Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от Duffer
Грижиш се за тялото, ходиш на фитнес... бла бла бла...
Обземат те мисли... Пробвал ли си да опиташ с мъж ?
Фитнес и т.н го правя, защото на мен ми харесва,а не че ще се харесам на някого. А за това да опитам с мъж... не смятам да го коментирам с теб, ако ти така си си решил проблема, не го препоръчвай и на другите Въпроса е в това че си говоря с момичето както трябва, но когато трябва да направя по важна стъпка, и се превземам и си мисля че изглеждам тъпо, де да знам и аз... За първи път се сдухвам така...
Чадо, аз не ти го препоръчвам горещо. Просто ти давам съвет, иначе незнам как е. Опитът ми е само с жени. Но ето виж, толкова почва да те притеснява факта, че отделяш време на форуми и обръщаш внимание на смешни постове, защото комплекса те гони, че вече си обърнал гръб на реалността.
А според теб реалността е или сега, или никога. Спокойно, ще ползвам шаблона "за всеки влак си има пътници". Може би не съм прав, да ти давам мнение по въпроса, но си запазвам това право.

А сега в сериозно: Спри фитнеса - страшно много загуба на време, поддържай вид, външен и вътрешен. Постигни хармония в себе си, когато имаш удобен повод винаги излизай с компанията, учи се от другите. Спри да гледаш външността, който подбира мастурбира. Вгледай се и виж, че приятелите ти не са по-различни от теб.

Успех, имаш всичко. А страха няма да го преодолееш във форума.