- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Щастието ?
Незнам дали тук е правилното място за темата ,но искам да попитам какво може да ме накара да бъда щастлив ? Имам си всичко , живея добре общо взето имам всичко ,което искам и се пак не съм щастлив гледам че някои хора казват че ако имат повече пари ще са добре ще са щастливи друг ако има този телефон или нещо от сорта е аз мога да имам мн от тези работи и пак и пак не съм щастлив имам много приятели много се забавлявам в момента нямам приятелка имам общо взето всичко , което искам ходя из Б-я на всякаде обикалям пробвах какво ли не и нищо неможе да ме накара да почуствам щастие ;( какво да опитам какво да правя какво ли не съм пробвал отчаян съм(((((((
еми да ти кажа и аз сам като теб , парите не са най-важното можеш да си щастлив само ако оби4аш и бадеш оби4ан,ена4е нз
Малките неща стоят в основата на всичко. Явно ти не ги забелязваш...
♥ ♥ ♥
обичал съм , но не съм бил обичан и едвали една жена може да ме направи щастлив неговоря за сем.![]()
kakво значение имат годините , за да бъде един човек щастлив?!Първоначално написано от anichkaaaaa
♥ ♥ ♥
mai znam kvo ti trqq! lipsva ti gadje i lubovПървоначално написано от :(;(
LoVe is ThE NAME, Sex is ThE GAME, Fuck ThE NAME and Play ThE GAME!!!
скоро ще правя 20 ,но незнам кога за последно съм изпитвал щастие ;(
"Парите не те правят щастлив, но не те правят и много нещастен"
Нещо май те е хванала тиинейджърската депресия...спокс човече...спри да висиш пред тоя комп и отиди с приятелите ти малко да потанцувате в някой клуб и съвсем ще забравиш,че си тъжен =)
"happy_cute" ми момиче аз имам доста приятели не съм затворен в себе си нищо неми липсва точно днес немисля даходя . На кафе ходя почети секи ден виждам се с мн френдове това неми е проблем, не съм щастлив това неме прави щастлив![]()
Човек никога не може да е напълно щастлив и задоволен. Нали се сещате, че ако в един момент постигнеш всичко, вече няма да има смисъл да живееш?
Нормално е винаги да има нещо, към което да се стремиш. Лошото е, че ти не знаеш какво е това нещо.
Ние не можем да ти помогнем да го разбереш, то трябва да ти дойде от вътре![]()
Хората мислят, че когато имат пари с тях могат да си купят щастие... не е така...и всички го знаят... Приятели... само това мога да ти кажа...
i az imam pari ... semeistfo koeto obicham .....imam vsichko...no i az ne sum shtastliv......![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ми може би ти липсва обич, тря ти момиче, което да те обича и ти да обичаш и сичко ще се нареди :P
Ами няма повод...
Освен ако вече не си опитал от всичко..и нищо не може да те иэненада и да ти достави удоволствие.Опитай нещо ново...не энам какво,може би нещо ,което е интересно эа тебе..!Намери си някакво хоби или пък эамини с приятели на моренце да покупонясвате едно хубавоА и да не би пък точно приятелка да ти липсва?
[size=7][b][u]fosse cos
Според мен ти липсва любов.Аз до една степен съм като теб,семейството ми има възможности от пари не съм лишена,приятели за щастие имам и мога да твърдя че са истински,но за разлика от теб аз съм щастлива,радвам се на всичко което имам,радвам се заедно с приятелите си,едно единствено нещо никога не съм преживявала това да обичам,винаги съм сменяла момчетата като носни кърпички,никога не съм позволявала да задълбоча нещата и да обикна,може би единственно това понякога ми липсва.Според мен на теб точно това ти липсва,да има един човек до теб които да те обича.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
вземи една кака дет да ти изпразни банковата и след като се вз ще си щастлив![]()
![]()
... ся сериозно може да не го осъзнаваш но според мен една ударна доза любов щи дойде добре ...
![]()
благодаря много на всички за отговорите .Ми за любовта изпитвал съм я говоря за сериозна връзка да бях доволен някак си беше ми добре ,но това неми донесе щастиеимам гадното чуство че е от мен сигурно това чуство ми е чуждо ;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( вече се чудя и аз кво да правя
Може би ти липсва любов...?Щом си пуснал темата тук, значи така излиза.
И аз съм на мнението, че ти липсва любов. Дори и да не вярваш това би променило много неща. Дори да е само увлечение за 1-2 месеца пак ще промени нещата. Повярвай ми (а и на хората, които го казаха преди мен) това ще те направи щастлив.
Palno shtastie nikoga nqma.Radvai se na tova,koeto imash,ne misli za tova,koeto nqmash.
Next Time I`ll be True...
Може би възможността т ида се позволиш всички тези "глезотийки" те прави нещастен.. Помисли защо.. Има хора 2-3 месеца се трепят , за да си позволят един телефон например.. и това ги прави адски щастливи.. Но не там е въпроса.. Нз... Аз лично ся чувствам щастлива когато знам че съм дала или че мога да дам нещо от себе си на другите.. Смисъл... Гледам повече малките наща в живота си.. обръщам им по голямо внимание.. Опитвам се да забелязвам ценните и смислени неща.. Така всичко е хем по приятно.... хем по готино си изкарвам.. пищеш, че имаш приятели, но пак не си щастлив с тях.. Явно не оценяваш това което получаваш от тях.. Дори една усмивка от човек, който ти е приятен... трябва да те зарежда с куп положителни емоции.. Помисли.. Опитай се да намериш това, което търсиш в себе си..
I k’fo… ObicHam Te.. Ne kriq! I k’Fo… MraziSh me Xa xa.. Shte se nApiq! S pRaveJi gaDni mi izlizaSh.. I t1pi kuChki mI Zabivash.. . I k’fo… BoLi me… Ne oTrichaM..I za jaLosT VinAgi shtE Te ObiChaM… ............. {MisS YoU}
to4no faktut ,4e ima6 vsi4ko te pravi ne6tasten,za6toto kakto se kazva ZA DA SE PO4UVSTVA6 BOGAT,PREBROI VSI4KI NE6TA,KOITO NE SI KUPIL S PARI
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***