.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Супер фен
    Вярвам,че има истинска любов,въпреки че все още не съм я срещнал

Думите истинка любов за някои ще прозвучат като пасаж изваден от някои мексикански филм,а за други ,като поредния чалга хит!
    Тази тема ,която сме засегнали е много необятна ,затова ще има и много разнообразни мнения,в зависимост от житейските поуки на потребителите във форума!(така аз си мисля).
    Винаги ,когато пиша мнения гледам да съм обективна и да изразя това което наистина мисля по дадения въпрос!Но тук ми е малко трудно.......Истинската и безусловната любов,дали наистина съществува!Аз не мога да ви кажа ,защото още не съм я срещнала ,но все пак ще ви кажа това което мисля ,това което ми се е набило в съзнанието от хилядите статии и любовни драми на моите близки и познати!
    И така.........Хм,не знам как да го кажа!Любовта наистина я има ,това е факт(все още не знам дали е научно доказано ),но не знам дали има любов без граници!Но да ви кажа ,май има!Е,вярно може и да има някои отклонения от правия път (изневери ),но това не е любов ,а някакво странно чувство,моментно влечение!Любовта е вечна, а чувствата са временни.Не мислите ли?Чувствата не са постоянни, днес се чувствам по един начин, а утре по друг, затова любовта не се влияе от чувствата.
    Истинка любов е имало ,има ,надявам се и за в бъдеще да има ,защото ако не се обичаме ,по -добре да не живеем!Нима ,ако не обичахме истински щяхме да ходим като главозамаяни ,да се давим всяка вечер в чашката пенливо вино и да проклинаме самотата си?Не е хубаво да се живеее с приятелката самота?Нима не ни се е искало да кажем-"Още те обичам" и т.н!Няма смисъл да казвам повече такива рефрени!За да разграничим истинската любов от моментното влечение ни трябва време ,а живота е пред ,нали?Всичко е толкова преходно и понякога кратко ,че ако го изпуснем ,може повече да не уловим!Надявам се с това мое мнение да не съм засегнала никой!
    P.S:Мене много не ме бива да давем мнения за любовта!Надявам се след време да не съжалявам за това,което съм казала!

Има я...Ако я няма, няма смисъл да живеем....тогава защо просто не вярваме,че я има?(:

ку-ку
    Guest
    любов=секс=женене=остарява е=без секс=без любов

Град
    някъде между рози и романтика,някъде близо до единствения...
    Аз вярвам в истинската любов и мисля че тя се среща само 1 път в живота и когато човек я среще трябва да се бори за нея
    Because all I want is u ....

Да аз вярвам в истинската любов.... но не и в това че тя е вечна....както се казваше в няква песен (на Нели Фуртадо май беше) всичко хубаво все някога свършва... Да мисля ,че истинската любов е само една ,но все идва един момент,когато страстта изчезва и остават много по важните -уважение,доверие,искреност ,всеотдайност към другия... И те са много по-ценни от любовта...Всъщност една връзка трябва да се гради върху тях... [/list]
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

Според мен любов съществува и мисля че тя е навсякъде около нас. Тя прави хората щастливи и ги кара да се чувстват прекрасно. Но е много трудно да срещнеш точния човек и за някой е нужно доста време. Но за мен тя наистина съществува.

въпроса не е дали я има
    а дали вярваш че я има )
    ако вярваш я има, ако Не я няма \/
    sex all night

вярвам,че я има,но не вярвам да ме сполети хаха
    нямам повод да сънувам....

Град
    nqkade tam

Re: Вярвате ли в истинската любов?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    защо започваме връзки,които знаем,че са обречени..само задради "ходенето" ли..не се ли изхабяваме..и може би най-вайният въпрос,този,който ме вълнува лично мен..как се поддържа една любов..да си с някой 2,3..и повече години и така завинаги..нали с времето хората се променят..стават други..научават се да гледат на нещата като на нещо обикновено..което е твърде жалко..говорят мили неща по навик и повтарят "обичам те"..което са приели за "здрасти"..как като виждаш някой всеки ден..дори облечен в раздърпан стар халат и с ролки,може да съхраниш пламъка,когато осъзнаеш.че твоят принц или приказна принцеса са обикновени хора..че няма приказка безкрай...който му се умива с мен..нека пише..хував ден

т.1 и т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3.
    Horata zapo4vat vrazki zaradi edno ne6to-Kakto ne se rajda6 sam na toq svqt taka i ne trqbva sam da jivee6.4ovek e proektiran za savmestno sajitelstvo a lubovta tai ili ina4e stava trivialna sled 3-4 godini 6tot nqma iznenadi (prekaleno mnogo poznava6 4oveka do sebe si)
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

da

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

istinska lybov

da vi kaja 4esno az sam palna romanti4ka.moite priqtelki idvat pri men za savet,za6toto znaqt 4e 6te im pomogna vinagi i kakto moga zavisi kakav e slu4aq razbira se
    ot miluvka na celuvka.ot celuvka na ezi4e.no moje i da e ne6to pove4e!!! :P :*

Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Не е от Есе, просто разсъждавам
    вярвате ли в истинската любов..в тази любов,която преобръща всичкко..?защо започваме връзки,които знаем,че са обречени..само задради "ходенето" ли..не се ли изхабяваме..и може би най-вайният въпрос,този,който ме вълнува лично мен..как се поддържа една любов..да си с някой 2,3..и повече години и така завинаги
    Както казах, вярвам в любовта.
    Надеждата умира последна и когато човек хареса някого, трудно може да приеме, че другият не го харесва, или че поради друга причина, няма шанс за развитие на връзката.
    Естествено, има много хора, които искат просто да са с гадже, за да се чувстват "готини", което е типично за заблудени пуберчета.
    Връзката се поддържа с много любов и всеотдайност - компромиси, толерантност, доброта... Не може да очакваш всичко да става, както ти си искаш. Все някога ще дойде момент, когато желанията ви ще се разминават и ще се наложи единият да отстъпи. Следващия път, пък, другият ще го направи.
    Когато наистина обичаш някого, няма нужда да се опитваш да правиш нещо за него... ти го правиш и без да се стараеш, просто защото желанието да доставиш удоволствие на обичания, понякога е по-силно от всичко останало.
    =D> mn dobre napisano!!!i az vqrvam v liubovta i to mn!

Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Както казах, вярвам в любовта.
    Надеждата умира последна и когато човек хареса някого, трудно може да приеме, че другият не го харесва, или че поради друга причина, няма шанс за развитие на връзката.
    Естествено, има много хора, които искат просто да са с гадже, за да се чувстват "готини", което е типично за заблудени пуберчета.
    Връзката се поддържа с много любов и всеотдайност - компромиси, толерантност, доброта... Не може да очакваш всичко да става, както ти си искаш. Все някога ще дойде момент, когато желанията ви ще се разминават и ще се наложи единият да отстъпи. Следващия път, пък, другият ще го направи.
    Когато наистина обичаш някого, няма нужда да се опитваш да правиш нещо за него... ти го правиш и без да се стараеш, просто защото желанието да доставиш удоволствие на обичания, понякога е по-силно от всичко останало.
    =D> Напълно съм съгласна

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ми че вярвам аз точно за тая любов живея иначе до ся да съм умрял
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

емиИ вярвам в истинската любов,само че тя трудно се намира ...
    дon'т хaтэ me becausэ i'м бeaуtiфuл хaтe мe bэкause youг бoyфr!enд тhinк so !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си