.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Пуки
    Guest

Кана За Татуировка

някой знае ли как точно се прави каната за татуировки? Какво по-точно се смесва ? СПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕШНО МИ ТРЯБВА !!!!!

Guest
    mi az v momenta imam takava na4i namazvat ti mqstoto sas sprt,risuvat ti tva koeto si si izbral s himikal i posle smesvat v edno mn malko ne6to kana na prah i 1-2 kapki nqkav razreditel i ti go risuvat varhu himikala stava qko stoi 2 sedmici,ama ne mii kanata predi da sa minali 2 4asa ot risuvaneto i

a spored vas dali 6te stane sus kuna za kosa ?
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    с къна за коса не става

само за рисуване от индийските магазини
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

xax mersi .. za malko da experimentiram s kuna za kosa
    btw bqha mi kazali 4e indiiskata kuna bila mnogo skypa.. tova vqrno li e ?
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    стига си задавал тъпи въпроси ,а отиди до магазина и всичко на место ще ти обяснят

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    купувала съм само веднъж, но не помня да беше чак мн скъпа 2-3-5 кинта, в никакъв случай повече
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Aaaм не знам ти какво си купувала:/...или какъв грамаж...ама аз засичах 40лв пакетче

miminia, vij gornite 2 post-a i se zamisli malko dali sa mi tupi vuprosite ili nqkoi ima prosto ustroeno mislene .. puk za6to misli6 4e sum `toi` ,a ne `tq`
    Think about it..

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Aaaм не знам ти какво си купувала:/...или какъв грамаж...ама аз засичах 40лв пакетче
    А аз що си мисля,че в На Тъмно имаше кана за рисуване по кожа и струваше.. 5 лв ?
    LaraFairie Photography ...

;]
    Guest
    a ot kude gore/dolu moga da namerq takava kana? 6toto ne sym ot grad, koito ima Na tumno ili sqkakvi takiva magazini, v koito mojesh da si namerish vsi4ko... nqkakvi idei ? apteki haha? nqkakvi idei ? [-o< mersi predvaritelno ;]

Голям фен
    kanata e na prah i se smesva s henna(nqkav kamyk).posle se smesva s kislorodna voda ili pyk okislitel.rasuva6 si tova, koeto iska6 s ne6to i po4va6.predi tova maji s spirt ili pyk daje s takav stik protiv izpotqvane(seriozno). Bratov4edka mi pravi lqtoto tattoosi i edna fr sa6to.Izpolzvat orizova hartiq za prekopirvane na risunkata i q otbelqzvat na kojata.Prepora4va se ot tovba sami da si go o4ertaete.
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от monka
    kanata e na prah i se smesva s henna(nqkav kamyk).posle se smesva s kislorodna voda ili pyk okislitel.rasuva6 si tova, koeto iska6 s ne6to i po4va6.predi tova maji s spirt ili pyk daje s takav stik protiv izpotqvane(seriozno). Bratov4edka mi pravi lqtoto tattoosi i edna fr sa6to.Izpolzvat orizova hartiq za prekopirvane na risunkata i q otbelqzvat na kojata.Prepora4va se ot tovba sami da si go o4ertaete.
    мхахаха къна и henna са едно и също нещо на 2 различни езика

+ tva dokolkoto znam se smesva sus obiknovena voda
    Think about it..

;]
    Guest
    и последно каква е рецептата? а има ли начин примерно да я поръчам от някаде, без да ми излезнат някакви космически цени? Много много много много ще ви обичам всичките ако помогнете [-o<

Guest
    natamno. com може да се поръчва мисля

Направих си с една къна за коса, ама тая сутрин гледам още малко и ще се махне.. Разтворихме я само в топла вода, друго нещо трябва ли да се добави?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си