.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: EmO :)

Hybrid View

Град
    ....

EmO :)

iskam da si napraq nqkfa emo pri4eska ama ne da si boqdisfam kosata ili ne6to takoa.. ne6to po normalno :P Syvet ?
    ....

Ami az sashot iskah mn da se ostrija stil emo..i go napravih de..ama sega sajelqvam mnogo shtoty imah mn dalga kosa gore doly pod krasta nqkade i sega dokato mi porasne pak.. tai che nai dobre parvo go ybmisli dobre posle da ne sajelqvash

Град
    Ha JlyHaTa :PpP~
    Миличка имаше такава темичка скоро и там бяха поустнати доста имо причесчици ... потърси малко,а иначе влизаш в зазз.бг пишеш "emo" и те ще ти излязат клипчета много гледай и си харесай някоя.Успех

ПП:Защо всички тръгнахте да си правите имо причесчици (като повечето незнаят нищичко за имо стила) ?

Цитирай Първоначално написано от poison_girl_
    ПП:Защо всички тръгнахте да си правите имо причесчици (като повечето незнаят нищичко за имо стила) ?
    За да са модерни

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не съм запозната,но Гугъла може да ти помогне.

Guest
    Да те погребат жива дано!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
    Мирише на лека грубост...

Guest
    Мирише на - 'Абе тебе някой питал ли те е?'

Цитирай Първоначално написано от poison_girl_
    ...които всъщност са ужасни...
    Има едно такова наречено гугъл.бг и тама влизаш и пишеш емо стайл...има и едно друго наречено devintart.comи там пишеш emo hair,emo style и каквото друго те интересува.

Фен
    Град
    преместих се

Повече от фен Аватара на marjesa
    темата не е за тук
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
    [b]Мирише на лека грубост...
    Мазохиз1м бих казал...

Мила... Т1по е само прическа стил емо... като си почнала дай цялата... ш'е е ф1н..

прай квот ше правиш ама не се сртижи късо,ако не си сигурна че го искаш.Преди време си отрязах 'перфектната' коса и бях толкова нещастна че... Като порасна се зарекох повече да не я пипам и взех че я напраих на расти,така поне знам ,че сърце няма да ми даде да я отрежа(скоро).За 'емо' прическа можеш да си и с дълга коса-какъв съвет-изправяш бритона,премяташ на една страна и е ти я прическата.И всите като от калъп вадени.
    the end
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Guest
    вие ме убивате... февруари си отрязах косата, от педяи половина под раменете стана късичка...баси купона, седеше супер и стресирах всички...ама какво се жалвате вие, тва е само една коса..

бтв, за който реши да си прави имо прическа, не пускайте бенгове плътно пред очите - мн пречат.

т.1 а и ползваи търсачката http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...light=pri4eska има страшно много такива теми че да слагате още и още

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си