.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 181
    Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Аз напоследък влизам само в Всичко тийн накуп , щот простотията в другите раздели надхвърля допустимите граници...А сега и тука ше диктуват разговорите някви нацисти дет ако ги видя някъде нз как ше се сдържа да не им строша кухите глави ....

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    ^със светлинен меч предполагам...или с Dual Dragonslayer?
    :>
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    София
    Браво на Куенч =D>

Мечтаех си за такава тема ,щото ми писна от глупави теми дето не интересуват почти никой ,като се има предвид ,че във форума преобладават 12-13 годишни дето още имат мялко околко устата.Не парадирам ,че съм много голяма или много малка за да разбирам ,че това са извръщения.В темите от сорта на "Хитлер" пишат точно 5 човека и замърсяват раздела с лайна.Освен това (предполагам ,че говоря от името на много хора) предпочитам теми от сорта на "Какво да си сготвя за обяд" отколкоото "Циганите и турците на САПУН".Ами пречат ми въпросните етноси,но тука четат 10 годишни дето утре ще срещнат някое друго дете от малцинствата и ще направят някоя глупост само ,защото са прочели нещо ,от което не са разбрали и половината думички и затова мислят ,че е много "умно".И какво така ли се възпитават деца -в омраза?Я по-добре си дрънкайте на друго място дето поне няма да има опасност да закърмите някое лапе с комунизъм или фашизъм.Пък може и да срещнете себеподобни....кой знае? .
    А и като сте тръгнали да спорите вземете научете нещо ново.Не стига ,че се повтаряте непрекъснато ами и не можете да оспорите някой цивилизовано,а щом ви секне въздуха почвате да ругаете и плюете.(Куенче бил мургав ,нанезнам си кой му били порили задника във Факултета.....)Много сте обременени....и започвам да се чудя дали пък не сте вие дето имате някоя травма от детството с подобна случка....

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Абсолютно е така...Тея *нацисти* , чули , че някъв идиот вика "Аз съм нацист" и решили да се направят на интересни...

Guderian , Метоман и тем подобни...
    Хора като вас ме карат да се чувствам толкова по-горд със себе си , защото осъзнавам , че НИКОГА ама НИКОГА няма да бъда такъв ШИБАН ИДИОТ. Наистина се чувствам добре , знаеики , че каквото и да правя НЕ МОГА да съм толкова ТЪП като хора като вас..Поне мога да ви утеша...Каквото и да правите , винаги ще се намери 1 човек по-тъп от вас(макар че се съмнявам във вашия случай..) ..

*А са смей да отговориш Гудериане...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ^ ще си каже заучената реплика за негри и концлагери...
    Абсолютно!И после ще почне да разправя как като дейде на власт ще ви избие във ващо гето и т.н.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Ха...тук имало и разумни хора Не мога да повярвам. Свикнах да чета само за Хитлер и Сталин
    What you give is what you get!

Голям фен Аватара на pathetic
    Я престанете с глупостите,баси.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Град
    София
    ^Make me

Повече от фен Аватара на молец
    Град
    изядох го :F
    Явно съм станала прекалено малка за този форум...
    [23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
    [23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    както някой каза, то 5 едни и същи човека си пишат в тях теми ама явно не им омръзва...решението е просто - /ignore.

Цитирай Първоначално написано от Raving^Insomniac
    Нека серем в устата на всеки, който се осмели да си изкаже мнението, че във форума постоянно някой се прави на много политически ориентиран.
    =D>
    Да ти еба майката тъпа!
    Хайл Хитлер!

Дайте да забраним на емо-тата да говорят за емо стайл,на спортистите за спорт, на фешаните за мода, на металите за музика и т.н .. че тогава ще има ли смисъл от форум?Тук е мястото всеки да изкаже мнението,проблемите и интересуващите го теми (напр. политика), и тук е мястото друг да не се съгласи, да помогне или да допълни.Всеки има право на мнение и на неговото изразяване на висок глас!

Какъв е автора, че ще казва за какво да се говори или не?

Град
    Kill the kifla co.
    Цитирай Първоначално написано от AnGeLwItHdEvILsOuL
    Дайте да забраним на емо-тата да говорят за емо стайл,на спортистите за спорт, на фешаните за мода, на металите за музика и т.н .. че тогава ще има ли смисъл от форум?Тук е мястото всеки да изкаже мнението,проблемите и интересуващите го теми (напр. политика), и тук е мястото друг да не се съгласи, да помогне или да допълни.Всеки има право на мнение и на неговото изразяване на висок глас!

Какъв е автора, че ще казва за какво да се говори или не?
    Оф, айде не ми излизай с заучени фрази, мила.
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

Град
    Някъде там...
    Вижте сега. Има и друг вариант - да се направи един раздел за политика (абе и тема стига) и там всички, които ги интересува ще си влизат без да се осира общия пейзаж.

I told myself I won't miss you but I remember what it feels like beside you...

Цитирай Първоначално написано от Rock & Roll Queen
    МИЛА, посочи ми заучена фраза в моя пост? Или просто незнаеш как да се аргументираш срещу мен и да кажеш нещо по смислено? И... как да ти кажа твоят пост звучи като заучена фраза.

Еxploitedteen, не отричам, че повечето е псувня, нападки и т.н но има и смислени мнения и теми. Колкото до въпросите може би не си ги задал на правилните хора.
    пп: Чела съм конституцията, за разлика от доста потребители на този форум.

Град
    Kill the kifla co.
    Цитирай Първоначално написано от AnGeLwItHdEvILsOuL
    Цитирай Първоначално написано от Rock & Roll Queen
    МИЛА, посочи ми заучена фраза в моя пост? Или просто незнаеш как да се аргументираш срещу мен и да кажеш нещо по смислено? И... как да ти кажа твоят пост звучи като заучена фраза.

Еxploitedteen, не отричам, че повечето е псувня, нападки и т.н но има и смислени мнения и теми. Колкото до въпросите може би не си ги задал на правилните хора.
    пп: Чела съм конституцията, за разлика от доста потребители на този форум.
    Ето пример: всеки има право на мнение. Добре, това е така. Но задължително ли е да се набиват на 13-14 годишни лапетии (включително и самата мен) филми, че Хитлер е, в нашия случаи, едва ли не пример за подражание и тем подобни. Куенч си го каза най-добре, може да прочетеш по-назад, ако вече не си го направила
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

Тези хора не набиват на 14-16 годишните лапета ще ТРЯБВА да подръжават на Хитлер, а изказват своето становище по даден проблем.

Според мен също трябва да има раздел политика.
    пп: нещо не ми се спори повече.

Град
    Kill the kifla co.
    Имат многоо такива изказвания, но не си ги виждала може би. Както и да е и на мен не ми се спори.

Вилхелм Mонке
    Guest
    guenih ти си идиот и те риедизвиквам на словесен дуел ако откажеш си страхливиц

Мега фен Аватара на quench
    словесен дуел?

оръжието ти е криво, моето момче, оправи си го

"guenih"

"риедизвиквам"

"и една запетайка"

това са три неточни изстрела

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Цитирай Първоначално написано от Вилхелм Mонке
    Не си познал човека.
    Никой не може да бие quench (радвам се, че е от БФКП)
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от Communist
    Цитирай Първоначално написано от Вилхелм Mонке
    Не си познал човека.
    Никой не може да бие quench (радвам се, че е от БФКП)
    другарю, оставете го, преди повече от 60 години едни безмуци се опитаха да победят моят Аватар Сталин, но платиха с живота си
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Вилхелм Mонке
    Guest
    за теб трябва незабавен разстрел !!!!!!!!!!!!!!! и я ми кажи в коя гимназия си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си