.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: съвет?

съвет?

ми аз се разбирам относително добре с нашите но почти сам се отчал от работите в живота щото секи ден 1 и сащо и просто писва и с около 5 лв на седмица не мога да искарам за тва ги праа на около 10 с eurofutball.Просто ми се иска нещо различно нещо дето......не се прави секи ден .Може ли съвети щото накрая ще превартя 1 и сащо секи ден...

na koolko si

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Нещо не мога да схвана за какво става дума... защо не поговориш с ваште за повече пари или не искаш това?... абе нещо не разбрах много ясно мисълта ти...

Град
    Психиатрична болница..
    Е обясни какво правиш всеки ден, за да можем да те посъветваме как да разнообразиш ежедневието малко..

Things will never be the same again

ми нали е ваканция и стигнах до такаа степен на тапня че искам да сам на даскало.Секи ден: спа , ям ,тапея триа да уча вакнцията за приравнителни не поправителни испити и слушам музика може би гледам 1 2 филма ама то и филмите станха тапиии.....тва е.. знам 4е не е мн впечетляващо.

Ми излизай с приятели, иди някъде с ваште за събота и неделя ( между другото много е приятно на балкан - може да ги навиеш и ще си изкарате добре ).Поне аз не си седа постоянно в нас, за да тъпея

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от helllo
    ми нали е ваканция и стигнах до такаа степен на тапня че искам да сам на даскало.Секи ден: спа , ям ,тапея триа да уча вакнцията за приравнителни не поправителни испити и слушам музика може би гледам 1 2 филма ама то и филмите станха тапиии.....тва е.. знам 4е не е мн впечетляващо.
    Ти да не мислиш, че ние правиме нещо по-различно от това?! Е, като прибавим и излизането с приятели и куфеенето с тях, кажи-речи се поразнообразява деня. К'ва е тая апатия, дето ви е налегнала, бе? Млади хора, а се оплакват, че няма к'во да правят и тъпеят. Всчко е такова, каквото си го направиш!

Еми мерси все пак бях на село с приятели и маи тва ще си остане наи интересното нещо за тия 76 дни ваканция

Ами - хвани някое или няколко аверчета и тръгнете на стоп за Пловдив да речем или където там ти се ходи-гарантирам че е много весело изживяване... или почни да миеш чинии,аз като изтъпях последния път размразих хладилника....работа за запълване на времето винаги се намира
    Спрете Земята,искам да сляза...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си