.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Временни

Guest

Временни

iskam da popitam dali nqkoi si e pravil kude v sf se pravqt kolko trqat ceni i izob6to vsi4ko svurzano s tqh kakto i ima li takiva koito trqat primerno godina dve ne samo 10 dena ili mesec

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    За татус ли става въпрос?!

Guest
    dam ne mi e izlqzlo cqloto zaglavie nz 6to

Guest
    Чувала съм, че като цена са колкото дълготрайните. А тези са за около 6 месеца.

Guest
    абе, не е толкова безсмислено.

ето, аз съм убедена, че бих си направила истински татус само като мемориам или на нещо, което действително е променило живота ми, но за "красота" - не . това, че ме кефят, не значи, че ще е така след години. въпрос на здрав разум е да предвидиш това. затова съм "за " временните. какво толкова?

Аз съм за временните,щот иначе като е за постоянно ше ми омръзне,пък временните се махат и после мажеш пак да си напрайш ако искаш и така.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    а има ли някои, който наистина разбира, помня че са ми разправяли за някакви, които се правят с растително мастило, пак със машинката и стоят година-2

има ли такова нещо?
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Guest
    az pitam to4no za takiva koito izdurjat pove4ko vreme ne po 1na 2 sedmici dali ima izob6to takiva v bg 6tot po princip znam 4e ima za godina ili pove4e ma nz dali i tyk ima i po spec v sf i kude

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Чувала съм, че като цена са колкото дълготрайните. А тези са за около 6 месеца.

Една бивша на брат ми работеше в такова студио, та безплатно и сложиха временна на гърдата.. И понеже беше техен човек я повториха няколко пъти та да станела хубава... След 5 години на гърдата и все още стои едно зелено петно.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив

zdr

Az sam 4uvala sa6to 4e karali ot okolo 3-6 meseca.Dori mislq 4e sam sre6tala podobna tema.Ne znam vse pak oba4e dali kanata e naitsina tolkoz traina
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

Guest

Re: zdr

Цитирай Първоначално написано от Renate_Feliqr
    Az sam 4uvala sa6to 4e karali ot okolo 3-6 meseca.Dori mislq 4e sam sre6tala podobna tema.Ne znam vse pak oba4e dali kanata e naitsina tolkoz traina
    ami nemen ma kanosaha na edna svatba i ve4e vtori mesec ne izliza/na dlanite mi e kanata/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си