- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа среща - как да се облека?
Първа среща е силно казано, но нека го приемем така.
Имам нужда от съвет как да се облека/гримирам/фризирам (момиченце съм). Искам да е впечатляващо, да съм секси, малко предизвикателна и всичко най-идеално, разбира се, но не искам да изглежда, че съм нагласена специално за него. Най-лесно е да си направя супер прическа и изкусителен грим, но ще му направи впечатление, пък не искам да се възгордява.
Ами може да си изправиш косата с преса,но за да изглежда естествено си сложи каскетче(ако нямаш помоли някоя приятелка).Най-хубавите ти дънки и обикновена тениска,която подчертава формите ти,но не с огромно диколте =)
Ми...едни дънки с ниска талия и елегантен потник:/...грим-само молив,спирала,гланц..косата ....с диадема или хваната само отпред...или просто на вълни...
абе как може да питаш такова нещо :/...нито гардероба ти знаем,нито лицето,косата?!
dbra ideq imash no ne prekalqvai s grima....tova govori losho za teb ...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
А какво ти пречи да изглеждаш самата себе си (без да се гримчосваш и т.н)(падам си по естествените неща)
Нищо прекалено специално и натруфено, не и прекалено разголено. Дънки, потник или тениска, лек грим и някаква прическа. Държиш се свободно и естествено.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
nito ti znaeme drehite nito kakizlgejda6 nito kakva si .. mnogo glupav vupros nqma6 li si priqtelki da gi pita6 ili goledalo u vas sajelqvam ako zvu4i grubo ama mnogo takiva temi se navudiha ...
abe verno kak moje da pitash takova neshto i taq tema kakvo obshto ima s seks![]()
Облечи едни дънки и някакъв потник.Косата си я изправи например с преса и диадемка някаква.. =)
дънки/панталони/пола до коляното + сандали/пантофи, колан и чанта в един цвят + потник/тениска/риза![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Къде пък секс видя тукаПървоначално написано от marto91
... ако не виждаш темата е в раздел "Любов" тцтц
![]()
Искрено благодаря на тези, които се постараха да ми отговорят. Като цяло успях да си направя извод, че "дънките и потник" е решението според повечето. Честно казано едва ли някога щях да посмея да отида на среща така, защото ми изглежда твърде обикновено, но.... ще ви послушамБлагодаря!
Какво общо ли? Почти нищо, да не кажа нищо, ама кой за какво си мисли....Първоначално написано от marto91
pff dunki i potnik ako ti e obiknoveno zna4i si mnogo zle .. za6toto kato si slojih dunki na replay ili miss sixty s tiranti i nqkoi potnik na mango primerno dali 6te e obiknovenoo ? a ako dunktie sa ti obiknovenni ot pazara za 10 lv problema si e tvoi !!!
къси дънкови панталонки, тениска с голо гръбче, но да не е с отворено деколте (може и да е по-обикновена, но да не е много разголена отпред)
за грима - сложи си някакви прозрачни сенки, но с отблясъци, малко руж, спирала и гланц за устни
за косата - може да я изправиш с пресата и да я вържеш на много стегната опашка или точно обратното - да ползваш приставката за вафлички. Или пък с пяна за коса и дифузер да си начупиш косата..
SMILE FOR ME NOW
Mi nemislq che ako tova momche s koito shte izlizash te haresfa mnoy shte te gleda kak si oblqkanaAma vse pak..nqkoi gotina polichka dankena s nqkakfo potneche gotinky..ama gledai grima da ne ti e silen primerny spirala 4eren molif i glanc.. YSpeh na sreshtata
![]()
:P
Като не е съчетано добре и на най-невероятните, световноизвестни марки (Made in Turkey) да е - не става. Аз лично не страдам от комплекси за цената на дрехите си. Пък дънките с тиранти - оставям ги на децата.Първоначално написано от Анонимко
Отиди гола ... определено ще го впечатлиш![]()
![]()
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
Сложи лек грим, не много.Иначе е грозно, а и знам, че момчетата не обичат много грим.Облечи нещо, което ти е удобно и, в което се чувстваш красива.![]()
nai sy6testveniq trik ot cqlata rabota e da si vyrje6 kosata i da sloji6 visq6ti obeci ne slagai slyn4evi o4ila i oble4i pantalon ne pola
SLOJI SI LUBIMATA DRE6KA,nanesi nai-skupite ti na surceto cenki,sloji nai-sladkite za teb obuv4ici,napravi si nai-dobre otiva6tata na liceto i viziqta ti pri4eska,koqto ti obojava6 i 6te se polu4i edno istinsko,estestveno,nepodpraveno i krasivo momi4e.uspeh![]()
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***