.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    pritesneniq
    Guest

Сестра ми....

Здравейте всички.Снощи спах с сестра ми в 1 стая.Тя е много яка и е малко по голяма от мене.Какво ме прихвана през нощта легнах до нея и почнах да я чеша по путката.Така 5-6 минути и тя се събуди.Като се събуди ми каза - Какво правиш??И ме хвана и мене за хуя.И така около 20минути.Тя заспа аз също и станах преди нея и излязах навън сега ви пиша от зала защото ме е срам да се прибера. .Кажете какво да и кажа че умирам и от глад и не мога да се прибера..

Стига ебавки

Град
    nqkade tam
    Ti si moq geroi i az ot koga iskam da go napraq tva na sestra mi rabotata e 4e nemam sestra
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Не е ебавка плс помогнете!

17354
    Guest
    spored men trqbva da otidesh da q naebesh bratle tova e!!!

Guest
    Нагона не пита момче, но си голям. Защо не излезеш да пийнеш по бира ? Гледай да не протриеш "Сестра ти" колкто и да е яка, тя ти трябва за ръкуване, писане и други важни дейности.

o6te kolkoto takiva tupaci 6te pi6at gluposti v tozi forum,pisna mi ot prostotii,ako ne iskate da pi6ete seriozni ne6ta,emmi vuob6te ne vlizaite
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

em kaji i stana mi neshto i az nz kakvo pravih i taka i q ofertirai posle

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от iveto89
    o6te kolkoto takiva tupaci 6te pi6at gluposti v tozi forum,pisna mi ot prostotii,ako ne iskate da pi6ete seriozni ne6ta,emmi vuob6te ne vlizaite
    Да,но кой чува и разбира.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    т.11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си