.
Отговор в тема
Страница 10 от 12 ПървиПърви ... 6789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 279

Град
    #party-up @ UniBG
    вярвам...
    Последната промяна е направена от addicted2house днес; мнението е било променяно общо 123 път

Голям фен Аватара на CaSsIe

Град
    LuNaTa
    aз от много малка си вярвам в Бог.за мен ние сме създадени от Господ независимо какво казват ,4е сме произлезли от маймуни и т.н за мен не е така..Ние сме Божие дело
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

ми вервам,да

vqrvam,gospod e jiv,vsi4ki koito ne vqrcate 6te razberete nqkoga 4e kazvame iztinata.ei blagosloven badi ti ,koito vqrva6

Цитирай Първоначално написано от Jesus_is_good
    библията сама по себе си е доказателство 4е е от Господ
    1-предсказания
    2-има неща които не могат да бъдат написани от хора
    3-в библията се споменава за динозаври "не разбира се директно" но описва огромни животни
    4-предсказанията в книгата Откровение в момента се збъдват
    Библията е сборник от вавилонски разкази, който са съществували много преди христианството... некви улигофрени са превели некви разкази и са си напраили зборник и ето ти библия... тва с предсказанията е пълна простотия и ни едно не е верно... ще намера един клип и ще го пусна утре, като го изгледате (ако разбирате англ) ще ви се отворат малко очите за света (не само за христианството)
    една от божийте заповеди е "Не убивай", а самите христиани са налагали христианството с меч и огън... супер дълго време мога да спора на тая тема, ама ме мързи в момента така, че някой друг път ще пиша...
    а и още нещо, христианството е религия която е създане с политическа цел, но тва са подробности... (както и повечето религии де)

Атеист съм...
    някой беше казвал, че имало някой горе... хората са пътували със сувалки, ракети, самолети и какво ли още не нагоре... НЯМА НИКОЙ... проверено е...

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    в господ не вярвам,но вярвам,че все пак има някаква сила,която контролира нещата...знам ли,не ми се отдава да разсъждавам по такива теми.
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Вярвам , ДА !

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Alcohooligan
    в господ не вярвам,но вярвам,че все пак има някаква сила,която контролира нещата...знам ли,не ми се отдава да разсъждавам по такива теми.
    i az vqrvam 4 eima nqkfa sila koqto kontrolira ne6tata no ili sa6tata tazi sila ili dr podobna no po zla si igrae mn zlobno s nas primer za tova e sa dvamata bratq djim luis i djes luis (bliznaci) ima i o6te mn mn mn dr primeri i kakto Apostol Apostolov se be6e izrazil v edna kniga(koito izvadih za da vi citiram ime na spox ne gi pomna ) nqkoi si igrae s nas taka naprimer ima 18 priliki v jiwota i smarta na linkal i kenedi .. 18
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

абе и още 1000 теми в тийн форуми да изпишете пак няма да разберете дали някой от там горе ви човърка и гледа как се преобличате.Така че аз вярвам само в българските месокомбинати.

атеист съм

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Град
    София
    не съм много сигурна...и аз като повечето хора (предполагам) си мисля как ,ако наистина имаше господ нямаше да остави такива несправедливости да се случват...,но явно такъв е живота и някои са родени за да вкусят само от сладоста му и да йм бъде отнет,други пък се разждат и живеят дълъг непълноценен "кучешки" живот...това живот ли е?

има много мъка по тоя свят и живот живеят само късметлийте.не ти е нужен нито ум,нито сила за да живееш царски...само късмет

Да разбира се !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Интернационал
    Къде е този господ бе? Защо не помага на бедните в Африка, Азия, Южна Америка и къде ли не! Да е дошъл, да е питал аджеба как сте, добре ли сте, имате ли нужда от храна, подслон, лекарства? Какво е направил за икономическото положение на хората? Като е толкова добър нека дойде и излекува болните от рак, спин и да не изреждам почвече че няма и листа да ми стигне!
    Религията е реакционна идеология и тя е довела до смъртта на много хорА!
    Аз съм абсолютен атеист защото съм прогледнал истината и тя е че няма Господ
    ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !

Голям фен Аватара на magesniko
    Град
    Oсновател и мозък на КММ
    ^от гъза на Рогатия райдере, там е зародено всичко!
    No mercy for what we are doing
    No thought to even what we have done
    We don't need to feel the sorrow
    No remorse for the helpless one

Град
    Oсновател и мозък на КММ
    Анатемосай ме о ти вярващий АЛЕЕЛУЯ!!!

Мани ти, аз вече се възприемам като ПонякогаВярващЕзическиХри стиянин. Съвсем сериозно това
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Кисдорф Третият Райх
    ВЯРВАМ
    http://zazz.bg/play:ac0692f8
    Meine Ehre heisst Treue !

Град
    Интернационал
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от Neo-Communist Power
    Къде е този господ бе? Защо не помага на бедните в Африка, Азия, Южна Америка и къде ли не! Да е дошъл, да е питал аджеба как сте, добре ли сте, имате ли нужда от храна, подслон, лекарства? Какво е направил за икономическото положение на хората? Като е толкова добър нека дойде и излекува болните от рак, спин и да не изреждам почвече че няма и листа да ми стигне!
    Религията е реакционна идеология и тя е довела до смъртта на много хорА!
    Аз съм абсолютен атеист защото съм прогледнал истината и тя е че няма Господ
    Гладуващите, икономическите положения, СПИН, Рак и кво ли още не, са дело на човека. Никой не се е погрижил за това. По силата на човека е да помогне на всички гладуващи. Болестите ние сме си ги докарали и ние ще си ги търпим. Бог не е виновен за това, което се случва в момента. Ако никой не вярваше, че някой е по-низш от него, защото е черен, нямаше да гладуват хората в Африка. Също и в Азия, или където и да било другаде.

Теорията за еволюцията е тотална простотия и е недоказана. Не може да се дава пример с микро-еволюцията за всички видове еволюция. Та, моля те, нео-комунисте, ако би могъл да ми кажеш от къде е дошъл живота, Земята, Вселената..?
    Кат ти огладнее дупарата, ще запееш друга песен
    ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    По-добре да умра, отколкото да се предам на комунистката сган.

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Мани ти, аз вече се възприемам като ПонякогаВярващЕзическиХри стиянин. Съвсем сериозно това
    Lol, wtf? Обясни.
    ^^ за това те уважавам тебе........Иисус е пътя,истина и живота!
    2, 9, 10, 11 и 13т. системно

Ми, райдъре, когато почувствам нужда или нещо такова, мога без проблеми да се моля, пък и вярвам донякъде в Бог. От друга страна, в други случаи не вярвам и го отричам, а цялата идея с пантеоните на Боговете в митологиите много ми харесва и в момента си търся Чук на Тор да си нося до Розетката... Равносметката е нещо такова, нерядко съм се обръщал към някое от езически божества :P Шантава раота ;>
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    On the top of the world
    Не. не вярвам

Град
    Utopian future state
    Вярвам

Град
    Oсновател и мозък на КММ
    Ей така са започнали религиозните войни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си