- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- За първия ви цикъл
Хахаха смях.."суполанчета"..![]()
А сега по темата...Аз бях 4-ти клас,дошло ми е през нощта.Събудих се сутринта иии supriseБях втора смяна,баща ми също беше втора смяна на работа..Мамчето на работа..а аз сама с татиии...взех телефона и един реввв...мамоооооооо..какво да правяяяя..
![]()
Като се сетя..тогава ми беше кофти,но сега виждам,че съм си биля пълна комедия...
![]()
Ами аз съм дебела 1.69 и тежа 38кг. но съм на 16 и още не ми е дошлоПървоначално написано от rabbit13
![]()
Беше ужасно.Лятото, на морето, бях на 12. Цяла нощ не спах от болки.
На сутринта видях, казах на майка ми, тя разпространи и така.
![]()
![]()
![]()
nicolepcd
толкова си слаба;че едва ли ще ти дойде ...Първоначално написано от KillerAna
а и мисля че се ебаваш
не може да тежиш толкова![]()
Бях на 13, знаех всичко, защото имаше някакви "осведомителни" програми в училище. Беше у нас, една сутрин се събудих "мокримка", естествено мама ми се навика и после прах. За баща ми не знам, мама сигурно по някое време му е казала.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
ами бях на 12 .. и една сутрин преди да отида на училише,отидох до WS и забелязах по тоалетната хартия и така ..
аз вече се изказах некъде на пред още но само да кажа че не се радвайте като нямате цикъл,моя още що-годе е нередовен /от год и малко ми е/ и всеки път като ми дойде на време +/- 7 дни умиам от кеф защото това значи че организмът ми функзионира нормално,а и един ден аз искам да имам пълноценно семейство и деца живот и здраве...
Първоначално написано от great_mari
Ами питай някоя приятелка дали може да ти услужи в една превръзка без да се притесняваш , а ако нямат по - добре се обади на майкати и и се пребери у вас
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
на мен ми дойде на 12 една сутрин и станах и целия чаршаф в кръв , казах на майка ми , даде ми превръзка и така . Но много се дразня расказва на всички![]()
Не може да си държи устата затворена
![]()
![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
На една приятелка и дойде в началото на 6 - ти клас бяхме в чеса по фвс и тичахме спринт докато тичаше видях че имаше леко червено петънце и я издърпах и на бегом къв тоалетните. Малко я беше страх малко порева , но ............. такъв е живота
Бях подминала 13 и половина. Бях си в къщи за щастие и си спомням, че ужасно много ме болеше корема. После прах естествено. То прането по принцип често ми се случва на мен.![]()
На баща ми не съм казвала специално, предполагам се е досетил след като взе да купува повече "материали". xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ъм,темата е малко стара,но.. xD Случи се днес.Влизах да се къпя и бамм .. изненада xD.Обадих се на майка ми и тя ми обясни къде има превръзки.На баща ми не знам дали е казала..предполагам,че вече знае xD.На 13 години без 2 месеца съм.![]()
Еми бях на село (на 13 години ми дойде и са съм на толкова). Принципно предните дни бях постоянно гладна и ме боля корема ( което си е и нормално ) на сутринта като отидох до тоалетната видях малко червено петно . Обадих се на мама и отидох до нея за превръзки. Тя после ми обясни някой работи, и така не беше много и беше само за един ден. Са обаче си е нормално. На баща ми аз си му казах. ( чудно ми е само защо някои ги е срам да говорят с майките си за това...) Иначе при мен няколко дни преди да ми дойде съм доста нервна, боли ме корема и съм постоянно гладнаИ първите два дена ме боли корема пак
![]()
Последно редактирано от Lo0RrKaA : 01-10-2013 на 21:28
Бях си вкъщи,вечерта ме заболя много корема и сутринта ми дойде,казах на майка ми и понеже вече бяхме говорили за това в къщи имах превръзки,изкъпах се,сложих си превръзка и така......... Бях на 11.......... Баща ми е мъртъв от много време и не мога да кажа как би реагирал,но предполагам норамално........
На 12 години ми дойде, бях си в нас, точно на рождения ми ден.
Не мога да кажа иначе, че е бил някакъв обилен, нормален. Имаше след това обилни дни, прескачане на месеци, докато се регулира всичко и сега нямам проблеми.
Иначе се радвай , докато го нямаш.
На мен ми дойде на 10, бях адски уплашена, сутринта ставам, отивам до тоалетната и гледам-голямо кърваво петно.. обадих се на майка ми и започнах да крещя ''КРЪВТА МИ ИЗТИЧАААААААА''въпреки, че знаех какво се случва, аз твърдях, че умирам.. ужас беше хаха
иначе предната вечер имах ръждиво зацапване и гледам по бельото ми това зацапване и си виках на акъла ''БОЖЕ СИГУРНО УМИРАМ...''
иначе не ме боля кръст, корем.. нищо.. за разлика от сега.. гърди и корем адски много... но не при всеки е така
![]()
Бях на 12 в начасоло на 6 клас . Станах една сутрин , и видях че по беьото си имам малко кръв , казах на майка ми и тя ми даде превръзка и така . А за баща ми предпологам , че ще се досети рано или късно![]()
Бях на 12 и бях супер разочарована. Ревах и се тръшках, че не искам да съм момиче.
Здравейте! Прочетох за темата и намен мидойде вчера за пръв път. Бяхме ваканция и отидохме при дядо, отидох до тоалетната и какво да видия... Още не сам казала на мама, на 13 г. съм!
Новославке ,казвай на майка си веднага!
На мен ми дойде..ами не знам в кой клас ,май бях на 12г.Та вечерта гледахме телевизия с майка ми ииииии отидох до тоалетната и на хартийката гледам б*си огромното количество кръв.Знаех кфо е ,не ми направи огромно впечатление.Нито ме боля корема,нито нищо.вечерта не беше ,кой знае колко обилно ама следващите дни,пълен ужас.И първият и вторият месец ми продължаваше ,по 10-11 дена!!Ужас.Да и не ме болеше нищо първите два месеца,ама после кръст,гърди,гръб,корем,всич ко!
Идваше ми нормално всеки месец,но на различна дата.И т'ва е общо взето.
ПС;Темата е наистина стара![]()
taka moqta istoriq e:togava bqh na 8 znam 4e e o4udva6to da ti doide na 8 no sega ....... Bqh v u4ili6te 5tiq 4as i mnogo me zabolq korema :/ kazah na klasnata tq me izprati pri sestrata.Tq mi dade hap4e i mi kaza da si hodq obadih se na mama da doide da me vzeme.Mama doide i me zakara v ku6ti.Posle otidoh do toaletnata i vidqh 4e imam kruv po krakata,viknah maika mi i i kazah tq reagira emocionalno i mi obqsni.Posle mi 4estiti i az vlqzoh da se izkupe.Tq mi pokaza kak se slaga prevruska i tova be6e.
Tova be6e nakratko![]()
На мен ми дойде когато бях на 13, точно на една нова година ;д
На мене ми дойде на 13 без няколко месеца.
Една вечер тъкмо си лягах и отидох до тоалетната.Не се стреснах, казах на баба си и така.
На сутринта казах и на майка си, а тя сигурно е казала и на баща ми, но аз не съм. ;д
Какво е било усещането...амии постреснах се като видях кръвта![]()
![]()
![]()
Дойде ми на 2-ри юни миналата година.Бях вкъщи.Не се притесних въобще,бях подготвена,знаех къде се намират превръзките,намерих ги,сложих си една и си бях ОК.Бях леко изненадана,но нищо повече.Не съм казала на баща си,нито живея с него,нито ми е особено специален,че да му казвам.Първия път не ми тече особено,по-скоро беше нормално.Според мен няма как да се изчисли кога точно ще ти дойде.Аз не очаквах точно тогава да ми дойде,но ми дойде.