- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Риж или Рус
рижаво
Здраейте отново.Днес се изрусих и стана много чко.Кажете как да кача снимки бе хора ,че не знам!!!?!?!?!
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Как да кача в дата.Тъп съм ,но не съм копеле!!!Първоначално написано от McGreaN
рус рус рус рус рус рус \/ \
/ \
/ а отдолу се избръсни!!!
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
ОТ дому се изрусих също.Стана доста секси мисля!!!Първоначално написано от bebito0o
Първоначално написано от Jaden
не мисля по добре се избръсни беее !! [-o<
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
А аз се чудя как още никой не е заключил тематаНищо лично,нахилихме се тука,нафлудихме я
Обаче не си е в раздела...И вече сме далече от началния въпрос
Доста далече
![]()
pone ve4e znae6 4e za ta6acite ti 6te ima vicoveПървоначално написано от Jaden
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Абе май на истина е педалско ! Гледай да си сложиш шапка като се разхождаш из центъра за да не те утупат скиновете !Първоначално написано от Jaden
Не се боя от скиновете.Ама иначе значи са големи изроди щом могат да те очупат само заради цвета на косата ти.Баси лайнярите.Първоначално написано от Анонимко
Защо да е педалско ,еми то значи цяла Русия е педерастия ,така ли?БАси логиката!Щом се изрусиш значи си педал!
Щом се изрусиш приличаш педал !!Първоначално написано от Анонимко
Значи всички педали са руси ,така ли?Правилно.Това е черта на хомосексуалците ,ако желаят да изявят сексуалната си ориентация е задължително да се изрусят.Който се изруси е педал.Браво.Печелиш пъро място по простотия!!! =D> =D> =D>Първоначално написано от Анонимко
dr1pnisi 1 kola maska na ta6aka i si naprei sladkoto dupence rusi4ko off mnoo sa v1zbudih ama boli 6ot mi se otlepi koji4kata na glavi4kata na hui4eto mi javascript:emoticon('')
Embarassed
Научи се да четеш ве !!!Първоначално написано от Анонимко