка каза едно голямо нищо .... ! разбрах само едно .... "мисля си че като кажа някви лаина в смислен вид ще излезна прав..... пълни лаина маина ! "Първоначално написано от BaiboCo
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Смятам за го за адски тъпо. Но големия проблем е, че тийновете ги вземат, защото им е любопитно какво ще стане. Аз съм решила да не вземам нищо от тези вреди вещества и се надявам да удържа на думата си.
Memento moriendum esse!
Eми не мога и да го кажа по друг начин - духаш мазния big time, сега по-добре ли звучи 'майна' ?Първоначално написано от IdiOtKa
еее Ванкаа евала ти права бе пи4! =D> тука си много прав,4овек наистина може да живее,и то пълноценно без стимулантиПървоначално написано от Ванката бейби :D
дано това твое решение не се промени,защото ще е много жалко...за тебе.Айде приятна ве4ер
![]()
в общи линиии .....Eми не мога и да го кажа по друг начин - духаш мазния big time, сега по-добре ли звучи 'майна' ?