- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Щастието ?
"exploitedteen" хареса ми предложението ти наистина мн раница влак някой град който непознавам ще е идеално![]()
Щастието е много относитилно ... и аз не съм от най-щастливите , а живота ми никак не е лош ! Осъзнах наскоро, че всикко завеси от вътрешното ти емоционално състояние.... Осъзнах, че щастието не е в постигането на определена цел - то е в пътя към постигането и ... Според мен трябва да се научиш да се радваш на малките неща ...![]()
IGNORANCE IS BLISS !!!
секи е щастлив,малко го осъзнават.ДОри да нямаш,ти все имаш нещо които може да те накара да се усмихнеш...
нямам повод да сънувам....
Ае човек ти хвалиш ли се или ни дразниш...имаш всичко просто искаш още и още...аз ако имах това, което имаш ти щях да удрям дупето в тавана от кеф
Разбери че винаги има нещо, което да искаме и нещо, което не ни стига ама трябва да сме доволни от това което имаме
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Днес ме прави изключително щастлива.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Била съм в момент, в които съм нямала много от нещата,които ти изброи.Била съм предадена от приятели,скарана с родителите си.. За парите да не говорим (още съм на джобни де)
Но дори и в тоя черен момент аз бях щастлива. И то само защото имах човек до мен,който ме обичаше и ценеше( както и аз него )
Така чее.. ЛЮБОВТА МУ Е МАЙКАТА ЕЙЙ![]()
LaraFairie Photography ...
Това е форум пиша тук за 1 път ,но кадето съм писал и по другите пише че е място , в което може да се задават въпроси ако има проблем е аз имам проблем. За това просто питах какво мислите ти ако си се издразнил за нещо си е твой проблемПървоначално написано от Quasar
![]()
Досегът с хора, които обичаме, ни прави щастлив.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Без любовта на любимия човек и без обичта и подкрепата на най-близките хора, нищо не е значимо и не може да те направи щастлив.
Всичките пари на света не могат да купят любов, подкрепа и уважение.
А когато ги имаш тях, ще се почувстваш наистина щастлив.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Bogatite sushto plachat ...Lipsfa ti lubovvvv
![]()
![]()
![]()
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !