Незнам какво да правя вече..Искам да избягам!

Татко ми работи нон стоп,постоянно е по пътищата.Майка ми е отвратителен човек,тя е една недостоина майка,знае само да ме обижда да вика по мен да ме бие

Брат ми ме тормози от 8 годишна от тогава не е спирал да ме нарича..БОКЛУК,ПАРЦАЛ,винаг и ме е биел за всяко нещо,всяка вечер ме е приспивал със шамари и бой,и до днес го прави..Това ме съсипва от всякъде,майка ми ме има за няква слугиния която трябва да и върши нейните задължения.Освен това не съм видяла нова дреха от Май месец,нито пукнат грош!А имаме много пари...Мразя ги,единственият човек който ме разбира горе/долу е татко но той не прави нищо,въпреки че понякога ме защитава от онея двамата,вече няколко пъти съм имала кризи,изпадала съм в ужасни състояния и незнам какво да правя..срам ме е да ида при личната си лекарка и да и пойскам талон за психиятар

а много искам някой да ме чуе и разбере.Единственото нещо което имам е моя приятел ама и той вече не може да ме разбере когато изведнаж заплача от обидите или командите на брат ми и майка ми...

Имате ли някакви идеи?Какво да направа,живее ми се знам че трябва да помагам на майка за да не ми вика....НО съм детееееее още ми се живее като такова..Моля Ви Помогнете ми някак..