.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Опасно ли е?

Moje da ima takiva temi ,neznam no sam malko pritesnena i kaztova pitam.Predi 2dena mi se poqvi kafqvo te4enie ili tam kakto se kazva,Sled kato mi svar6i M.I se pritesnqvam dali e seriozno ili se e slu4valo i na dr.Az dosega ne sam imala i zatova.....Ako nqkoi znae pri4ina ili kakvo trqbva da se pie neka mi pomogne.... [-o<

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Колко дни преди да ти се появи ти беше свършило?

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Град
    В страната на чудесата
    Колко време има между цикъла и течението....Изпитваш ли болки...На колко години си....

Поздрави...
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Guest
    na 16, ne me boli prosto ima leko zacapvane na beloto.No si me pritesnqva.3dena mai sled kato mi svar6i.

най-вероятно това са последните остатъци от мензиса ти... едва ли имя място за притеснение.. ако продължи повече време можеш да се консултираш с лекар

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Guest
    Миналият месец, 7-8 дена след като ми свърши мензисът, прокървих, не като в менструация, но не беше никак малко, Проточи се 5 дена, нямаше и празници да свърши, отидох на лекар, прегледа ме и каза, че най-вероятно е от овулацията и ми се е спукала яицеклетката, просто при някои жени така ставало. Спряхме течението с лекарства и така... та ако не продължи дълго при теб, най-вероятно пак за овулация да говорим, но ако ти се вижда проблемно, иди на лекар! Успех

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от J|egeHa^cTpacT
    най-вероятно това са последните остатъци от мензиса ти... едва ли имя място за притеснение.. ако продължи повече време можеш да се консултираш с лекар
    Съгласна съм

Не мисля, че има причини за притеснение. Ако все пак си неспокойна, отиди на лекар.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

i az ne mislq 4e ima pri4ina za pritesnenie e na men ne mi se e slu4valo taka no pak kato mi svar6va poslednite2-3 dena mi te4e slabo i kafqvo no sigorno e normalno cikala ti e svar6val kogato ti e teklo kafqvo spoks normalno e macko kvo sa pretisnqva6?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си