- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Политизирането на форума
quench, не си прави труда да обясняваш на деца социалната идея. Те никога няма да я разберат![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Не мисля,че е редно да се пише за полотика в такива форуми. Тука влизат деца на по 12-16 години,които нямат идея за какво става въпрос и малко или много коментарите ви може да им повлият по някакъв начин. Комунисти,нацисти,фашисти.. .няма значение какви сте,но не е редно да говорите за управлението на различните партии тука. Като чета някои неща направо се хващам за главата,не може да говорите така за насилие и децата да четат после. Аз на моменти се сбърквам като ви чета глупостите,дето съм на 18 и що годе разбирам от политика,а какво остава за 13 годишните лапетии. Политика с хора под 18 години не трябва да се обсъжда. Какво знаят те за Хитлер, Ленин,Мусолини или Сталин. Промивате им мозъците и те понеже са още лапетии почват да вярват на глупостите ви без да имат идея за политиката и без да имат идея какво въобще подкрепят. Тука им говорите за някакво светло бъдеще и те като мухи без глави седят и ви вярват!! Вие даже не давате някакви стойностни коментари,ами се въртите около едно и също...колко било хубаво при Ленин,колко било хубаво при Хитлер и колко било хубаво при нз си кой ...пълна манджа с грозде. Вземете се спрете вече и се замислете какво правите....
П.С. Съжелявам ако в постта си говоря за неща,които вече са казани,но просто нямах време да изчета останалите коментари и казах това,което аз мисля![]()
![]()
а значи трябва да има само теми как да си изтискам цирея
ще ми обеснители великата соц идея![]()
ще те просветим в нея
давай, имаш ли други питания отнсоно нашият "дуел"?
не да продължим ти си достоен противникнадявам и ти да сматаш същото за мен
извинявай ама вие не сте пуснали ни една сериозна тема..Първоначално написано от Вилхелм Mонке
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
великият 3 райх е по важен и немога да повярвам че го казвам но и комунизма отколто как да си направя връзките
та ще ми обеснители соц идеята трябва да познаваш врага
Има книги,има интернет ...има достатъчно информация от където да разбереш соц. идеята,не е тук мястото!!!!!Първоначално написано от Вилхелм Mонке
не разбираш ли какво означава иронея бе гъско
и коя е тая крава на аватара ти
Честно казано и аз имам някакви политически убеждения и симпатий, но наистина не е мястото да втълпяваме на хора които хал-хабер си нямат от таз "помия" какво всъщност е политиката и то не в чистия и вид а през собственото ни изкривено огледало. Още повече че и фашизма икомунизмма и нацизма, без да обиждам никого са вече в миналото и спомена за тях, както и говоренето за моща им са живот едва ли не във миналото. И на мен ми се иска още да има СССР, но това също е молкж или много живот във миналото а ние претендираме за едни модерно живеещи ДНЕС българи, на които не смятам че подхожда да се караме за действия и да се обиждаме най-много за неща които са се случим едва ли не десетилетия преди ние да проплачем. Няма смисъл нек ане гледаме в миналото си ав бъдещето, и да не се разделяме защото във форума има много симпатични на мен хора с които не искам да се псувам и обиждам само заради политическите им убежденияНяма смисъл.... И само искам да кажа че доста от най-върлите политически потдръжници и пропагандатори във форума са пропуснати във по-гореспоменатия списък
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Когато мене се опитват да ме критикуват,тогава и аз ще критикувамПървоначално написано от quench
![]()
ще го кажа само вежнъж НЯMАШ ПPАВО ДА КPИТИКУВАШ ХОPА ПО УMНИ ОТ ТЕб И кажи от коя гимназия си
Виж какво ще критикувам който си поискам и когато си поискам...в пълното си ПРАВО съм.Първоначално написано от Вилхелм Mонке
Покажи ми къде пише черно на бяло,че не мога да критикувам хора по-умни от мене....Покажи ми също така че си и по-умен от мене...Айде да те видим
![]()
![]()
той учи в нгдек! кога училището или университета не са се считали за абсолютно и неоспоримо доказателство за умственият багаж на даден човек?
щом учиш в нгдек или в СУ, няма начин да си тъп или некадърн!
разберете го най-накрая!
![]()
за смелите нацистски активисти, защитаващи арийската раса няма пречки!Първоначално написано от exploitedteen
То това колко ти е нагънат мозъкът не зависи от това къде учиш,само да ти кажаВ СУ имам приятел който е меко казано ТЪП,ама учи там нали ..... прави си изводите
Плюс това не съм тука да си "меря п******" с вас" за това кой къде учи и колко е умен. Просто когато някой ме критикува,да ме критикува така че да не се обръща критиката към него
Вика ми за иронЕЯ дали съм чувала....нз къде учи и какво учи,обаче не се казва иронЕЯ,ами ИронИя. Може да е направил техническа грешка при писането,може въобще да не знае как се пише тази дума,не ме интересува. Факт е че вие "умните" от нгдек сте тръгнали да критикувате една "тъпачка от гимназията",а после ми се дуете колко сте умни,ами не става така
![]()
както казах, елитността на учебното заведение определя елитността на учащите в него!
освен това, нали знаеш, че "обидата срещу Алма Матер е обида срещу държавата"!
така че внимавай!
Алма Матер, за теб ще отдадем живота си!
е не си прав!Първоначално написано от exploitedteen
диплома от СУ с тройка е равна на диплома от всеки друг университет с отличие!
![]()
чудя се кога ще се усети...
Да,дааааа. В много голяма грешка си. Да си чувал случайно за Първа Английска Гимназия?? Предполагам да,та тя се води за една от най-елитните гимназии в София след Немската. А знаеш ли какви учат там? Наркомани и пияници. Ако не вярваш питат някой свой познат,които знае да ти кажа. Това е всеизвестен факт! И така значи се води елитно даскало,а какви са учащите там ....многооо са елитни просто са елита на София. Не си мисли,че като учиш в нгдек си нещо уникално и незаменимо...Когато един почнеш да бачкаш първото нещо,което ще гледат наистина ще е къде си завършил. Само че ако те видят,че си завършил и най-елитния университет,обаче си пълен некадърник,мислиш ли че ще те оставят на работа ??Първоначално написано от quench
ето, отново грешиш, защото си във възрастта, в която си мислиш, че знаеш всичко!
Първа Английска Гимназия е едно от най-елитните училища в София, мога да го кажа с чисто сърце, защото съм имал много приятели и няколко гаджета оттам! Там всички са леитарно интелигенти, с много странични интелектуални занимания и хобита, свързани с изкуствата. Освен това конкуренцията е жестока и всеки се старае да покаже най-доброто от себе си!
![]()
Просто не разбираш, че правилата на дадена учебна институция са в състояние да превърнат престъпник в елитен и образован член на обществото! Виждал съм с очите си как пройдохи влизат в елитни училища и оттам излизат спретнати и изрядни във всяко едно отношение!
![]()
аз още броя след кой пост мацката ще се усети...
Виж,писна ми да споря за глупости......нещата в Първа Английска не седят по този начин,но не искам да се впускам в подробности. Някой друг път ще ти обясня. Аз спирам до тук,защото достатъчно много размихме темата ти,а и прескачаме от една тема в друга,а аз така не обичам. Само ще ти кажа да не се надуваш излишно с това къде учиш,защото това не определя колко са мозъчните ти клетки![]()
![]()
моят ВУЗ е дълбокоуважаван от всички и ако един ден се борим за едно и също работно място, в което се съмнявам, само погледа върху дипломата ми и това откъде е издадена, ще ме изстрл нагоре в йерархичната стълбицаПървоначално написано от sinful`girl
освен това, когато си обгърнат от академичната атмосфера, дори да си тъп селяк, веднага започва у теб да се пробужда желанието за учение
а и заобиколен от толкова гениални хора, не може да не протече, да го кажем, "дифузия" на знанията и интересите!
изобщо, изводът е да не се ебавате с нас, елитните!
![]()
![]()
![]()