.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 110
    Мега фен Аватара на Infinity
    Първо да отбележа,че можеш да разбереш кога ще ти дойде...ако си малко по-нервна от обикновено,ако ти е излязла някоя друга пъпка по лицето,ако имаш болка в гърдите или пък се чувстваш някак си подута..това попринцип са признаците при повечето момичета

А за моя първи път..еми една сутрин като отидох да тоалетната и видях капчицата веднага се досетих,че ми е дошло,защото усетих признаците--бях сама затова веднага реагирах и си сложих превръзка,след което се обадих на мама по телефона,но и тя не беше особено изненадана,защото също като чен беше усетила повечето признаци...тече ми една седмица,както си е винаги и си ми течно доста..кръста и корема ме понаболваха след това...и това е в общи линия...аа да забрамих да кажа,че на 13 ми дойде---14юни-тъкмо бяхме завършили даскалото..много се радвам,че поне тогава имах късмет и ми дойде на точното място и в точното време,защото и това не е малко
    To infinity and beyond.

Случи ми се няколко дни преди 13-ми рожден ден.Не се изплаших.Говорих с майка ми и всичко беше наред.Не течеше много.Не се притеснявай толкова

ами аз бях на 12 години...и...бях вкъщи..казах на мма и тч ми каза да изляза и да си зема правръзки!след това аз излязох с приятелка от квартала и тя понеже е на 15 много се зарадва за мене ...и так...беше болезнено...но се свиква....

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Дойде ми на 27-8 юли (не помня точната дата) 2006 година.Бях на 12.Спах при баба и на обяд отидох до тоалетната ии видях няколко капки.Обаче се напраих да ударена И цял ден си стоях така (с прашки бях) И прибрах се вечерта и бях оставила прашките за пране...и питах мама дали ги е изпрала...и тя вика ''да що'' и и казах...радваше се за мен.Пита ме дали трябва да ми обясни нещо,ама аз всичко си знаех .Не ме болеше корема и не ми течеше много,но продължи 10 дни .Идваше ми редовно около една година.После започна да ми идва през месец.И лятото на 2008 точно като станаха 2 години откакто имам цикъл ми стана редовен.

Охх , амии 1 ми път беше на 12 и половина . Бях на море и когато ми дойде бях на плаж. Много ме болеше корема и си мислех че ми се ходии до тоалетната и казах на мама че ще отида до бунгалото (то си беше на километър път) таа отидох и там кво да вида . . бихх отново път към плажа , казах на мама с разни заобикалки (срам си ме беше ) . . отново трябвеше да се връщаме кyмм мястото където бяхме оtcеднали , този път за аналгин и превръзка . Не се върнахме повече на плаж за деня. Абее нямам добри спомении
    . Иначе точната дата беше 20 юни . По доста си течеше , ама и а тогаа бях с едни ежеднвни превръзкии ...

Супер фен Аватара на FancyGirl
    дори не помня...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Беше деня точно преди зимната ваканция . Последен час физкултура аз си играя и нищо не бях усетила едва ли не . После в нас , чак като си залягах забелязах . Беше малко и нито пропуснало , нито нищо , просто имаше на бельото . Казах на майка ми , на баща ми и до ден днешен не съм казала , предполагам , че знае , но аз не съм му казала . Не мисля , че можеш да усетиш кога ще ти дойде , дори да те болим корем , няма да се усетиш какво е .

бях на концерт и малко ме болеше корема, но не подозирах, че ми е дошло.. чак когато се прибрах забелязах и ме беше срам да кажа на майка ми, но все пак и казах

Бях на 12 май когато ми дойде за пръв път..
    Бях си в нас и забелязах, когато отидох до тоалетната.. Веднага казах на майка ми и тя ми показа как се слага превръзката
    А баща ми.. Ами той знае, благодарение на майка ми.. тя пред него си говори за тези МОИ малки проблемчета без да и мигне окото
    аа иначе аз няколко пъти съм го карала да тича до магазина за превръзки

Ами на мен ми дойде лятото 20 дни след като се върнахме от морето ,но не съм сигурна имам го в календарчето . Бях си в къщи .Имахме гости у нас и щяхме да излизаме на пицария ,но преди да излязя реших да се изкъпя. Тогава видях червено петно - не много голямо на бикините ми. Не изпаднах в никаква паника. Дори се зарадвах защото ме беше страх да не ми дойде на училище . Майка ми ме беше предупредила . Докато се къпех се чудих как да кажа на майка ми. Беше ме малко срам ,но все пак и казах Трябваше да знае .Тя също много се зарадва и ми показа превръзките къде са и аз си сложих и излязохме .
    МоМиЧе С КаФяВи ВлАсТвАЩи ОчИ, с НаЙ-рАзЛиЧнИ тАйНи И МеЧтИ !!!

Град
    на ЛуНаТа
    ми.. на мен ми дойде когато бях на 10.... цикъла продължи 5 дена... първите няколко дни имах болки в стомаха (нормално е..всеки има такива болки..) и така..
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

аз съм на 12 и нещо и още не ми е дошъл обаче ме е страх ии ако се паникьосам лелел ще стане страшно ;d не знам да питам ли мама да ми обясни там квото трябва или не .. имам бяло такова ;д сега и приятелките ми ми казват че то е като знак че след няколко месеца ще ми дойде демек сигурно или лятото :S :@ :S:S:S или 7 клас .. и много ме е страх да не е в училище че с моя късмет може и така да стане..та ще очаквам отговори да питам ли мама или не а мен как ме е сраааммм

в 5 клас,не знам май съм била на 12

Град
    plovdiv
    miii az sam n 13 i mi doide taq godin na 1-vi april.taman bqhme v vcakanciq i stavam az ot sun i otivam do yoaletnata i.... kazah na maika...tq ytide kupi mi prevraazki ...i taka
    Good girls are maid from sugar and spice.I am med efrom vodka and ice!

Бях на 12 дойде ми на 14 юни xД- един ден да завърша училище. В началото не исках да вярвам бях сама в нас. Изкъпах се. След 1 час отивам до тоаелетната и гледам пак кръв. Изплаших се. Отидох до кака. Бях пребледняла и тя ме пита кфо е станало и така аз и казах ии тя ми каза: АА ми честито цифнала си!

Повече от фен Аватара на didenceeto

ЛЯЛЯ

..............

Град
    V.Tyrnovo
    Бях на 13 год. На 23 септември ми дойде. Прибрах се от даскало и отидох тоалетна. Видях кръвта по бельото си, но изобщо не се оплаших... Казах си : Добрее а сега да видим къде има превръзка или памук.. И така си сложих и чаках до вечерта мама да си дойде. Като си дойде и казах ама ме бе6е мн срам.. нз за6то Отидохме до магазина купих ме най-тънките за да свикна. И да много силно ме вървеше. Първия път ми беше най-силно.
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Ми норнмално е още да не ти е дошло.Аз бях на 14 и половина като ми дойде.Бяхме аз и мама и тати на метро и като сеприбрахме от метро и ми се допишка и отидах до тоалетната и видях, че на прашките имам "червено" и си мислих, че е нещо но не и цикъл и го обърсах.След тва отивамм аз след 10 мин да вида има ли пак и пак имаше и осъзнах, че ми е дошло и майка ми беше в моята стая и и казах и тя нали ми каза, че трябва да си сложа превръзка и така.И си сложих превръзка и не беше силно, даже беше слабо, но то при всеки е различно.На татко не съм казвала.

Емсссс...аз бях навънка..иииии... всъщност,ништо не усетих (почти :д)..но реших че секретът пак се почвява...но се оказа...че ми е дошло...първо като се прибрах казах на моята приятелка ,която беше с мен в нас...после казах на маика ми и тя ми заръча да отида до аптеката с моята приятелка...и да си взема оулейз улта... ... и ест мн се зарадвах... ,а сега вече целия квартал (само приятелите ми с коитъо съм всеки ден)знае ...и не ме изнервя ,когато съм в цикъл .....аммми.сигурно и баща ми вече знае....мама му е казала,.не съм аз шот мене ме е мн срам...нз що

Re: За първия ви цикъл

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hi, след малко повече от месец ставам на 14, а цикълът още не ми е дошъл. Очаквам да се случи скоро и затова се обръщам към всички момичета - разкажете накратко за първия си цикъл: кога и къде ви дойде, какво беше усещането, към кого се обърнахте най-напред, казахте ли на баща си и освен това искам да знам много ли тече първия път? А има ли някакъв начин да разбера кога горе-долу ще ми дойде? Предварително благодаря!
    На мен за първи път ми дойде на 13 без 2 дни бях в училище много ми се ходеше до тоалетна и когато се избърсах цялата кърпичка беше червена. Малко се стреснах и първо казах на най-добрата си приятелка и я помолих за превръзка. Тече ми умерено силно, една седница пери това ме болеше кръста, но не подозирах. Незнам баща ми дали знае (не съм му го казала лично, но може би знае от мама)

tctctct az sum na 13 i ne iskam da porasvam pak i da porasna edin put bqh pridrujila mama do genekologa i oba4e mi umruzna da 4akam i vlqzoh vutre i lekarkata mi kaza tai kato sum anoreksi4no slaba i mi kaza 4e nikoga prez jivota mi nqma da mi doide.
    Vse edno vie ste si precakani az sum si ok za cql jivot
    Daite si skypovete pls

horaaa pomo6t ot mn vreme me boli korem ama tva ne6to o6te go nqma a ve4e sym na 13 pisnalo mi eeeeeee

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от rabbit13
    tctctct az sum na 13 i ne iskam da porasvam pak i da porasna edin put bqh pridrujila mama do genekologa i oba4e mi umruzna da 4akam i vlqzoh vutre i lekarkata mi kaza tai kato sum anoreksi4no slaba i mi kaza 4e nikoga prez jivota mi nqma da mi doide.
    не се радвай ...
    анорексията е болест . .
    също и няма да можеш да си родиш дечица

и пиши на кирлица!

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от mimimimi
    horaaa pomo6t ot mn vreme me boli korem ama tva ne6to o6te go nqma a ve4e sym na 13 pisnalo mi eeeeeee
    аа болките в корема може и да не са от наближаването на цикъла ти . . .
    отиди на лекар!
    коремната болка може да се дължи на мноого неща ...
    не се притеснявай-ще ти дойде
    на някои хора по-късно им идва

Цитирай Първоначално написано от clever
    Цитирай Първоначално написано от rabbit13
    не се радвай ...
    анорексията е болест . .
    също и няма да можеш да си родиш дечица

и пиши на кирлица!
    purvo az ne sum kazala 4e sum bolna ot anoreksiq nito sum bolna ot neq a prosto sum svruh slaba zaradi koeto nikoga nqma da imam cikul i vtoro koi ti gi 6te teq revlivi supolan4eta
    Daite si skypovete pls

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си