.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    MiM3tyyy_11
    Guest

Има ли опасност ?

priqteli
    ot nqkolko dni se zapoznah s edno mn qko gadje i mnogo si go logkam
    no problema e 4e skoro mi predstoi na nas da pravim sex a toj si misli 4e sum na 14 o6te nqmam menzis . septemvri pravq 12
    ta kak da deistvam iskah da popitam

mersi predvaritelno i celufki

Фен
    Град
    На гъза на географията
    аааааааааааааа Стига бе на 11 още няма 12 СЕКС ще прави ..... и от няколко дена го познаваш и вече много си го ЛОВКАШ ..... не нямам думи просто ...
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Цитирай Първоначално написано от flying_girl
    аааааааааааааа Стига бе на 11 още няма 12 СЕКС ще прави ..... и от няколко дена го познаваш и вече много си го ЛОВКАШ ..... не нямам думи просто ...
    Вече наистина се чувствам стара,а ти?

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Оле мила ама ние съвсем не ставаме вече я гледай младите свежите на по 12 ... нащо поколение замира вече ..... ама не ми се мисли за децата след 2 3 поколения на тях за осмия рожден ден ще им подаряваме вибратори

Град
    Berlin
    Оле мила ама ние съвсем не ставаме вече я гледай младите свежите на по 12 ... нащо поколение замира вече ..... ама не ми се мисли за децата след 2 3 поколения на тях за осмия рожден ден ще им подаряваме вибратори
    Нещата вървят към зле в тая държава... Все повече почваме да заприличаме на циганите

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Базика настрани найстина взех да се тревожа ... ми един ден като имам деца те ако вземат да се ебат на по 12

flying_girl не ми се мисли изобщо за следващите поколения,не ми се мисли как ще предпазвам децата си от тая измет,с която ще трябва да растат ...

Guest
    DIE BRAINLESS BITCH

Фен
    Град
    На гъза на географията
    MiM3tyyy_11 добре бе девойко ти имаш ли някаква елемнтарна сексуална култура знаеш ли как да се предпазиш от бременности и от болести ... айде изключваме бремеността щото ти нямаш цикъ още

Guest
    MiM3tyyy_11 добре бе девойко ти имаш ли някаква елемнтарна сексуална култура знаеш ли как да се предпазиш от бременности и от болести ... айде изключваме бремеността щото ти нямаш цикъ още
    bezmisleno e da i obesnqva6
    6tom na 11 godini e re6ila da prai sex
    .... kurvenca

Ами не само това. Тя щом няма цикъл,значи организма и дори и физически не е готов. Оособено ако е попаднала на някой отракан батко,на който не му пука за нея,както е най-вероятно,може и разкъсвания и хиляда простотии да си докара... Ако я заблъска като хамалин,извинете за израза.. Та така..
    И както се пееше в една песен "И в този ред на мисли,времето е малко,бъдещето светло.струва ми се все по-жалко..."

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Не само физически ...ами психически

преди няколко дни се запознах - много го обичам
    той си мисли, че съм на 14, аз съм на 11
    скоро ни предстой ...
    баа не те познавам, ама момиченце много си мъничка още бе, не гледай кво правят батковците и каките.

а тоя трябва да е някъв ненорланик, м/у другто има ли 14 поне той ?

ПС. Ти ще не си тийн

Град
    na onq svqt
    az kogato bqh na 11 samo za kyklite mislih

offffffff po-dobre vuob6te da ne 4eta,4e mi prilo6ava .....
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Цитирай Първоначално написано от iveto89
    +1

Цитирай Първоначално написано от Novkov
    Цитирай Първоначално написано от iveto89
    +1
    WTF? Точно...На нещо таковва секи божи ден се противопостявям...Ама такова нещо още не ми се беше случвало.....
    ПО темата кфо да кажа освен-НЕ ГО ПРАВИ!!!! ДОРИ НЕ ВИЖДАМ СМИСЪЛ ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ ЗАЩО...ПРЕКАЛЕНО МАЛКА СИ ДА СХВАНЕШ.... И ОЩЕ НЕЩО ДА ТЕ ПИТАМ-ТИ ПРАВИШ ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ЛЮБОВ И ХАРЕСВАНЕ????

Хайде помисли малко. Ти си на 11 години. Имаш гадже, което обичаш толкова много, но си го излъгала, че си на 14. Как въобще обаче си помисляш да правиш секс на 11 години? Не само, че си малка, но и нямаш цикъл.Това само по себе си говори, че не си физически готова да го направиш.
    Не прави тази грешка, та ти си още дете. Защо толкова много бързаш да порастнеш?
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    na onq svqt
    ne ne az mislq 4e temata e bebavka, ne moje da ima takiva deca

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Guderian
    Нещата вървят към зле в тая държава... Все повече почваме да заприличаме на циганите
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Ема
    Guest
    Аз съм на 13 и още не мисля за такива неща,а ти на 11 вече си тръгнала секс да правиш! Нито го познаваш,ниго нищо! Зарязвай го докато можеш!

ne ne kakvo stava na vsi4ki na 11 seks shte mi pravi abe q hodi se pregledai

Град
    in ur dreams
    пфф детенце я се стегни, да ви кажа сигурна съм че темата е ебавка а ако не е ---> . Ако си мислиш че ще ти е кеф грешиш, първия път не винаги е като по филмите, може да нанесе много травми . Освен че не си готова психически, не си готова и физически---> секса е ВРЕДЕН за теб. Земи се пообразоваи малко и ако толкоз ти се е*е поне изчакай да ти дойде
    аман от малолетни курвета

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ама вие сериозно ли

а в извънземни вярвате ли?!?
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на sasha_90
    Темата прилича на ебавка-не знам дали е така.Авторке още си малка за секс.И как така уж обичаш гаджето си а си го излъгала,че си на 14?!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си