.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Съперница

Guest

Съперница

влюбена съм мн в момче което ходи с моя добра позната-не приятелка! Как да й го открадна?Може би е злобно но 100 процента знам че тя не го обича-тя ми го каза а те ходят!Кажете някакви трикове да го спечеля!
    Момчета и вие давайте съвети!Какво би отвлякло вниманието ви от вашата приятелка към друго момиче?

Фен
    Град
    Sofia
    Остави го момчето бе

otvlechi go ne pomisli che shtom za zaedno i t qne go obicha (taka tvurdish)....no toi moje bi ima....a ti ne si napravila nishto s koeto d a mu pokajesh che go interesuvash....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Лол доста злобничко!!!Мацка помисли и,че и на теб може да ти се слуи това което искаш да направиш и ти гарантирам,че не е никак приятно.Казваш,че тя няма никакви чувства оки но щом са заедно ако няма никакво превличане няма да са заедно,ако тои я обича каквото и да направиш няма да постигнеш нищо,но имаш един коз знаеш че тя не го харесва,опитаи се да му го покажеш и докавеш използвай женските трикове бъди двулична но би имало ефект само ако връзката им е фарс,но добре си помисли какви могат да бъдът последствията и дали тва не е твоя прищявка и че на теб мове да ти се случи!!!!

Град
    Ha JlyHaTa :PpP~
    Уфф мила,остави ги да са си заедно - те ако не са щастливи ще се разделят,не бъди ти причината

Мега фен Аватара на sasha_90
    Остави момчето.Постави се на мястото на момичето.Знаеш ли колко мъка ще й причиниш?На теб ще ти бъде ли приятно някоя да ти отмъкне приятеля?

Дори и да не го харесва, тинямаш право да се намесваш в тяхната връзка.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Ха!Баси важната!ми той щом е с нея значи намира нещо в нея което ти нямаш цепиш ли?остави ги да си живеят живота бе!ти си ебаси злобарката..ми ако на теб ти се случи няма ли да ти е гадно а?ама ся щот е за тфоя кеф и си мноо важна!дали го обича или не,не е твоя работа!на него явно му стига това което му дава....!остажи се от него и си намери някое СВОБОДНО момче щот е супер тъпо да искаш гаджетата на приятелките си..дори и на познатите си!

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university

Re: Съперница

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Какво би отвлякло вниманието ви от вашата приятелка към друго момиче?

НИЩО!
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Съблечи се гола и затанцувай на масата...Той трябва да е в същата стая. ;]
    Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
    Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here

Мега фен Аватара на koalka
    Как да ти кажа, че няма смисъл, ако той няма чувства към теб?Няма как да го накараш, той явно я харесва.И тя може да го харесва, не е задължително като са гаджета да има любов.А и явно им е хубаво заедно, щом още са.Няма смисъл, търси щастието другаде.

абе остави момчето да живее бе .....като са заедно не ги разделяй...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    ppffffff

Град
    Психиатрична болница..
    Щом твърдиш, че тя няма никакви чувства към въпросния индивид, то на тази връзка не й остава много време. Така че изчакай да видиш развитието на събитията и действай след като се освободи..но в никакъв случай не прави нещо, за да ги разделиш преждевременно..ако не искаш да си развалиш отношенията с момчето..

Things will never be the same again

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си