- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- геимърчета.. в какво се превърнахте..?
igrata e razvle4enie ot ejednevieto no lo6oto e kogato tq ti stane ejednevie.....Az imah tozi problem predi okolo godina i polovina sled tova se osaznah i ve4e ne sum su6toto zombi ot 1 godina problemite sami gadjeta fr-ta kuponi i t.n. a ne kato predi problema mi e 4e sum zagubil 900k zlato :P da kajem...i da stava6 po agresiven i izbuhliv tova e 90% verno(govorim za 24/7)kakto i da e hubava tema
Ами аз и сега - лятото се крия от жегите у нас пред компа,а вечер излизам.А преди година някъде бях ацки зарибен по WoW ,но и гадже си имах и доста добри приятели.Първоначално написано от Aleandra
![]()
Incomplete..........
Аз прекарвам по едно 10 часа в денонощието на ден пред компа, но това не ми пречи, тъй като аз съм човек, който се нуждае от много малко сън (изместен РЕМ-фактор или нещо такова.. Абе 5 часа - и съм свежа като краставичка. Ако спя повече от 6 часа - съм много зле). През това време аз се старая да разпускам, да обменям информация или просто да убивам времето. Това не ми пречи на никoй друг аспект от живота ми.![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
В моя нито една. Обаче гледам, че имаш проблеми с числата. 365 дни правят 1 година, а едва ли поредната кирлива темичка от типажа 'аз се осъзнах и пътеката към по-добър живот е като асфалтен път, водещ към изгрева!, последвайте ме!' не оцеляват, па камо ли година.Първоначално написано от DevilFighter
![]()
тъй де.. исках да кажа, че едва ли поредната темичка от тоя сорт ще се държи дълго.. сори за объркването, спи ми се.