Надявам се да помогна с тази тема на срамежливите момчета/момичета... порових се малко за подобна тема , но без резултат

[b]Обръщам се към срамежливите , които този проблем им пречи в любовта , живота и впрочем ... Всеки с навлизането на пубертета , започва и интереса към противоположния пол (изключвам гейовете и лизбийките ) , но често срама пречи..... Да се влюбиш в някой не е срамно нито пък да му го кажеш знам това Ви се струва абсурдно да и кажеш в очите чуствата си Срама е психически проблем , който се изгражда в ранните години и от средата около Вас , но не и неличим Той е един вид страх .....страх , че може да се изложите... , че може да станете център на смях .....мисълта ,че това може да Ви се случи Ви паникьосва и се отказвате ...........НЕ !

Всеки един от нас се срамува малко или много дори и да не го показва.
Не е срамно да заговориш непознат - заговаряш го и , ако Ви обърне внимание не се отказвайте и продължавайте , ако пък Ви отхвърли оставете го без допълнително да се излагате , но няма защо да Ви е срам ...се пак е непознат
''В училище има едно момиче която харесвам , но ме е срам да и кажа ;( чакай ще кажа на моя приятел да и каже вместо мен'' Не! не това е начина! 97% от тези вид опити са неуспешни
Да и го кажеш лично е жест и НЕ Е СРАМНО !
Усмивката винаги на лице срама е ненужен се пак никога не забравайте , че не само вас Ви е срам Бъдете себе си ...усмивка....бъдете мили....и без срам
КЪСМЕТ

Ако Ви харесва темата мисля , че е добре да стане ''Важна Тема" ...