.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Излъга ме

Guest

Излъга ме

Уф чувствам се ужасно ... Бях с едно момче ,защото мислех ,че наистина ме обича....... След това дори не искаше да ме изпрати ..... Чувствам се толкова унизена и никога не съм предполагала ,че и с мен може някой да се отнесе така...... Винаги съм си казвала ,че не трябва да вярвам на момчетата ,които на втора среща казват "Обичам те" и тогава не знам защо му повярах ....... Сигурно ще кажете "сама си си виновна" или пък " ако си мислиш,че си единствена...." ... Просто трябваше да го кажа на някой.....Много съм разочарована ...и то най-вече от себе си.....

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Ето защо преди да се действа, трябва да се помисли за последствията.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    ами... ние няма какмо да ти кажем... ще го преодолееш...=)) поне вече няма да вярваш така%)
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

mila i men sa me lagali.zapoznah se s edno strahotno mom4e na 22 prespah s nego i kvo na drtgiq den go vidqh s edna jena i kato go popitah koq e toi prespokoino kaza "tva e saprygata mi Tanq" bqh si legnala s nego a toi me zapozna s jena si koqto za kapak be6e bremenne.znam kolko boli no s vremeto sha mine.az namerih dryg 4ovek koito naistina mn obi4am i preodolqh vsi4ko

Град
    Berlin

Re: Излъга ме

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Уф чувствам се ужасно ... Бях с едно момче ,защото мислех ,че наистина ме обича....... След това дори не искаше да ме изпрати ..... Чувствам се толкова унизена и никога не съм предполагала ,че и с мен може някой да се отнесе така...... Винаги съм си казвала ,че не трябва да вярвам на момчетата ,които на втора среща казват "Обичам те" и тогава не знам защо му повярах ....... Сигурно ще кажете "сама си си виновна" или пък " ако си мислиш,че си единствена...." ... Просто трябваше да го кажа на някой.....Много съм разочарована ...и то най-вече от себе си.....

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    Значи тъй, той си е направил кефа и те е изоставил....
    Нека да ти е за урок следващия път

Guest
    Аз никога не съм с някое момче ей така.....Винаги изчаквам и не знам с него какво стана....Не исках и същевременно му позволих....

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Ето защо преди да се действа, трябва да се помисли за последствията.

Ima o6te mnogo da se razo4arova6 ot sebe si za napred, tova ne zna4i 4e jivota e svur6il za napred ne trqbva da gubi6 vqra nito v sebe si nito v drugite no nqma da e izli6no da ima6 edno na um i za dvete!
    A do kolkoto za dumite mu moqt jivot e kup luji i bezbroini "obi4am te" na purva sre6ta a sega kogato naistina ima za6to da gi kazvam sa ve4e tolkova izprazneni ot sudurjanie 4e ponqkoga i az ne im vqrvam!S tazi "strategiq" tova mom4e gubi mnogo!Ne go mrazi sujalqvai go!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Град
    Пловдив
    Ние мислим първо с пишките си ,после с главите си.

Супер фен Аватара на bEbsI
    Ами според мен няма какъв съвет да ти дам освен да гледаш положително: Веднъж вече си се опарила втори път няма да направиш същата грешка.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

И такива неща се случват. Научи се по-добре да преценяваш хората и не вярвай на всеки и всичко.

Цитирай Първоначално написано от Conrad

Май си е вярно това
    А до авторката - мацко, няма защо да съжаляваш, така и така вече се е случило... просто продължи напред и следващия път се увери, че момчето ти няма да постъпи като този мухльо

Супер фен
    emi pogledni go ot dobrata strana,sega pone kato si se oparila 6te bade6 po-predpazliva v bade6te,nma nit6o ne se ot4aivai priemi go kato jiteiski opit
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Conrad

Ми да де, с главите там долу.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

милата,ще ти мине.абе мъже...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си