- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- .....Алкохол......
naposledak fse poe4e teen4eta si padat po tfa - e i po cigarkite de ama za cigarite mn se na6ymq 4e e vredny i te se poupla6iha p1k i mama i tate nady6fat... ta misalta mi e 4e po4nali ot 7-8 klas teen4etata prodaljaat i do 18-19 godini da si popiivat po 4a6ka ve4er pred kompa - sqka ve4er malko biri4ka ili 4a6ka rakia - ne minaa i ve4er bez. ne e li tova osnova da stanat alkoholici ponatatak?
80% от българските тийнове 5i6aT eTy ^7aKa^, ако си от 20-те%, който пишат правилно...просто пиши правилно и не бъди част от кифленските изгъзици.
Нямам отговор на въпроса ти. Рядко пия бира, страшно рядко. (като има мусака най-вече
) Не съм палила никога. Някой по-компетентен може да ти отговори.
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
може..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ако алкохола предизвиква зависимост....Напълно е възможно...Но той по скоро се превръща в навик....Което пак предразполага към злоупотреба.....
Надявам се да грешиш макар аз да мисля като теб....
Поздрави...
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Има хора, които си пийват по ракийка всеки ден, пък не са алкохолици...значи може.
Ей мод си-не насърчавай младежите към лоши работи!Ам САМО АКО ИМАПОВОД...ТАКА ПРОСТО ЗА ПРЕД КОМПА-НЕ.Първоначално написано от koalka
е лошо е ако системно се злоупотребява с алкохол и сяка вечер се напиваш като казак и незнаеш къде си...ама в малки количества алкохолът дори е полезен..особено виното... нз аз почти всяка вечер пия по 1-2 чаши вино с яденето... или ако не върви вино с вечерята пия по 1 малко уиски с баща ми...сигурно съм за "анонимни алкохолици" според вас?
да пият и да си трошат главите. тяхна си работа.
в това да сръбваш понякога - лошо няма, ама да прегръщаш бутилката всяка вечер... при това сам.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Малко твърд алкохол или 1 чаша вино на ден е много полезно, но за децата се съмнявам, че е![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Не насърчавам децата към лоши работи, дадох само пример.![]()
Иначе за тях не е, но авторката е пуснала темата, защото се пита дали като всеки ден си пийва по-малко няма да стане алкохолик след време.Но всичко е възможно-може и да стане, може и да не стане.![]()
Алкохолик си, ако имаш нужда от алкохол не защото ти е вкусен или ти е готино как влиза...не защото ти е кеф да се напиеш, а защото изпитваш нужда. Като цигарите - в началото са интересни, носят нещо, после си въобразяваш, че те успокояват и без тях полудяваш.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Разбира се, че не. Основата не се поставя пред компа и въобще много малко стигат до алкохолизъм по-късно. Нормално е в началото да пийват малко повече, защото им е интересно. Приятел или познат дори алкохолик нямам, а смея да твърдя, че съм по-скоро доста общителен. Относно цигарите - това за мама и тате често не важи. Зависи от съобразителността на кандидат-пушача.Първоначално написано от deni4kata333
Пишейки това си отворих един T*borg. Ха, наздраве и на следващите, които ще пишат в тази тема.![]()
Наздраве ! *хлъц*Първоначално написано от Lestat357
Абе това,че пия не ме прави алкохолик.
Не съм,бе,мамка му.
наистина,де.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
знаем се как пием сякаш :РПървоначално написано от Verminaard
Скоро в такъв случай.
:Р
![]()
у събота примерноПървоначално написано от Verminaard
патетик,
толкова си очарователна
дори само с думи.
и как ги сваляш тез' Пичове
дори само с думи.
ако решиш да даваш частни уроци,
ще спечелиш пари
дори само с думи.
пък с тези знания може да печелиш
и не само с думи.
Толкова е...поетично?
все едно, аз ще ям чипс.
И после да не забравиш да разправяш как точно ти излиза, и дали диаметърът на изходния пункт е по-малък от изходящия обект.
Нали знаеш, че висшите ценности на хипитата са да се обличат зле, да пият бира и, о, да, да коментират открито физиологичните си нужди.
Защото свободата е единственото, което притежават.
Peace, fucking loser, пък квото ще да става.
![]()
ръфълз с кетчуп?Първоначално написано от Анонимко
искам и аз.
а думите са гей,нали знаеш.
жалко че Гей неспирно излиза изпод пръстите и от устните ни..
жалко че без Гей не можем..
жалко..
добре че има чипс.
с кетчуп!
кво друго да си говорим.
ти искаш ли чипс?И после да не забравиш да разправяш как точно ти излиза, и дали диаметърът на изходния пункт е по-малък от изходящия обект.
Нали знаеш, че висшите ценности на хипитата са да се обличат зле, да пият бира и, о, да, да коментират открито физиологичните си нужди.
Защото свободата е единственото, което притежават.
Peace, fucking loser, пък квото ще да става.
в събота, а?
секси съм.![]()
И бира.
После по телефона в кенефа да коментираме начина за пробиване на път към свободата.
![]()
Абе.
Нещо става.
не зная що точно,но ми е все едно.
нали има чипс с кетчуп.
а хипита няма.
та..обрисувайте си го.
как в кенефа?!..
по-добре на някоя полянка нейде из Тексас..
по-патети(к)чно е...
преполових пликчето чипс.
Да.
Става нещо.
Отказа да коментираш това, което казах за хипитата и техните ценности, тва са долни увъртания и инсинуации!![]()
Ще си го обрисуваме, че как. Литър бира с литър мляко и после целият кенеф обрисуван от мощни изригвания.
![]()
Не че нещо, просто не всеки гост подминава постовете за онзи така велик процес - задоволителното хипарско сране - бездушно.
![]()