.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 125
    Guest
    phahaah i biv6a prostitutka nqma,,,,

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Emi za pyrvi pyt pu6ih v edno maze...bqh nqkyde 3 klas i e taka da se napraime na int s 3 fr da vidime kfo e i sled tfa v 7 klas edna fr be6e propu6ila i az pokrai neia i taka po kafeta blq blq i az po4nah i sa ve4e 2 god redovno si pu6a

Цитирай Първоначално написано от the EXPLOITED
    Цитирай Първоначално написано от Плякам Майки
    Бивш наркоман няма!
    МНОООООО ВАЖНО МИСЛИШ ЛИ 4Е МИ ПУКА И ЦЯЛ ЖИВОТ щЕ СЪМ НАРКОМАН АМА щЕ МИ Е МНООООО ПО ЯКО ОТКОЛКОТО НА ТЕБ ТИ Е БИЛО НЯКОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!хихихихи охихихихихих ХЕИТЪР БАХТИ МНОООООО СИ УМЕН БЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!!!!!!ХИХИХИХИ СЛАДУР
    Преди да почнеш да пишеш по форуми 'изтрезней' малко (т.е изчакай ти мине ефекта от тфа дето друсаш), бий си 2 шамара и се замисли колко ти е пропаднал живота

гуд олд таймс
    Guest
    Аз цигари не пуша, затова пък друсам Ем как да се зарибя, както става! Виждаш някой, оня ти предлага, ала бала, и си вътре. ;р

Днес изпрасках блистерче Акинетон и се довърших с малко бенз. ;р

Хахах, от акинетона виждаш главите на приятелите си деформирани, като некви демони, деа :Д голяя бръдъ, не знам кое беше истина и кое не :Д На всичкото отгоре за повече от час се превърнах в космонафт :Д Тоолкова бавно се движех, че и не можеш по-бързо :Д

Секта!

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Имах супер много проблеми на главата и понеже всички разправяха как като пушиш и се успокояваш. Взех си една кутия,седнах в градинка и изпуших половината цигари една след друга Ама тогава съм била още малка и не ми е увирала главата,важното е че на мене си ми харесва.Може да е вредно,ама пука ми,един живот имаме,ще си правим квото поискаме А за наркотиците.....беше ми интересно да опитам иии филмите дето се вкарвах взеха че ми харесаха......нооооооо вече съм чиста,нищо не взимам и така ми е по-добре

az sym na 14 sega...i kompaniqta na gadjeto mi se napushva vseki den...az ne go pravq obache mnogo iskam da probvam..samo che me e strah kvo shte stane i dali nqma da stana zavisima... :P inache te sa mnogo gotini...i tva che se napushvat vyobshte ne im prechi..s gordost bih kazala che s tezi hora sym si prekarvala nai dobre v celiq si jivot...nishto che reputaciqta im ne e na nivo

Guest
    Любопитство майна.И не съм спирала

Guest
    InGRiD'.........муахаххахахаааааа ааааааха...мн си зле момиче моля ти се не се излагаи!

Ми аз пропуших от "добри приятели"

az li4no po4nah zaradi kompaniqta i zaradi sredata e takova ne 4e gi obvinqvam ma taka se polu4i daje sum siguren 4e pri si4ki e taka nezavisimo dali tcigari treva ili neshto drugo az ponee ne sum 4uval nqkoi sam da e razbral 4e sushtestvuva heroin primerno ii da e reshil da e otishal sam i da si e zel ponee az ne znam

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от BaiboCo
    Бивш наркоман няма!
    МНОООООО ВАЖНО МИСЛИШ ЛИ 4Е МИ ПУКА И ЦЯЛ ЖИВОТ щЕ СЪМ НАРКОМАН АМА щЕ МИ Е МНООООО ПО ЯКО ОТКОЛКОТО НА ТЕБ ТИ Е БИЛО НЯКОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!хихихихи охихихихихих ХЕИТЪР БАХТИ МНОООООО СИ УМЕН БЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!!!!!!ХИХИХИХИ СЛАДУР
    Преди да почнеш да пишеш по форуми 'изтрезней' малко (т.е изчакай ти мине ефекта от тфа дето друсаш), бий си 2 шамара и се замисли колко ти е пропаднал живота
    ХИХИХИХИ Пропаднал? Я се уточни малко какво имаш предвид под пропаднал?
    А за 'изтрезняването' ми не стаааааааааа щото няма момент в които да не съм друсана и не мисля да има...........щОТО ТАКА МИ ХАРЕСВА........ха нали се сещаш че ша си праааа кот си искам и когато си искам.....................

Az bqh na 10 godini,kogato zapalih parvata si cigara.Brat mi kaza na na6ite,a te qko mi se nakaraha..................................SEga sam na 14 godini i pak po4nah da zapalvam ot vreme na vreme i me kefi.Samo nqkoi ot priqtelite mi pu6at,no na men ne mi puka za tqh.Vseki si ima svoe mnenie.......SPORED MEN!!!!!!!!!!!!!!! :P
    Истинската любов няма HAPPY END, защото истинската любов никога не свършва!!!!

divanetyyyy
    Guest
    mii az ne vzemam narkotici,no ot skoro pu6a.za6to po4nax li?mi parvo ot gazariq,6toto mom4eto,koeto obi4am pu6i,i az kvo li da ne vida ot nego..posle mi stna qko da pu6a,i prodaljix,prosto mi xaresva)no samo po dve na den,6toto gi pu6a zaedno s kafeto

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Бивш наркоман няма!
    ХИХИХИХИ Пропаднал? Я се уточни малко какво имаш предвид под пропаднал?
    А за 'изтрезняването' ми не стаааааааааа щото няма момент в които да не съм друсана и не мисля да има...........щОТО ТАКА МИ ХАРЕСВА........ха нали се сещаш че ша си праааа кот си искам и когато си искам.....................
    i 6to kat zima6 narkotici jivota trqbva ti e propadnal a ne vesel izpalnen s neupisuemi slu4ki i 6tastie si4ko da ti e ok i da si bezymno 6ta6liv i s usmivka da priema6 si4ko koeto se sly4va kaji mi za6to si misli6 4e ti e propadnal
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Първата цигара я запалих е така от лигавщина,след това не сам пипала 1 година.После ги почнах редовно да ги пуша с девойките от моя клас.
    Тревата.. пробвах на 14 за сефте.Хареса ми.Напушвах се редовно с момичетата и се смеехме яко на даскалите през часовете.
    Бях така в продължение на 1 година.Накрая майка ме надуши(по-точно и казаха) и аз си признах какво съм правила.Ауу какъв скандал беше в нас не е истина.... Когато всичко премина си поговорих с нея и и обещах ,че няма да се повтори(не,че тогава ми повярва де..). Но наистина- сега съм на 16 и не сам пипала.Обещанието си е обещание Друго нищо не съм взимала.Само цигарите не съм ги спряла още Разбрах само , че това да се напушваш и да се правиш на циркаджия не е героиство.
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Цитирай Първоначално написано от Ex-Change
    Ами в компания на пушачи съм..то не може всички около мен да пушат пък аз,не така,че за това и аз започнах
    П.П>Наркотици не взимам
    и аз така не съжалявам майка ми и баща ми се примириха с факта че пуша в началото не им беше приятно но . . . сега пуша но не пред тях защото не ми е удобно . . .

Аз съм човек на спорта занимавал съм се с футбол,бокс а от около година с боди билдинг.Против съм наркотиците и никога не бих взел някакъв боклук като трева и впрочие.Цигари обаче пропуших по следния начин.Имах една приятелка беше манекенка и мого си падах по нея,така да се каже подхождахме си.Всяка вечер се ходехме в един бар в моя квартал в лозенец на последния етаж на една сграда срещу кошарите.Понеже тя пушеше доста като отивах на среща с нея и купувах по една кутия от дамската карелия панеже минавам от там където ги има секви цигари.И като се виждахме няколок дена палех от нейните по една по двеи след седмица си взех една кутия парламент и така вече две години ги пуша всеки ден.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Пропуших,обикновени цигари от любопитсво преди около 6 месеца.Не е нищо особено...наркотици не съм пробвала досега,а и нямам такива намерения за близкогто бъдеще.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Ами в компания на пушачи съм..то не може всички около мен да пушат пък аз,не така,че за това и аз започнах
    Що да не може?Аз не пуша,пък съм в такава компания.

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    Що да не може?Аз не пуша,пък съм в такава компаня.
    вси4ко е до воля и желание

ana_sladurana
    Guest
    awe hora vie ludi li ste we?!?!!? na pu6ite kak e smisala kato znae6 4e 4e si sasipva6 jivota az sam tvardo protiv cigarite

Guest
    Бивш наркоман няма!
    Колко ми е пропаднал живота бе пайтак ??? Имам си жена, имам си приятели с които си пуша масета и ям бонбонки ... Колко ми е пропаднал??? Имам и пари да те купя и да та продам на някой загорял колумбиец... Колко ми е пропаднал според теб????

??????????????????
    Guest
    Бивш наркоман няма!
    Защо мислиш, че ще ти е по-яко? Откъде можеш да си сигурен какво ни е на нас останалите? На тебе без drugs ти е тъпо, еми на другите не им е. И е вярно, че бивш наркоман няма...както и бивш пушач, и бивш алкохолик...ама те и алкохола и цигарите за мене са си наркотици един вид. И наистина ли ви доставя удоволствие да не знаете къде се намирате, да имате халюцинации, да сте неадекватни за заобикалящите ви в момента? Интересно ми е просто, щото не съм пробвала, ама не откривам кое е приятното. Може и да греша. Някой по-компетентен нека каже.

Guest
    awe i az se 4udq na tiq hora ! kak moje da vi e qko samo kato ste nadrusani , ne moje li da se zabavlqvate bez drugs i sekvi halucinogenni rasteniq i treva ! moje da se zabavlqva6 v kompaniq bez tiq ne6ta iii problemite opr ne se re6avat taka cigari sum pu6ila i tva go razbiram amaa drugotoo.. i gadjeto mi gi vzima teq ne6ta ama hi4 ne proumqvam za kvo ... kvo ti pomaga !

уфф кога започнахме ... не употребявам редовно ама като се случи се случва ... започнах в 7ми клас с цигарите малко след това и тревата ... започва се или от любопитство или щот другите го правят - както при секса ... ем аЗ почнах щот ми беше интересно честно казано , оказа се че нещата които не можеш да си набавиш много лесно (хубава стока) всъщност имат заместители в аптеките. и Сервитьор - диазепам с водка моля \/ \/ \/
    Селяни Селяни ... моят град е ваша столица ...
    http://www.flirt4e.com/justemohateyou

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си