- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Щастието ?
Може би възможността т ида се позволиш всички тези "глезотийки" те прави нещастен.. Помисли защо.. Има хора 2-3 месеца се трепят , за да си позволят един телефон например.. и това ги прави адски щастливи.. Но не там е въпроса.. Нз... Аз лично ся чувствам щастлива когато знам че съм дала или че мога да дам нещо от себе си на другите.. Смисъл... Гледам повече малките наща в живота си.. обръщам им по голямо внимание.. Опитвам се да забелязвам ценните и смислени неща.. Така всичко е хем по приятно.... хем по готино си изкарвам.. пищеш, че имаш приятели, но пак не си щастлив с тях.. Явно не оценяваш това което получаваш от тях.. Дори една усмивка от човек, който ти е приятен... трябва да те зарежда с куп положителни емоции.. Помисли.. Опитай се да намериш това, което търсиш в себе си..
I k’fo… ObicHam Te.. Ne kriq! I k’Fo… MraziSh me Xa xa.. Shte se nApiq! S pRaveJi gaDni mi izlizaSh.. I t1pi kuChki mI Zabivash.. . I k’fo… BoLi me… Ne oTrichaM..I za jaLosT VinAgi shtE Te ObiChaM… ............. {MisS YoU}