.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Марс
    Guest

В неловко и глупаво положение.....

Здравейте,младежи!Учудвам се сама на себе си,че пиша тук,търсейки обективно,разумно и сериозно мнение за моята неясна ситуация!С моя приятел сме заедно от около 7 месеца,от различни градове сме,затова не се виждаме много често,но това не е проблем за нас.Аз много го ценя като личност,той е толкова интелигентен,амбициозен,лю бознателен и еродиран.Обикновено трудно се впечатлявам от нещо(особено от хората и "високите" им нравствено-ценностни системи),но той успя!!!Невероятен събеседник е!!!Но неловкото е,че в последно време като че ли го приемам единствено като най-добър приятел!Според мен,ако човек има връзка с друг такъв въз основата на любовни чувства,то те неимуверно са и много добри приятели,това би било перфектно.При нас е така,нормално е в различните моменти той да се проявява повече като гадже или приятел.Но къде е границата?!Напоследък повече клони като френд!Но дали това е временно?Аз много го обичам!Не искам да го тревожа излишно с безпочвени(може би) опасения и да го нараня!Вие какво мислите?Благодаря за отделеното време!

Град
    nqkade tam
    Vij sia.Tva e ili 6tot nekva 4ast ot trapkata si e oti6la ili prosto mnoo se poznavate ve4e i ne e veselo (baba mi bi kazala znaiti si i dolni ga6ti em baba e ko iskate) .Spored meni trqa da vkarate nekva trapka tui onuidiscoteka ve4erq sve6ti seki si ima svoi predpo4itaniq

Dano da sam polezen v nekav aspect
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мисля,че в почти всяка по-дълготрайна връзка има некви такива моменти Не знам.. И аз съм изпитвала подобли съмнения,даже действах направо и прекратих всичко.. само заради тея съмнения... Които се оказаха доста безпочвени.И после супер дълго време не можах да го забравя.Така че,остави нещата така.И тва ще отмине.
    Гледай обаче да се държите повече като гаджета де... повече любовни изживявания и т.н. Ще засилят връзката ви и ще те уверят,че искаш до теб да е именно този човек ( не като най-добър приятел )
    LaraFairie Photography ...

Голям фен Аватара на Ice
    Според мен е временно.Всичко ще се оправи, недей да го тревожиш с излишни неща.
    Everything happens for a reason..

Марс
    Guest
    Благодаря за сериозните ви изказвания!Ами ние не наблягаме много на интимните контакти,не сме правили секс и не смятаме все още да правим.Злоупотребяването с физическите контакти води до погубване на романтиката,а ние държим на това(за някои отживяло и остаряло)пренасяне в един полу-идеален свят,този на истинските чувства!Един писател беше казал,че интелектуалците намират по-интересни неща от секса!Не че се самоизтъквам като такава,но човек не бива да спира да се стреми с всички сили и знания към осъвършенстване!!!Имам и оше един въпрос-когато не сме уединение двамата насаме,ми е много неловко да демонстрирам мили жестове и да се държа по-близо физически с моя приятел.Имам натрапчивото и страховито до известна степен чувство,че всички ни гледат и е неприятно.И двамата сме срамежливи и може би там е причината?!Как да преодолея този,ако мога така да го нарека,предразсъдък спрямо околните и да се отпусна?

Град
    nqkade tam
    7 mesca bez sex lele .Tva za otpuskaneto vie na kolko ste 4e ste "gipsirani"
    Tva e vajno nqma da pi6a za cqlata gama ot godini ot 9 do 75 godini q
    Pak i na kolegite 6e e po lesno

Марс
    Guest
    Не смятам,че възрасттите ни са от толкова жизненоважно значение!Все сам решава за себе си!

Град
    nqkade tam
    Mi galab4e nz kvo da ti kaja.Kat ne kazva6 6ti kaja osnovnoto-badete sebe si celuvaite sa dokosvaite sa (6tot ste kulturni hora nqma da kaja brakni mu v paketa) i ako iska6 da go 4uvstva6 kat gadje em zemete se v race ,spestete si 20 lv zemete sve6ti,kondomi,lubrikant (kat va gledam 6e vi e za sefte) i si pravete sex .Ot tui po-romantika asal mu kaji.

Марс
    Guest
    Глупаво е да се смята,че сексът ще оправи нещата!

Guest
    Ще ги оправи.

Скъпа Марс,
    Сигурно е чувстваш доста объркана,но проблемът е въобръжаем.Даже го учихме в училище като говорихме за любовта.Тръпката в любовта е само в първата година максимум.И когато тя отмине,а любовта остава някои двойки си мислят,че и любовта я няма и се разделят,но това не е решението.Тук си изправена на кръстопът.Трябва да прецениш дали да стъпиш в по-дълбоките води.Помисли си можеш ли да говориш с него на всички теми,груб ли е с теб,успява ли да те разсмее,когато си тъжна и изкарва ли си го често на теб,когато е до теб? Сигурно си мислиш,че ако е мил с теб,това значи,че можете да бъдете само приятели,но не е така.Не обичаш ли да стоиш в прегръдките му и да усещаш познатото ухание на блузата му? Не можеш да си представиш колко много ще го нараниш ако кажеш "Знаеш ли,тръпката отмина..но ми е толкова хубаво с теб,че искам да си останем приятели..." Ти може вече да си преценила ситуацията,но на него ще му дойде като гръм от ясно небе и няма да е готов да предпиеме тази стъпка все още.А пък и на теб ще ти домъчнее за романтиката във връзката ви =) Вярвай ми,не го зарязвай.

Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    Mi galab4e nz kvo da ti kaja.Kat ne kazva6 6ti kaja osnovnoto-badete sebe si celuvaite sa dokosvaite sa (6tot ste kulturni hora nqma da kaja brakni mu v paketa) i ako iska6 da go 4uvstva6 kat gadje em zemete se v race ,spestete si 20 lv zemete sve6ti,kondomi,lubrikant (kat va gledam 6e vi e za sefte) i si pravete sex .Ot tui po-romantika asal mu kaji.
    to pich ma razbi ot de gi izkarva tez misli nz.....pich sha ma izvinqqash che se smeq nishto lichno nachina ti na mislene me razbi

Guest
    Така като е толкова далеч не си ли мислиш как сте заедно, как те прегръща, как се целувате? Не копнееш ли за мириса му?

Град
    Terra incognita!
    Отпусни се!Не се притеснявай от хорските очи!А и поведението ви е съвсем нормално!Млади сте,обичате се!Не плащаш данък обществено мнение,а и не живееш заради глупавото ни общество!А колкото до съмненията ти?!Ми,според мен се обичате като двойка.Ти сама каза,че понякога в етапа на развитието на дадена връзка даденият човек се проявява повече като приятел.Това е съвсем нормално!Вие не държите толкова на физическата близост,не правите секс явно,ми няма лошо в това!Въпрос на избор!Залагате на платониката и това е чудесно!Поздравления!Вече няма хора като вас!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си