- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Хм кАК ви Се СтруВа тоЗи текСт?
Zapochva s.... edno neshto az neznam zashto, nqma zna4enie kolko se opitvash da go zapomnish ! napravih tazi rima za da obqsni na vreme vsi4ko koeto znam ! vremeto e ceno neshto leti dokato se liulee mehaloto ! gledash go kak izti4a do kraq na dnite . chesovnika otmerva jivota. TOlkova e nerealno ! Ne poglednah na dolo . Gledam vremeto izti4a prez prozoreca . Opitvaiki se da go zadyrja, no dori ne znaeh... Izpusnah vsi4ko dokato te gledah da si trygvash !Zapomnih vasi4ko i si misleh 4e se opitvam,No vsi4ko se razpadna!VSi4ko za men i moje bi eventualno...shte ostane spomen kogato...opitvah mnogo...i stignah tolkova dalech,no v kraina smetka nqma nikakvo zna4enie!trqbvashe da propadna za da izgubq vsi4ko,no v kraina smetka nqma nikakvo zna4enie!Edno neshto...ne znam zashto:Nqma zna4enie kolko se opitvash DA go zapomnish! Napravih tazi rima...za da si napomnq kolko se my4ih ! Sys zlobata s koqto mi se prismivashe,igraeiki vse edno sym tvoq sobstvenost!Pripomnqiki vremenata v koito mi se prismivashe...az se 4udq kak stignah tolkova dale4!NEshtata ne stoqt kakto predi !Dori sega ne mojesh da me poznaesh !Ne 4i predi si me poznavala !No v kraina smetka seka vsi4ko mi se vry6ta ! Ti zapomni vsi4ko ! i si mislishe 4e se opitvam ! VSi4ko se razpadna ! Vsi4ko za men i moje bi eventualno...shte ostane samo spomen kogato otivah mnogo i stignah dale4 , no v kraina smetka nqmashe nikakvo zna4enie ! Trqvashe da propadna za da zagubq vsi4ko ,no v kraina smetka nqma nikakvo zna4enie !Az ti se doverih...bqgaiki kolkoto mojeh po-dale4e! i za vsi4ko tova ima samo edno neshto koeto trqbva da znaesh ! az ti se doverih bqgaiki kolkoto mojeh po- dale4e ! I za vsi4ko tova ima samo edno neshto , koeto trqbva da znaesh : Opitvah mnogo i stignah tolkova dale4e no v kraina smetka nqma nikakvo zna4enie !
т.1 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3.
Понякога стоя втренчен през прозореца, наблюдавам света, минаващ покрай мен. Понякога си мисля че няма нищо заради което да живееш. Почти винаги руша и плача. Понякога си мисля че съм луд. Луд съм оооо толкова луд. Защото съм тук? Просто си губя времето.