.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    За мен е голяма глупост.Това не е изход,не е решение на проблемите.Това е начин да си съсипеш живота и то не само твоя,а и на хората около теб,които те обичат и държат на теб
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Напълно си прав,но повечето хора не го осъзнават,а когато го осъзнаят ще бъде твърде късно.
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Браво на тебе..Аз саму пуша...
    Мечтите са безкрайни..

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Браво,че си достигнал до този извод.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Какво мога да кажа освен ЕВАЛА

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Не ми дреме,че "осъзнали се" ми казват,че живеят живот,по-добър от моя.
    Защото моя си ми харесва...
    Човек може да живее и да се забавлява и без телевизор и интернет,но колко хора живеят така?
    Човек може да живее и да се забавлява чисто гол и бос...
    Обаче ние не живеем в такъв свят.
    Защо след като избора си е наш,а твоя живот си ти харесва трябва да ни занимаваш с глупости?

С уважажение.
    Подкрепям.Живеем в 21 век,сега кой ти играе на не се сърди човече..играят на pc-та..вече не живеем в предишния свят.Сега всеки 2-3 си кози..ми оставете го да си кози,живота си е негов.

Walk go home boy...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Пия, защото ми харесва. Всеки с вкуса и разбиранията си.

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Хубаво е,че си стигнал до този извод. Преди година и на мене ми се наложи да се осъзная и то не по много добри поводи за съжаление. Докато съм друсала съм била вечно в един такъв много готин филм и гледах на всичко с розови очила....в един момент обаче тези очила се счупиха,а филмът свърши,приятелят ми,с когото друсахме лежеше пред мен и се тресеше целият.Дойде линейка,аз обаче още бях някъде горе и ми беше готино,дори не разбирах за какво е цялата тази патардия около нас(цялата компанийка,които се бяхме събрали).Нистина осъзнах какво става,когато ми се обадиха и ми казаха....."Стефо умря!".Точно в този момент розовите очила ми се счупиха,а филмът свърши. Замислих се,че това можеше да съм аз,че родителите,които не спираха да реват можеше да са моите......

Съжалявам,че трябваше да разкажа всичко това,обаче малко или много докато го четете,ще видите колко жалка и грозна гледка сме били. Наистина недейте да почвате,защото от това само и единствено може да пропаднете още повече,а пропаднете ли в пропастта няма измъкване от там. Животът е хубав и без наркотици,можете да се забавлявате без да преебавате бъдещето си и да ставате отрепките на квартала....Наркоманите са жалка гледка!!!!

Най-обичам боба,леба и да еба.
    End of discussion .

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Де да можеха всички,като теб да го разберат .

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas

Доста хора,които друсат не са боклуци...
    Така е ама много хора не могат да го разберат...

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от nata6ka
    taka e ama ne vsi4ki go razbirat
    ахм съвсем верно некой докат се усетят и ста късно
    OnLy God CaN Judge Me !

Голям фен
    Град
    Whisskas,когато сме друсали много добре сме заели опастностите и рискове само че не винаги нещата зависят от нас. Това как ще се надрусаш и колко ще се надрусаш зависи от тебе самият,да. Обаче това какво ще ти продадат не зависи от тебе. Имаш доверие на един дилър,знаеш каква му е стоката и в един момент те издънва акто ти дава амфети с някакви примеси от сорта на прах за пране и некви такива боклуци и това те убива. За това става въпрос Ти друсаш,ама от къде си сигурна дали някой ден няма да те издънят...сещаш ли се...не винаги всичко зависи от тебе

Нз ти как приемаш факта,че приятелите ти умират от наркотиците,обаче на мене ми дойде в повече когато един умря пред очите ми,а на друг едвам му спасиха бъбреците и черния дроб. Ми спек.....Честно казано не ми пука от какво ще умра,дали ще умра като нормален човек,дали кола ше ме бутне,дали тухла ще ми падне на главата...само не искам да умирам като най-жалкото същество в някоя градинка и с пяна на устата. Бях чела някакъв твой пост,където казваш,че не вси1ки наркомани са жалки пропадняци. Верно е,но те са адски малко......рано или късно всички стават едни и същи

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    На автора мога да му кажа,че е постъпил много правилно и че е стигнал до добро заключение.Не са ти нужни опиати,зада се чувввввввстваш Щастлив. Мда,така е.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Guest
    Mn mn rqdko se zamislqm za...smurtta.Moje bi za6toto vruzkata m/y neq i narkoticite mi se gubi.Da se poqsnq-SMURTTA e vatre6niq yjas na vseki 4ovek,neizbejna e,neobratima e,mrazq q,kara me da izpitvam strah.A NARKOTICITE...ti gi obi4a6,te te obi4at,zaedno se 4yvstvate strahotno!4yvstvata,koito izpitvam kum 1to sa protivopolojni na 4yvstvata mi kum 2to i eto TYK gubq vruzkata.
    Fakt e,4e smurtta e 1 vazmojno posledstvie ot narkoticite.Nai-yjasnoto. Sinful' girl dokato 4etoh za priqtelq ti me pobiha trupki.Est 4e 4ovek trqbva da e naqsno s riskovete o6te ot samoto na4alo,no nima predi da opuka6 vsqka 1 liniq,predi da vzeme6 vseki bonbon se se6ta6 za tozi risk?Ne,edva li. I kakva polza 4e znaem za riskovete i opasnostite,kato tezi ''znaniq'' sa se zabili nqkude iz glavite ni predi vreme i sega po4ti ne se proqvqvat?Ne misli6 li 4e pri4inata za slu4iloto se se nari4a overdoze?Da e ot materiala...nz,prekaleno e jestoko da me6at i bez tova gadniq ve4e amfet s otrova za mi6ki,mazilki i t.n. i to v otno6enie 4:6.

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ne misli6 li 4e pri4inata za slu4iloto se se nari4a overdoze?Da e ot materiala...nz,prekaleno e jestoko da me6at i bez tova gadniq ve4e amfet s otrova za mi6ki,mazilki i t.n. i to v otno6enie 4:6.
    Не,не е предозиране....лекарите казаха,че в амфетата е имало примеси. Нз точно какво е било,не съм се и интересувала,защото след случката просто не исках да се занимавам с нищо свързано с наркотици....

Guest
    Ako e taka za6to ne potarsi6 dilara?Az na tvoe mqsto nqma6e da se zamislq i mig,i bez da iskam da ti prozvu4i gadno/nali ve4e si sprqla da vzima6/,iztupvam dve 10ki za otskok i s kamuni 6te go ybiq!cqla SF 6te obarna,no ne bih si prostila ako kopeletata ne si platqt.4estno ne znam kak izdurja6,az ne bih mogla,dori mislq 4e ako bqh na tvoe mqsto vmesto da si nay4a tvurdo yroka ot prejivqnoto kakto pravi6 ti...6te se o6a6avq o6te pove4e,a drusaneto...nqma da spra.Prosto se znam 4e 6te izpadna v nai-bezkrainata,tumna,golqma i bezdunna dupka na saznanieto si.A pri takiva slabi hora kato men nqma drugi polojeniq-ili 4aka6 da ymre 1vo du6ata ti posle i tqloto,ili kato nai-golemiq glupak na sveta ne si vzima6 belejka ot sly4iloto se i prodaljava6 s vsi4ko.

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ako e taka za6to ne potarsi6 dilara?Az na tvoe mqsto nqma6e da se zamislq i mig,i bez da iskam da ti prozvu4i gadno/nali ve4e si sprqla da vzima6/,iztupvam dve 10ki za otskok i s kamuni 6te go ybiq!cqla SF 6te obarna,no ne bih si prostila ako kopeletata ne si platqt.4estno ne znam kak izdurja6,az ne bih mogla,dori mislq 4e ako bqh na tvoe mqsto vmesto da si nay4a tvurdo yroka ot prejivqnoto kakto pravi6 ti...6te se o6a6avq o6te pove4e,a drusaneto...nqma da spra.Prosto se znam 4e 6te izpadna v nai-bezkrainata,tumna,golqma i bezdunna dupka na saznanieto si.A pri takiva slabi hora kato men nqma drugi polojeniq-ili 4aka6 da ymre 1vo du6ata ti posle i tqloto,ili kato nai-golemiq glupak na sveta ne si vzima6 belejka ot sly4iloto se i prodaljava6 s vsi4ko.
    Много хора са се занимавали и полицията се е намесвала.....но нишо не става...Както и да е не искам да се впускам в подробности и да се сещам повече за този случай. Един ден,не дай си Боже,когато се случи нещо такова и когато всички разберат "що за стока си",а семейството ти не иска да те погледне...искаш,не искаш,ще се осъзнаеш и няма дори да искаш да погледнеш наркотик......жалко е че хората трябва толкова много да изпаднат,за да се осъзнаят,но явно че се налага ...

bravo vanka! =D> kefish me

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от antifreeze
    защо ли си мисля че си мно зле ?!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Цитирай Първоначално написано от antifreeze
    защо ли си мисля че си мно зле ?!
    i az te obicham

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си