.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    NEopiten
    Guest

Времетраене ...

Хора , аз съм момче и съм на 15 и нещо , девствен съм обаче имам чувството че с приятелката ми предстои да го направим , кажете обаче г/д колко време ще трае първият ми път , и по-добре ли е преди това да набия една Сабя Кажете сериозно , че ще стане кофти ако свърша на първата минута По принцип като мастурбирам , и свършвам за около 5 минути , но ако искам мога да държа до 20ина Дайте съвети какво да правя първия път ! 10х предварително

Супер фен
    masturbirai predi poloviq act ,4e ina4e vazmojnostta ,kakto kaza ti, da svar6i6 na 1-vata min e mn golqma
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

NEopiten
    Guest
    А пусна ли я тя да е от горе , съм до тук

NEopiten
    Guest
    П.С. Аз се чудя тук има един SEX SHOP , дали да си взема такова за задържане на ерекцията , как мислите ?

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    masturbirai predi poloviq act ,4e ina4e vazmojnostta ,kakto kaza ti, da svar6i6 na 1-vata min e mn golqma
    Викаш удоволствието е прекалено голямо и човек изригва

Guest
    Глупости! Не прави нищо преди това. То и без да направиш като се притесниш няма да ти стане, а ако пък и направиш..... Тя нали знае, че ти е за първи път? Тогава се остави, защото може и да не стане още първия път.

Guest
    Мани , ще я напълним с безработни копеляци Ама незнам дали да си взема спрей ли е там незнам кфо е за задържане на ерекцията , ама пък ме е страх да не я задържи прекалено много Кажете си мнението

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Глупости! Не прави нищо преди това. То и без да направиш като се притесниш няма да ти стане, а ако пък и направиш..... Тя нали знае, че ти е за първи път? Тогава се остави, защото може и да не стане още първия път.
    Еми да знае че ми е първия път , а на нея няма да и е първи Незнам кфо да праа я дайте некфи савети . Пич а ако свърша прекалено бързо , и тя не успее да свърши ще е малко гадно , не мислиш ли ?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Guderian
    Викаш удоволствието е прекалено голямо и човек изригва
    ti pak kvo se hili6 i apostrofira6 vsqko mnenie
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    Sofia
    зависи от това колко си под готвен и колко имаш нагласа и от това колко си запознат с нещата
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Цитирай Първоначално написано от NEopiten
    П.С. Аз се чудя тук има един SEX SHOP , дали да си взема такова за задържане на ерекцията , как мислите ?
    NEDEI
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от 136179
    Цитирай Първоначално написано от NEopiten
    NEDEI
    be da si zeme kat iska posle 1 sedmica 6e hodi s pojaren kran v ga6tite
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Da , ama 6te bade mn gadno ako svar6a rano rano se6 se ? HELP ME kajete ne6to deto 6te pomogne !

Град
    nqkade tam
    Da , ama 6te bade mn gadno ako svar6a rano rano se6 se ? HELP ME kajete ne6to deto 6te pomogne !
    abe lasni za kasmet 10 min predi da po4ne6 posle 6ti e online pone 30 min osven ako ne si 4ak tolkoz zle
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Еми да знае че ми е първия път , а на нея няма да и е първи Незнам кфо да праа я дайте некфи савети . Пич а ако свърша прекалено бързо , и тя не успее да свърши ще е малко гадно , не мислиш ли ?
    За 1 година и половина полов живот знаеш ли колко пъти съм свършвала при вагинален секс? Броят се на пръсти. При жените не само времето е от значение. Даже след дълго клатене по-скоро да не свърши, защото ще почне да я боли малко или много или да се претърква. моето момче при жената влагалището е купулативен орган. Има нерви и може да изпита оргазъм, но мнооооого по-трудно. За това се насочи към клитора и срамните й устни. А и не знаеш ли, че който бърза повтаря. Важи и за пиенето, но и за секса. Успех и не се спичай. Целувай я, прави и френска любов, опипвай я. Ще е доволна.

еми мене рекорда ми е 72 секунди ама кво ми пука

Guest
    Точну!

Цитирай Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
    Точну!
    бати малоумното аз кво секс ли ще права или ще лускам бастуна ?!?!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    За 1 година и половина полов живот знаеш ли колко пъти съм свършвала при вагинален секс? Броят се на пръсти. При жените не само времето е от значение. Даже след дълго клатене по-скоро да не свърши, защото ще почне да я боли малко или много или да се претърква. моето момче при жената влагалището е купулативен орган. Има нерви и може да изпита оргазъм, но мнооооого по-трудно. За това се насочи към клитора и срамните й устни. А и не знаеш ли, че който бърза повтаря. Важи и за пиенето, но и за секса. Успех и не се спичай. Целувай я, прави и френска любов, опипвай я. Ще е доволна.
    10х кремче Благодаря ти Все пак важното е аз да съм доволен тфа беше базик , иначе се вслушам в думите ти , и после може да почерпя
    No Money >>> No Honey !!!

ръгай докато можеш че и след тфа...

Мега фен Аватара на koalka
    Чикията е едно, секса е друго.Много по-трудно е да издържиш, когато ти е много по-приятно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си