- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Политизирането на форума
^със светлинен меч предполагам...или с Dual Dragonslayer?
:>
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Браво на Куенч =D>
Мечтаех си за такава тема ,щото ми писна от глупави теми дето не интересуват почти никой ,като се има предвид ,че във форума преобладават 12-13 годишни дето още имат мялко околко устата.Не парадирам ,че съм много голяма или много малка за да разбирам ,че това са извръщения.В темите от сорта на "Хитлер" пишат точно 5 човека и замърсяват раздела с лайна.Освен това (предполагам ,че говоря от името на много хора) предпочитам теми от сорта на "Какво да си сготвя за обяд" отколкоото "Циганите и турците на САПУН".Ами пречат ми въпросните етноси,но тука четат 10 годишни дето утре ще срещнат някое друго дете от малцинствата и ще направят някоя глупост само ,защото са прочели нещо ,от което не са разбрали и половината думички и затова мислят ,че е много "умно".И какво така ли се възпитават деца -в омраза?Я по-добре си дрънкайте на друго място дето поне няма да има опасност да закърмите някое лапе с комунизъм или фашизъм.Пък може и да срещнете себеподобни....кой знае?.
А и като сте тръгнали да спорите вземете научете нещо ново.Не стига ,че се повтаряте непрекъснато ами и не можете да оспорите някой цивилизовано,а щом ви секне въздуха почвате да ругаете и плюете.(Куенче бил мургав ,нанезнам си кой му били порили задника във Факултета.....)Много сте обременени....и започвам да се чудя дали пък не сте вие дето имате някоя травма от детството с подобна случка....![]()
![]()
Абсолютно е така...Тея *нацисти* , чули , че някъв идиот вика "Аз съм нацист" и решили да се направят на интересни...
Guderian , Метоман и тем подобни...
Хора като вас ме карат да се чувствам толкова по-горд със себе си , защото осъзнавам , че НИКОГА ама НИКОГА няма да бъда такъв ШИБАН ИДИОТ. Наистина се чувствам добре , знаеики , че каквото и да правя НЕ МОГА да съм толкова ТЪП като хора като вас..Поне мога да ви утеша...Каквото и да правите , винаги ще се намери 1 човек по-тъп от вас(макар че се съмнявам във вашия случай..) ..
*А са смей да отговориш Гудериане...
Абсолютно!И после ще почне да разправя как като дейде на власт ще ви избие във ващо гето и т.н.Първоначално написано от exploitedteen
Ха...тук имало и разумни хораНе мога да повярвам. Свикнах да чета само за Хитлер и Сталин
![]()
What you give is what you get!
Я престанете с глупостите,баси.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Явно съм станала прекалено малка за този форум...![]()
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
както някой каза, то 5 едни и същи човека си пишат в тях теми ама явно не им омръзва...решението е просто - /ignore.
Да ти еба майката тъпа!Първоначално написано от Raving^Insomniac
Хайл Хитлер!
Дайте да забраним на емо-тата да говорят за емо стайл,на спортистите за спорт, на фешаните за мода, на металите за музика и т.н .. че тогава ще има ли смисъл от форум?Тук е мястото всеки да изкаже мнението,проблемите и интересуващите го теми (напр. политика), и тук е мястото друг да не се съгласи, да помогне или да допълни.Всеки има право на мнение и на неговото изразяване на висок глас!![]()
Какъв е автора, че ще казва за какво да се говори или не?
Оф, айде не ми излизай с заучени фрази, мила.Първоначално написано от AnGeLwItHdEvILsOuL
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Вижте сега. Има и друг вариант - да се направи един раздел за политика (абе и тема стига) и там всички, които ги интересува ще си влизат без да се осира общия пейзаж.![]()
I told myself I won't miss you but I remember what it feels like beside you...
МИЛА, посочи ми заучена фраза в моя пост? Или просто незнаеш как да се аргументираш срещу мен и да кажеш нещо по смислено? И... как да ти кажа твоят пост звучи като заучена фраза.Първоначално написано от Rock & Roll Queen
Еxploitedteen, не отричам, че повечето е псувня, нападки и т.н но има и смислени мнения и теми. Колкото до въпросите може би не си ги задал на правилните хора.
пп: Чела съм конституцията, за разлика от доста потребители на този форум.
Ето пример: всеки има право на мнение. Добре, това е така. Но задължително ли е да се набиват на 13-14 годишни лапетии (включително и самата мен) филми, че Хитлер е, в нашия случаи, едва ли не пример за подражание и тем подобни. Куенч си го каза най-добре, може да прочетеш по-назад, ако вече не си го направилаПървоначално написано от AnGeLwItHdEvILsOuL
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Тези хора не набиват на 14-16 годишните лапета ще ТРЯБВА да подръжават на Хитлер, а изказват своето становище по даден проблем.
Според мен също трябва да има раздел политика.
пп: нещо не ми се спори повече.
Имат многоо такива изказвания, но не си ги виждала може би. Както и да е и на мен не ми се спори.
guenih ти си идиот и те риедизвиквам на словесен дуел ако откажеш си страхливиц
словесен дуел?
![]()
оръжието ти е криво, моето момче, оправи си го
"guenih"
"риедизвиквам"
"и една запетайка"
това са три неточни изстрела
![]()
Първоначално написано от Вилхелм Mонке
Не си познал човека.
Никой не може да бие quench (радвам се, че е от БФКП)![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
другарю, оставете го, преди повече от 60 години едни безмуци се опитаха да победят моят Аватар Сталин, но платиха с живота сиПървоначално написано от Communist
![]()
за теб трябва незабавен разстрел !!!!!!!!!!!!!!! и я ми кажи в коя гимназия си