- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в истинската любов?
Вярвам,че има истинска любов,въпреки че все още не съм я срещнал
Думите истинка любов за някои ще прозвучат като пасаж изваден от някои мексикански филм,а за други ,като поредния чалга хит!
Тази тема ,която сме засегнали е много необятна ,затова ще има и много разнообразни мнения,в зависимост от житейските поуки на потребителите във форума!(така аз си мисля).
Винаги ,когато пиша мнения гледам да съм обективна и да изразя това което наистина мисля по дадения въпрос!Но тук ми е малко трудно.......Истинската и безусловната любов,дали наистина съществува!Аз не мога да ви кажа ,защото още не съм я срещнала ,но все пак ще ви кажа това което мисля ,това което ми се е набило в съзнанието от хилядите статии и любовни драми на моите близки и познати!
И така.........Хм,не знам как да го кажа!Любовта наистина я има ,това е факт(все още не знам дали е научно доказано),но не знам дали има любов без граници!Но да ви кажа ,май има!Е,вярно може и да има някои отклонения от правия път (изневери ),но това не е любов ,а някакво странно чувство,моментно влечение!Любовта е вечна, а чувствата са временни.Не мислите ли?Чувствата не са постоянни, днес се чувствам по един начин, а утре по друг, затова любовта не се влияе от чувствата.
Истинка любов е имало ,има ,надявам се и за в бъдеще да има ,защото ако не се обичаме ,по -добре да не живеем!Нима ,ако не обичахме истински щяхме да ходим като главозамаяни ,да се давим всяка вечер в чашката пенливо вино и да проклинаме самотата си?Не е хубаво да се живеее с приятелката самота?Нима не ни се е искало да кажем-"Още те обичам" и т.н!Няма смисъл да казвам повече такива рефрени!За да разграничим истинската любов от моментното влечение ни трябва време ,а живота е пред ,нали?Всичко е толкова преходно и понякога кратко ,че ако го изпуснем ,може повече да не уловим!Надявам се с това мое мнение да не съм засегнала никой!
P.S:Мене много не ме бива да давем мнения за любовта!Надявам се след време да не съжалявам за това,което съм казала!
любов=секс=женене=остарява е=без секс=без любов
Аз вярвам в истинската любов и мисля че тя се среща само 1 път в живота и когато човек я среще трябва да се бори за нея![]()
![]()
![]()
Because all I want is u ....
Да аз вярвам в истинската любов.... но не и в това че тя е вечна....както се казваше в няква песен (на Нели Фуртадо май беше) всичко хубаво все някога свършва...Да мисля ,че истинската любов е само една ,но все идва един момент,когато страстта изчезва и остават много по важните -уважение,доверие,искреност ,всеотдайност към другия... И те са много по-ценни от любовта...Всъщност една връзка трябва да се гради върху тях...
[/list]
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
Според мен любов съществува и мисля че тя е навсякъде около нас. Тя прави хората щастливи и ги кара да се чувстват прекрасно. Но е много трудно да срещнеш точния човек и за някой е нужно доста време. Но за мен тя наистина съществува.
въпроса не е дали я има
а дали вярваш че я има)
ако вярваш я има, ако Не я няма \/
sex all night
вярвам,че я има,но не вярвам да ме сполети хаха![]()
нямам повод да сънувам....
Horata zapo4vat vrazki zaradi edno ne6to-Kakto ne se rajda6 sam na toq svqt taka i ne trqbva sam da jivee6.4ovek e proektiran za savmestno sajitelstvo a lubovta tai ili ina4e stava trivialna sled 3-4 godini 6tot nqma iznenadi (prekaleno mnogo poznava6 4oveka do sebe si)Първоначално написано от Анонимко
Неподходящ размер на снимка в подпис!
da
Първоначално написано от ThePainIsReaL
da vi kaja 4esno az sam palna romanti4ka.moite priqtelki idvat pri men za savet,za6toto znaqt 4e 6te im pomogna vinagi i kakto moga zavisi kakav e slu4aq razbira se![]()
ot miluvka na celuvka.ot celuvka na ezi4e.no moje i da e ne6to pove4e!!! :P :*
Първоначално написано от Sam90
=D> mn dobre napisano!!!i az vqrvam v liubovta i to mn!
ми че вярвам аз точно за тая любов живея иначе до ся да съм умрял
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
емиИ вярвам в истинската любов,само че тя трудно се намира ...![]()
дon'т хaтэ me becausэ i'м бeaуtiфuл хaтe мe bэкause youг бoyфr!enд тhinк so !!!