.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Много зле

F4e
    Guest

Много зле

hora polojenieto e mn zle ot izvesno vreme s priqtelq mi pravim sex ama problema e 4e v posledno vreme(okolo mesec) ne sme go pravili za6toto ne mu se nad1rvq nap1lno!smis1l po4va me nie s liubovnata igra vs ok ama kato doide vreme za pronikvane nik1v go nq...probvahme kvo li ne ama ni6to ne staa a na men mn ama mn mi se prai sex!p1k i naposled1k imame problemi s vr1zkata zaradi tva!pls daite s1vet!spe6no e!

Guest
    naprevete troika s qka macka moje da ne go vyzbujda6 ahhahhahah

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    naprevete troika s qka macka moje da ne go vyzbujda6 ahhahhahah
    daaam =D>
    Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL

Опитай се да го възбудиш максимално.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на bEbsI
    Поговори с него за проблема.Поговори с него за връзката ви.Ако наистина този човек е важен за теб и го обичаш проблема би трябвало да разрешите заедно.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Поговори с него за проблема.Поговори с него за връзката ви.Ако наистина този човек е важен за теб и го обичаш проблема би трябвало да разрешите заедно.
    \/

problema nai veroqtno e v negovata glava!Ne6to koeto go spira, moje da e nqkakva bolka koqto e izpitval pri purvite vi sexualni kontakti ili ne6to takova koeto mu deistva na podsuznatelno nivo i ne mu pozvolqva da dostigne pulna erekciq!Nai dobre e da pogovorite!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от key_of_hell
    problema nai veroqtno e v negovata glava!Ne6to koeto go spira, moje da e nqkakva bolka koqto e izpitval pri purvite vi sexualni kontakti ili ne6to takova koeto mu deistva na podsuznatelno nivo i ne mu pozvolqva da dostigne pulna erekciq!Nai dobre e da pogovorite!
    da,i sa6to taka probvai po nestandartni metodi,zavarji mu o4ite ala-baloa,tanci,belio,kvoto ti rodi glavata
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

ako trqbva mu napravi svirka, vuzbudi go do kraen predel i v nikakuv slu4ai ne mu natqkvai za tova. Moje bi ve4e problemut pri nego e na psihologi4eska osnova, za6toto ot tolkova provali edva li vqrva 4e nqkoga pak 6te uspee i se 4uvstva jaluk. POmogni mu da preodolee tova 4uvstvo, ako trqbva se pravi 4e za teb tova ne e 4ak tolkova ot4aiva6to i mu pokazvai kolko go obi4a6. Vsi4ko 6te mine, samo trqbva turpenie i pravilen podhod.
    SMILE FOR ME NOW

Град
    Blondeland
    Вече не си интересна , възбуждаща и желана.....кофи проблем който само и единствено ти можеш да поправиш....малко развратен секс , туй-онуй...белезници сметани ,жартиери...ИМАЙ ВЪОБРАЖЕНИЕ МАЦКА
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

4uka4a
    Guest
    Която кучка иска да се чука яко да дойде при мен. Хуя ми е 23см. Чакам само яки курви дто много им се ЕБЕ. Ще им изкъртя яко путките. От който и град да е. ЧУКАМ ВИ ПУТКИ лесбиски. Което ми напомня че чукан и лесбиики. Може и 4-ка, което ще рече още ще рече още 1 мъж чукам, Телефона ми е 0 888 4уркам ви в гъза

Цитирай Първоначално написано от 4uka4a
    Която кучка иска да се чука яко да дойде при мен. Хуя ми е 23см. Чакам само яки курви дто много им се ЕБЕ. Ще им изкъртя яко путките. От който и град да е. ЧУКАМ ВИ ПУТКИ лесбиски. Което ми напомня че чукан и лесбиики. Може и 4-ка, което ще рече още ще рече още 1 мъж чукам, Телефона ми е 0 888 4уркам ви в гъза
    Ти не знаеш ли, че дългите вече не са на мода?!!
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

:):):)
    Guest
    съжалявам че трябва да ти го кажа, но просто не го възбуждаш достатъчно. Да, на психично ниво е. Или не те възприема така или нз какво. Свирката няма да помогне. Трябва ти нещо интересно. Говори с него и го питай какво го възбужда най-мн, би трябвало да помогне

Град
    nqkade tam

Re: Много зле

Цитирай Първоначално написано от F4e
    ni6to ne staa a na men mn ama mn mi se prai sex !
    ela pri mene az 6ta opraq za bez pari
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Цитирай Първоначално написано от beb4o_bu
    +1
    по темата:не го възбуждаш достатъчно или п*тката ти смърди /груба съм сори/
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Re: Много зле

Цитирай Първоначално написано от F4e
    hora polojenieto e mn zle ot izvesno vreme s priqtelq mi pravim sex ama problema e 4e v posledno vreme(okolo mesec) ne sme go pravili za6toto ne mu se nad1rvq nap1lno!smis1l po4va me nie s liubovnata igra vs ok ama kato doide vreme za pronikvane nik1v go nq...probvahme kvo li ne ama ni6to ne staa a na men mn ama mn mi se prai sex!p1k i naposled1k imame problemi s vr1zkata zaradi tva!pls daite s1vet!spe6no e!
    Свирки мила това е може да е решението... ако мислиш че си готова пробваите.... Би трябвало да подеиства
    Fitness Forever

Цитирай Първоначално написано от beb4o_bu
    найш ли кога ще ме обедиш в това че не са на мода ам ако е 10 см ко праи момичето ве ?! няма да казвам колко ми е ... не съм комплексар
    Fitness Forever

Guest
    дългите вече не са на мода

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    дългите вече не са на мода
    По 12 санта ли са на мода ? Той неможе задоволи бе баце...
    Fitness Forever

manyto
    Guest
    опитай да му направиш по мокра , по лигава свирка и мисля че ще стане

Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив

zdr

Ima6e moq prijatelka podoben problem s gadjeto si...Okaza se 4e gospodin4oto prekaleno mnogo prekarva vreme v saitove za zaponstva i tam se vazbujda ot momi4eta tam.Mislq 4e donqkade neta e vinoen za tova tvoq frend da ne moje da gi izpravi kakto trqbva.Pogovori s nego.Vij dali nqma i uvle4enie po drugo momi4e.
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

Re: zdr

Цитирай Първоначално написано от Renate_Feliqr
    Ima6e moq prijatelka podoben problem s gadjeto si...Okaza se 4e gospodin4oto prekaleno mnogo prekarva vreme v saitove za zaponstva i tam se vazbujda ot momi4eta tam.Mislq 4e donqkade neta e vinoen za tova tvoq frend da ne moje da gi izpravi kakto trqbva.Pogovori s nego.Vij dali nqma i uvle4enie po drugo momi4e.
    Или момче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си