- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Риж или Рус
Днес се боядисах с русабоя,обаче косата ми стана рижа.Боядисах се и отдоло и мисля ,че стана доста секси с руси ташаци.
Значи ,сега съм риж ,и ако утре ударя още една боя ще стана рус.Според вас как е по секси.Рижото или русото?
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
И аз така мисля ,обаче един тъпанар ми каза ,че ила много педалскоПървоначално написано от JuS7^YourS
![]()
![]()
![]()
nali ti se haresva6, kakuv e problema, moje prosto da ti zavijda, koi znae![]()
SMILE FOR ME NOW
Ами аз до сега не съм бил блондин ,така ,че не знам как е.Обаче май ще го направя ,стига да събера смелост.Първоначално написано от JuS7^YourS
А секси ли е ако съм рус "отдоло"?
vij pi4 izgarq6 si kosata ako iska6 syvet pi6i na li4no
Рижото на мене повече ми харесва, ама натурално.. ти си сасипал косата ве човек - да не е станала с оранжев оттенък (то си е цвят направо, не оттенък)Така де...това си е мое мнение.. а иначе направи си я един цвят... не ходи като клоун
![]()
za men e seksi ako otdolu nqma ni6to, no ako e ruso pone da e estestveno. Ne sum vijdala nqkoi izrusen na tova mqsto i trudno si go predstavqm, no preceni ti kak go vijda6 i ako ti haresva go ostavi taka.А секси ли е ако съм рус "отдоло"?
SMILE FOR ME NOW
nito ednoto ...nito drugoto![]()
![]()
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
Много ти благодаря за страхотния пост.Това е една много ценна мъдрост.Май ще се направя рус!!!Първоначално написано от KimBerLy1912
Jaden za poreden pat prosto dokazvash kolko umstveno izostanal si sq sled kato si rus dai na bokser4eto ti da ti duha pi4![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LoVe LiFe ResPeCT DEaTh!!!
Абе аз просто искам съвет ,ама ти НЕЕЕ.Дай да се пресмееме на момчето!!!Първоначално написано от didsy
Е не всички ти се смеем.. някои изразяваме и мнение... какато и да е - пусни някоя и друга снимка, като се препоядисаши хич да не ти пука за другите
![]()
Още сега ще пусна снимка както съм риж ама не знам как се качват!!!Първоначално написано от KiFy
Така еПървоначално написано от Jaden
В мен има още много подобни "мъдрости"
Напрао бликам от тях
Иначе нп,ако нещо изникне пак дррасни или може даже на ЛС
![]()
Виш това и кажи-Не съм ли артистичен???Първоначално написано от KimBerLy1912
http://www.zazz.bg/play:afbde963
Русо гладно няма!!!Първоначално написано от LO6IQ
Йооо машина сиПървоначално написано от Jaden
![]()
![]()
Малко ти нафлудихме темата ама за наши хора е позволено
![]()
Простено да ви е за флуудовете.Яко видео ,а?Първоначално написано от KimBerLy1912
Това е още по-яко!!!Първоначално написано от KimBerLy1912
http://www.youtube.com/watch?v=x2sfaLN_sGw