- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос за облеклото
Ee momi4eto iska savet a vie kvo praite. Bahti. Emi vij az naprimer bqh s danki i edna bql teniska pysnata kosa i malko grim. Probvai taka nqma da si li4i 4e si se izdokarala 6toto si luda po nego.
Потник с няква рисунка (надписи) някви летни панталонки ... сандалки и .. абе не знам но аз държа на по семплото.![]()
абе облечи си се нормалноПървоначално написано от Анонимко
Боже така ли не мислиш че вс. има тазличен вкус и един ще ти каже вземи си пола др дънки трети шалвари...
Нито някой знае какви дрехи имах , нито как изглеждаш и какво ти ходи, нито какъв човек е там момчето и по какви си пада!!! Ти ако не можеш да се облечеш форума не може те облече
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
аз пък шъ отида след няколко седмици на сбора на селоПървоначално написано от Just_say_no
и ша бъда с къса пола и потник розов с надпис ROUSSE
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
ROUSSEПървоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
![]()
Няааш ли да пише... Айм соу фешън
![]()
Най-обикновенно..както ти е удобно..той иска да те опознае..да разбере твоя стил..няма смисал да се правиш на курва с късата пола... излишно е той ако те харесва и човал да си сложиш пак ще иска да е с теб..
![]()
ау тва за полата май беши за менеПървоначално написано от CaNdY_girl{P}
ама такъв ми е стила бе девойко кво да прая
Всеки със стила си бе.. щом твоя е такав ест , че ще отидеш така .. малко или много човек разбира и по облеклото какъв човек има пред себе си..Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
![]()
оле имам чуството че зарад тая пола шъ изляза курваПървоначално написано от CaNdY_girl{P}
искам да кажа че не е така аз дори не правя секс и дори не съм се натискала
...много много.моля ви не оставайте с грешно впечатление
![]()
Да,ама ако авторката искаше да е обикновенна нямаше да ни пита "какво да си облека".Тя явно иска да не е като друг път иска да го впечатли
(все пак облеклото и външния вид придават самоувереност!)Та ти каза,че все сте "елегантни"значи имаш възможност да идеш малко по магазините(не е задължително),но по този начин ще си харесаш някоя нова дрешка или някое ново червило например.Купи си нещо новичко,направиси косата както на тебе ти харесва,не както казват някой(Не ми харесва бретона да е дигнат така както го обесниха някой)така с такъв бретон,по добре да идеш на вечеря
.Сложи си грим колкото ти решиш,ако имаш вече измислена стратегия за гримиране
пак бъди с нея...И в краен случай,ако не можеш да идеш по магазините,аз лично имам любими дънки и ризка,предполагам че и ти имаш любими дрехи,облечи тях!Успех!
![]()
послушай себе си.не нас.тук може 10 човека да ти кажат различни неща а ти как ще послушаш всички?
знаеш ли най-хубавото на дрехите е ти да се чувстваш не само удобно а и дотатъчно красива и елегантна в тях.моят съвет е да съчетаеш предизвикателство,мода и загадъчност...прегледай гардероба си намери нещата който може би отговарят на това след това избери най-яките и се погледни в огледалото...оттам нататък си ти![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Какво имате против късите поли не можах да разбера? И какво общо имат те с курвите![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
абе ти като не можеш се облечеш форума ли да те облича !!! ПО-хубаво не ми пиши теми ми потърси нещо в гардероба си!!!![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
of ama 4e typa tema ti nqma6 li vkus?
ina4e obuvai edni tri 4etvyrti dynki do kolenata i 1 moderen potnik kfo mu e slojnoto ebati typite vyprosi...
im back for my crown... bitches$ss bow down