- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да си пусна дълги и здрави нокти?
геритаминнео
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
amii idi na manikiurist 6te ti gi oformi i 6te ti kaje kakvo da polzva6![]()
![]()
Ами и аз се мъчих но нямам нерви!От ноктопластиката пък след като я махнах стана още по зле!Първоначално написано от Редовно Гостче
И сега си слагам изкуствени нокти но от хубавите и после ходя на маникюристка и ми прави декораций!Седят като истински! :P
на мен лично ми помогна бирената маяПървоначално написано от Редовно Гостче
![]()
може с некви заздравители ,,, а и зависи какво вършиш по принцип и у вас(щото аз затова нямам)...,,,не вярвай,ако ти кажат "здрава коса---здрави нокти"... Винаги има изключения!!!
МРАЗЯ надути...малки...гадни...злоб
От йода пожълтяват обаче като сложиш тъмен плътен лак това не ти е проблем.Първоначално написано от lilit_666
Относно маята мисля че пие ама не съм сигурна някой по-запознат трябва да каже :P
Поливаш ги със сперма 2-3 пъти дневно и глеаш винаги да са влажни в продължение на 1-2 денаПървоначално написано от Редовно Гостче
![]()
Ами почвай да се храниш по здравословно! Сичко зависи от тва какво хапвашПовече витамини, повече водичка! Лакираи ги така ще е малко по добре, а също зависи и от тяхната форма: заоблените се чупят по- малко отколкото квадратните. Търкай ги с лук...чувала съм че помагало...
Хайде успех!![]()
лИз-бЛиЗ
ami birenata maq spomaga za ukrepvaneto na imunnata sistema,kosata stava laskava i meka ,zazdraviava noktite,spravia se s nqkoi kojni problemi kato naprimer akne deistva blagopriatno varhu razvitieto na mladia organizam,osobeno prez puberteta no vi trqbva tarpenie ,nqkolko meseca trabva da go polzvate za da vidite promqnata . vzima se tri pati na den po dve tabletki s malko te4nost, a pri aktiven sport do 3 pati po 5 tabletki na denПървоначално написано от lilit_666
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Защо не отидеш на маникьорист???там ще ти оформят ноктите ще се погрижат за тях и след това ще ти кажат с какво да ги мажеш.....толко ли е трудно![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ami i az imam sa6tia problem noktite mi sa mnogo meki i se 4upqt mnogo nemoga i ne moga di gi pusna dalgi.zatova se porovih malko da vidq nqkoi saveti kakvo da napravq.4etoh 4e pomagalo da si masajira6 noktite s zehtin,da gi maje6 s iod s kremove za race i nokti i kakvo li o6te ne.dori ve4e zapo4nah da 4istq s rakavici makar 4e ne mi e nikak udobno i vmesto za edin 4as iz4istvam za dva tri.a vaprosa mi e dali veroto vredi na noktite,za6toto az miq prekaleno mnogo sadove pak nikoga ne sam 4uvala 4e veroto vredi.
Мойте нокти бяха мн меки и цепещи се и неможех да ги пусна дълги,зех си заздравител за меки нокти на пърфект,мн съм доволна,изхабих заздравителя и си бяха пак яки,сега си зех нов,сега си зех и заздравяващо масло,пак на пърфект и има супер ефект,нз ама аз съм много доволна,аре мацки УСПЕХ!
Тва бях аз,ако някой има въпроси да пише.Първоначално написано от Анонимко
i kolko struvat tiq zazdraviteli i masla nna perfect?
na perfekt zazdravitelite sa okolo 2 lv i az polzvax iam efekt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз навремето имах здрави и твъди нокти, ама нещо се прецакаха ... Та искам да кажа, че и на мен много ми помогна заздравителя на perfekt , който е против цепене. Много е добър. А за йода при условие, че ноктите пожълтяват и се лакираш с по-тъмен лак после как се мажеш? Въру лака ли или го махаш и тогава се мажеш (то тогава ще трябва да се лакираш всеки ден)?
Докато се мажех с йод не се лакирах...Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
По темата след дългото ми борене с цепене на ноктите намерих решението.От месец и половина ползвам на перфект Калциев гел и наиситна ми помогна.Сега само трябва да изчакам да ми израстат ноктите
Малки трикове за по-здрави нокти
Здравината на ноктите, както и на косата, е въпрос на гени. Естествено, има няколко начин да имате красив маникюр за някоя от важните вечери в живота си.
Поне един месец преди това дръжте ноктите си къси, за да не се изтощават. Подкъсявайте ги с хубава ножичка или нокторезачка. Евтините такива не режат добре и чупят ноктите, което е изключително вредно за структурата им.
Използвайте неметална пиличка за нокти и пилете само в едната посока.
Един път в седмицата правете масаж на ноктите си с течен витамин А или леко затоплен зехтин.
Не използвайте ярки лакове за нокти, защото те изтощават ноктите и ги правят по-чупливи.
Когато използвате почистващи препарати, слагайте ръкавици, защото активните съставки премахват не само замърсяванията, но и най-горния слой на ноктите ви.
Когато дойде Вечерта, най-добре е да направите маникюра си при козметик. Той ще постави специална основа, която ще заздрави ноктите и няма да се окажете с повреден маникюр в най-важния момент.
Ако не успеете да задържите ноктите си дълги и здрави, ноктопластиката е чудесен вариант, но имайте предвид, че тя ще изтощи ноктите ви. Прибягвайте към нея само за специални случаи.
И в крайна сметка добре оформеният маникюр не е задължително да е много дълъг. С къси и лакирани в естествен цвят нокти ще се отличавате от другите.
А солената вода истинска ли е(от море примирно) или си е обикновена вода със сол?А и да ви попитам на маникюр колко взимат?На мен ми предлагаха за 1 час-7 лева.Така скъпо ли е или то горе-долу навсякъде е така?Първоначално написано от magneziq
ами моите нокти са около 1,7 смако това те устрайва ми пиши
аз ще ти обесня какво да правиш
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]