- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос за облеклото
predi izvestno vreme mnogo se haresvahme s edno mom4e oba4e ima6e edin glaven faktor koito nqma da spoemanavm i toi ni razdeli ... taka i ne izlqzohme zaedno samo dvamata ..samo v kompanii sme izlizali...sega toi si ima gadje no az o6te go obi4am kakto i toi men (pone taka tvardi) i smqtame da se sre6tnem...vaprosa mi e kakvo da si obleka ?
Ами може да си изправиш косата с преса,но за да изглежда естествено си сложи каскетче(ако нямаш помоли някоя приятелка).Най-хубавите ти дънки и обикновена тениска,която подчертава формите ти,но не с огромно диколте =)
ama ne iskam da e ne6to 4ak tolkova obikboveno kato danki i potnik.toi e sviknal vsi4ki okolo nego da sa oble4eni gotino elegantno kakto i az .. takav tip hora sme![]()
Облечи,квото имаш у вас !
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
не мисля , че ние трябва да ти казваме ... но все пак къса дънкова пола бяла потниче отгоре ако имаш от тея късичките дънкови якенца черно (надявам се да се сещаш) и някакви шис чехлички а за грем черен молив , спирала и гланц за устни това ти е достатъчноа прическа еми нареши се
и остави косата да ти падне свободно на раменете
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Е дееба кви са тия курвенски истории...не се ходи така на първа среща![]()
basi mislete predi da pitatekuf e toq vupros ''kfo da si obleka'' ..... nito te poznaame nito znaem kfa si i kfo ti utiva i osven tfa za kfo izobshto pitash nas ti mozyk nqmash li si
tc tc tc ....
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
облечи се в нещо което ще ти е удобно
аз бих се обляка с дънки карирана риза и кецовете ми...косата бих я вързала за да съм малко по загадъчна.....не се гримирай много момчетата не обичат мн нагримираните момичета ...аз слагам само малко спиралка
Oble4i ne6t0 predizvikatelno... no se druj skromn0! Nakari go da te pojelae,no badi nedostapna! Majete obi4at da se b0rqt, a lesna li si barzo im omrazva! Taka 4e t0va mi e saveta, nekoq iztan4ena drejka..neznam kakvo ima6 v garder0ba si,taka 4e ne moga da ti kaja ne6t0 k0nkretn0! A 6t0 se 0tnasq d0 grim, k0lk0t0 se m0je p0 estestveno...malko fonduten,spirala,4eren moliv i ruj i 6te si perfektna! Uspeh!
Първоначално написано от shaka_kan
![]()
Ясно е, че мъжете са ловците, а жените - дивеча, но нищо не пречи и нещата да се обърнат (и те се обръщат). Според мен е по-нормално да се облечеш като ангел и да се държиш като дявол(ка). "Тиха, но дълбока река". Специално на въпроса: нещо, което ти е удобно. Колкото и интересна да се направиш като визия, ако не ти е удобно и непрекъснато се притесняваш, че ти се вижда пъпчето и ти обиват обувките, няма да можеш да водиш нормален разговор, което е по-важното.
Не съм от хората ,които эа среща се обличат по-специялно и се приготвят по 1 час!Просто си облечи дрехи,които харесваш и са ти удобни.Не се престаравай.
[size=7][b][u]fosse cos
oo mila i az go imam tozi problem samo 4e za sqka sre6ta sega izlizam s edno mom4e i seki put gledam da sum s razli4ni dunki potnik i obuvki i napravo se poburkvam .. i taka na vuprosa ti zna4i spored mene ako si slaba i s dulgi kraka nqma ni6to po hubavo ot otva da si s qki tesni dunki izob6to ne e obiknovenno !!! a e stilno sled tova na gore si sloji nqkakuv potnik v zavimost ot tova kakuv ima6 ako nqma6 nqkkvi hubavi si sloji obiknoven eddnocveten i za smetka na tova nablegni na nqkoi qk gerdan koito da visi i da kompensirana potnika ako ima6 qki golemi obici si vurji kosata i si gi sloji ako iska6 da si s pusnata moje da sloji6 nqkoq qka 6nola ili fiba ... su6to taka moje da si s briton ili da si go digne6 nazad s obem ( se edno ima6 kutiq ot koa pod nego ) tova stava mnogo lesno s malko pqna i lak ili puk vaksa vupreki 4e ot vaksata moje da ti stane malko gadna kosata taka 4e ne q preporu4vam a za obuvkite ve4e zavisi kak se 4ustva6 az li4no ne bih oti6la na 1 sre6ta s tok4eta za6toto ne mi e udobno i 6te se pritesnqvam xodq s pantofki nqkakvi sega si vezh i edni mnogo dobri sandali taka 4e za obuvkite ti si re6ava6 aide uspeh i dano sum bila polezna![]()
I az tfa 6tqh da kazvam i ne prekalqvai s grima ne6to leko ejednevnoПървоначално написано от Анонимко
Облечи се така,както се обличаш по принцип!Няма нужда от излишно гласене и огромни деколтета.Това е толкова глупаво!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
охх 3 теми по надоло има една със същия проблем,'айде 'земи си говори с нея![]()
Първо всичко ти зависи от стила .... за първа среща като се има напредвид че не ви е първото излизане все пак ... претруффането за първа среща говори че доста ти пука как изглеждаш и си се гласила толкова много, за да го впечатлиш ... едно хубаво право панталонче с една туника отгоре в някой по-свеж цвят или един елегантен топ също в актуален цвят и с обувчици или пантофка или лек ток ще си актуална и със стил ... а не курвенски наточена ... предизвикателното облекло не е ежедневно облекло ... има дрехи и дрехи ! Колкото и тъпо да е едно момче примерно той може да направи тази разлика просто по вътрешна интуиция ! Косата е най-добре права или някакъв вид къдрици ... не е хубаво да я оставиш да бухне след един бърз сешуар все пак - погрижи се за нея без да се налага да я плякаш с три кила лак и вакса примерно ... грима - фон дьо тен, леки сенки на горния клепач и под окото, спирала и ако си много бледа може и малко перли за освежаване .... остава да вземеш и усмивката и си готова![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
И според мен това е удачно облеклоПървоначално написано от ~egoistiC
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Е добре де немога да разбера, ако всеки почне да пита ко да облека за този или оня случай ко ще стане... Облечи се така както се обличаш по принцип все пак искаш да те хареса такава каквато си, а не просто облеклото ти.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Всеки има собствен стил. Не знам дали това, което ми допада на мен ще хареса и на теб.
Щом не искаш да си с дънки и потник, пробвай с пола и корсет например. И не прекалявай с грима.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
oble4i se taka i nqq go vidi6 pove4e vyrzana kosa visq6ti obici nepretenciozen grim i teniska i tymni dynki/pantaloni po tqlotoПървоначално написано от happy_cute
най добре иди гола или с бански и дънки ся така е модерно![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ми щом искаш да си елегантна... сега има много яки каси панталонки с джобове отстраните, тип данкови, ако пък нямаш такива пробваи с шалвари или пък онези широките по краката на цветя, много са актуални и са стилни, отгоре сложи няква яка блузка, от тези с падналите ръкави, сложи някое герданче което ще се връзва с блузката, подбери и такива обеци, а аз обувките нещо което ще ти е по удобно, но все пак да е готиноКосата изправи или я направи на къдрици (зависи както ти отива по - вече ) и ако е необходимо сложи фибка, но да е някоя по семпла, по възможност черна или да отива на герданчето и обиците.А за грима - фон дио тен( но не прекалявай, да си по естествена) черен молив, спирала, очна линия и гланц за устни.Айди и успех на срещата, стискам палци всичко да мине добре
![]()
Пп: И да кажеш в крайна сметка с какво си се облякла![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Булчинска рокля. Че си загубена, от къде да знаем с какво разполагаш.
Ако много го харесваш иди гола...
Жина дей боба ма?