- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Случвало ли ви се е?
slu4valo li se e na nqkoi da se izpusne v ustata na jenata dokato mu pravqt svirka
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
ujas..na men ne
![]()
![]()
да аз винаги нарочно се изпускам в устата на момичето![]()
ti prosto si novak i se 4udi6 s kvo da privle4e6 vnimanietoПървоначално написано от martix
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
e kfo lo6o ima we razbira4i?
da,sigurno si nqkuv tup semegar i se pravi6 na mn velik vuv foruma,a na jivo ni6to ne struva6Първоначално написано от marina star
Ebasi,za6to ni razvalq6 hubavoto forum4e s tei tvoi gluposti
uaaaaaaaaaa
teenproblem forever ! =D>
Сега пък реве.. Недей рева, стегни са. Леви, десни, ала бала..
Инак на мен не ми се е случвало да ми се изпуснат в устата. По принцип на един мъж му е трудно да пикае, докато е надървен. Не съм привърженичка на pissing-а така или иначе.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
хахаха не става ли дума за сперма бе тва е гадно вече![]()
Ти като свършваш какво казваш "Ще се изпусна" ли? Ако автора на темата имаше предвид сперма, подозирам че щеше да използва друг глагол и щяха да заключат темата, защото има хиляди такива.Първоначално написано от martix
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
а иначе не ми пречи да пикая надървен даже хвърлям 3 пъти по-силно и по-надалече
Не ти ли пречи това, че опикаваш цялата баня.. От завидните 3 пъти по-голямо разстояние?Първоначално написано от martix
![]()
Ups. Sorry.
zasega ne a i se nadqvam da ne stava
![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
еми аз пикая надървен на вънка доста е логично