.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Повече от фен
    Град
    София

Само аз ли прекарвам нон стоп в нас..

Ами като нямам приятели е така ... но ми е интересно , дали само аз прекарвам тази ваканция толкова тежко..

Защо тежко бре-аз като имам много приятели и всичките ми се обаждат да ходим някаде, пък предпочитам да си седя в къщи...по-приятно ми е да съм самичка-в сми аз съм малко меланхоличен характер и не обичам тълпи около себе си...Намери си някво забавление,спи до 3 часа и така, не се сдухвай и сам/а си разведри живота-не чакай някой друг да го направи..
    Спрете Земята,искам да сляза...

Guest
    az puk sum na momenti po-minalata sedmica si uiiiirah ot skuka vku6ti, ama puk minalata i taq sum non-stop na vun. dreme ti kakvo pravi6-vajnoto e da se 4uvstva6 dobre!

Град
    na onq svqt

Re: Само аз ли прекарвам нон стоп в нас..

Цитирай Първоначално написано от class
    Ами като нямам приятели е така ... но ми е интересно , дали само аз прекарвам тази ваканция толкова тежко..
    yf i az sam kato tebe sega priqtelq mi zamina za Italiq i nqma kade da hodq i nikoi ne mi obajda ahhhhhhhh

mi shto nema lo6o az sashto obi4am da stoq vkashti kogato gadgeto mi go nqma(oba4e toi mn shte doide i ...)ama nema lo6o visi6 prd komputara spi6 do sledobqd i vremeto si minava

Град
    in ur dreams
    спокс и аз обичам да си седа вкъщи

Повече от фен
    Град
    София
    ами проблема е че не ми харесва да съм в нас... искам да си намеря някой с когото да излизам а нещо не ми се отдава Иначе всеки може да спи / седи пред компа / телевизия и тн .. на мен ми харесва да съм с някой ... да си прекарвам времето добре... Е може би сега млако повече ми е самотно , защото гаджето ме заряза и тн ... но това е друга тема..

Тичай в парка, ходи на дискотека и ще се запознаеш с някой...предполагам Ако си седиш в къщи, едва ли ще намериш някой...

Аф..а аз издивявам в нас...направо нямам търпение да дойде вечерта.

Цитирай Първоначално написано от free_spirit
    Защо тежко бре-аз като имам много приятели и всичките ми се обаждат да ходим някаде, пък предпочитам да си седя в къщи...по-приятно ми е да съм самичка-в сми аз съм малко меланхоличен характер и не обичам тълпи около себе си...Намери си някво забавление,спи до 3 часа и така, не се сдухвай и сам/а си разведри живота-не чакай някой друг да го направи..
    мхм...и аз съм така

по темата...вместо да си стоиш в къщи излизай по-често...приятелите не падат от небето

Град
    Ha JlyHaTa :PpP~
    Леле а аз кът бяха жегите точно все у нас,е и сига по дъждовете де ... иначе излизам ама предимно вечери

Град
    В страната на чудесата
    Седейки в къщи не знам как ще промениш нещата....НО света на дали ще спре да се върти затова.....
    Както каза някой ходи да тичаш в парка.....Работи....Прави това което ти доставя удоволствие....Предполагам има такова....ако не намери си........

Пзадрави...
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не. Аз също.

много обичам да си стоя у нас... но идва време, в което не се издържа, и трябва да излезеш.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Guest
    i az sym taka po cql den se 4udq kvo da pravq 6tot se skarah s pove4eto si priqteli i sq nikoi ne me tyrsi

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    И аз си падам малко "домашен любимец" Ама понякога наистина омръзва да си закотвен, т.е. да си се закотвил, само вкъщи, трябва да се търси разнообразието. Вероятно имаш приятели, излизайте, знам ли...

az obi4am do sedq v nas,moga da izdurja sed bez da izlizam,no pone edno vreme me hva6tat ludite
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Guest
    хм. аз си кисна в нас, не обичам кой знае колко да се мотая навън като муха без глава...

Мога да кисна няколко дена в нас ама ме хващат дяволите и откачам и тря да изляза,попринцип излизам секи ден! \/

Повече от фен
    Град
    София
    Ами точно това и правя илизам , но рядко , а ако излезна ще е за 2-3 часа ... а през останалото време немога да си намеря занимание Това само при мен ли е .. имам предвид , някой като гледам се стараят да им остане време за тях ... как го постигат да са толкова заети ... работата тази година няма да стане , защото имам и без това планове , а и през 1 седмица съм все някаде... но дори и в момента нямам нетърпение да дойде 5 часа за да отида навън ( иамм среща с 1 стара приятелка \/ ) , но факта че немога да си намеря място в къщи , не че нямам работа или нещо просто захвана се за нещо и след 30 мин го оставям , защото вече ми е писнало ... а и имам да уча листовки , но не ми се учат ... просто не ме свърта в нас... ( дали ще е студено или топло пак същата история...)

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...

Re: Само аз ли прекарвам нон стоп в нас..

Цитирай Първоначално написано от class
    E,i az sam taka... Mnogo gadno!Vsichki izbarzvat da misliat,che sam naduta ochte predi da sa me opoznali,a az vsachtnost ne sam takava!!!Ne znaiat kolko mnogo grechat...

Повече от фен
    Град
    София
    Ами аз може да се каже че нямам истински приятели имам само познати ... на тях немога да се подпра когато съм в затруднение , а точно обратно , ако се подпра ще падна още по-надълбоко

на мен ваканцията ми е тъпа.. не че не излизам .. излизам забавлявам се .. но някак бавно тече...

Аз пък обожавам да съм навън,а сега 90 процента от приятелите ми заминаха нанякъде (било то море,планина,село) и направо издивявам.От време на време излизам вечер,ама се побърквам у нас
    No one else will have me like you do..
    No one else will have me, only you..

Повече от фен
    Град
    София
    В общи линии и на мен ми е тъпа... даскалото го изкарах на 1 дъх... а немога да кажа че не е имало трудни моменти или че не съм учил ( ) , но може би точно даскалото запълваше тази празнина в мен ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си