- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Излъга ме
Уф чувствам се ужасно ... Бях с едно момче![]()
![]()
,защото мислех ,че наистина ме обича....... След това дори не искаше да ме изпрати ..... Чувствам се толкова унизена и никога не съм предполагала ,че и с мен може някой да се отнесе така...... Винаги съм си казвала ,че не трябва да вярвам на момчетата ,които на втора среща казват "Обичам те" и тогава не знам защо му повярах .......
![]()
Сигурно ще кажете "сама си си виновна" или пък " ако си мислиш,че си единствена...." ... Просто трябваше да го кажа на някой.....Много съм разочарована ...и то най-вече от себе си.....
![]()
![]()
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Ето защо преди да се действа, трябва да се помисли за последствията.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ами... ние няма какмо да ти кажем... ще го преодолееш...=)) поне вече няма да вярваш така%)
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
mila i men sa me lagali.zapoznah se s edno strahotno mom4e na 22 prespah s nego i kvo na drtgiq den go vidqh s edna jena i kato go popitah koq e toi prespokoino kaza "tva e saprygata mi Tanq" bqh si legnala s nego a toi me zapozna s jena si koqto za kapak be6e bremenne.znam kolko boli no s vremeto sha mine.az namerih dryg 4ovek koito naistina mn obi4am i preodolqh vsi4ko
Значи тъй, той си е направил кефа и те е изоставил....Първоначално написано от Анонимко
Нека да ти е за урок следващия път![]()
Аз никога не съм с някое момче ей така.....Винаги изчаквам и не знам с него какво стана....Не исках и същевременно му позволих....![]()
Ima o6te mnogo da se razo4arova6 ot sebe si za napred, tova ne zna4i 4e jivota e svur6il za napred ne trqbva da gubi6 vqra nito v sebe si nito v drugite no nqma da e izli6no da ima6 edno na um i za dvete!
A do kolkoto za dumite mu moqt jivot e kup luji i bezbroini "obi4am te" na purva sre6ta a sega kogato naistina ima za6to da gi kazvam sa ve4e tolkova izprazneni ot sudurjanie 4e ponqkoga i az ne im vqrvam!S tazi "strategiq" tova mom4e gubi mnogo!Ne go mrazi sujalqvai go!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Ние мислим първо с пишките си ,после с главите си.![]()
Ами според мен няма какъв съвет да ти дам освен да гледаш положително: Веднъж вече си се опарила втори път няма да направиш същата грешка.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Първоначално написано от Conrad
Май си е вярно това![]()
А до авторката - мацко, няма защо да съжаляваш, така и така вече се е случило... просто продължи напред и следващия път се увери, че момчето ти няма да постъпи като този мухльо![]()
emi pogledni go ot dobrata strana,sega pone kato si se oparila 6te bade6 po-predpazliva v bade6te,nma nit6o ne se ot4aivai priemi go kato jiteiski opit
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от Conrad
Ми да де, с главите там долу.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.