- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Политизирането на форума
по-добре да се направи една таква обща тема в която да нацистите да се правят за смях
иначе има и една добра страна на това...поне говорим за нещо малко по-сериозно отколкото 'как да си направя връзките на кецовете?'
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Така еПървоначално написано от _SL_
Не съм съгласен, че като си тийн не трябва да се интересуваш от политика. Все пак тези хора утре ще застанат зад урните да ни избират управляващите.
Друг е въпроса, че някои личности не умеят да водят цивилизован разговор и нямат пост към инакомислещ без псувни, ругани и обиди. Всички тези тоталитарианисти по правило ги избива на агресия и трябва да се следи за това. Трябва да има повече цензура срещу упадъчните идеологии (включително и срещу комунизма). Под упадъчни имам предвид всички, които противоречат на държавния строй, описан в Конституцията. За справка - глава първа от същата. Причината - Куенч я спомена - подлагат се деца на 13-14 на вредни политически влияния.
Вижте на колко хитри се правят нацистчетата - оправдават се със свободата на словото. Да ама не.
Но:Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.![]()
Решението е перманентен бан. Като искат авторитаризъм, да си го получат.
Аз искам тоталитаризъмПървоначално написано от Octofunk
![]()
Първоначално написано от exploitedteen
Напълно съм съгласна.
Те си говорят разни неща, които са си наизустили с много труд и постоянство и ние примерно трябва да се впечатляваме. Как да стане?![]()
Собственост на Canis_Dirus
Разликата, тъпако, е почти никаква.Първоначално написано от Guderian
Куенч му запари под краката и веднага се измъква......Типично за комунойд!
Точно теб не те ли бяха баннали преди, поради същата причина по която се надяваме да те баннат и сега?Първоначално написано от Метоман
![]()
True....Първоначално написано от Majestic12
Май трябва да те върнем в 1 класПървоначално написано от Octofunk
![]()
![]()
![]()
![]()
Май това беше тийн форум...И точно този раздел беше един от любимите ми...А вие какво направихте?! Превърнахте го в място за налагане на политически си мнениятийн проблем, не политически проблем
вярно си е, че трябва малко или много да се интересуваме от политика, но това вече е прекалено според мен...
What you give is what you get!
ти и твоя другар Метоман и 2 дена няма да издържите под таква властПървоначално написано от Guderian
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Тебе да не казвам къде трябва да те върнат.Първоначално написано от Guderian
Да заключат темите и да ни баннат всичките. Това заслужаваме ние!![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Сталин,Берия,ГулагПървоначално написано от Communist
![]()
да, аз също съм готов да си жертвам ника и профила![]()
в смисъл, някаква крайна мярка е нужна....
Т.е. да няма форумПървоначално написано от Communist
![]()
Тийнове с вече протъркани пишки, но още свободно време пред компютъра. С какво да измислят да се занимават ? Политика ? Защо не ?
не, не е вярно - аз ще си направя нов профил, няма да се ебавам с никви политики и ще помагам, ще се бъзикам и т.н. - и ще си ми е кефПървоначално написано от Desi_etnies
ние не правим форума!
Можеш да правиш същото и сегаПървоначално написано от quench
Само дето ще ти е малко трудничко ... в началото
![]()
ми не, всъщност няма да ми е - ще дойда при вас във "фън" и ще направя за 1 седмица 3к поста
аз лично нямам нужда да си навирам комунизма в муцуните ви, като си слагам свастики и немски генерали по аватарите и подписите....
както се вика обаче, ако Шефовете решат, че това ще е цената на въвеждането на нови цензурни правила, аз съм готов на жертва!