.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Guest
    igrata e razvle4enie ot ejednevieto no lo6oto e kogato tq ti stane ejednevie.....Az imah tozi problem predi okolo godina i polovina sled tova se osaznah i ve4e ne sum su6toto zombi ot 1 godina problemite sami gadjeta fr-ta kuponi i t.n. a ne kato predi problema mi e 4e sum zagubil 900k zlato :P da kajem...i da stava6 po agresiven i izbuhliv tova e 90% verno(govorim za 24/7)kakto i da e hubava tema

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    А после защо се оплакват, че не могат да си намерят гадже, нямат приятели и накакъв социален живот.
    Ами аз и сега - лятото се крия от жегите у нас пред компа,а вечер излизам.А преди година някъде бях ацки зарибен по WoW ,но и гадже си имах и доста добри приятели.
    Incomplete..........

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Аз прекарвам по едно 10 часа в денонощието на ден пред компа, но това не ми пречи, тъй като аз съм човек, който се нуждае от много малко сън (изместен РЕМ-фактор или нещо такова.. Абе 5 часа - и съм свежа като краставичка. Ако спя повече от 6 часа - съм много зле). През това време аз се старая да разпускам, да обменям информация или просто да убивам времето. Това не ми пречи на никoй друг аспект от живота ми.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DevilFighter
    Безгрешни хора не сам виждал.Ако ти си идеален БРАВО,но както сам каза мечтите пари не струват.Темата ще е активна 365 дни.Коя от думите ти е проблем в речника???
    В моя нито една. Обаче гледам, че имаш проблеми с числата. 365 дни правят 1 година, а едва ли поредната кирлива темичка от типажа 'аз се осъзнах и пътеката към по-добър живот е като асфалтен път, водещ към изгрева!, последвайте ме!' не оцеляват, па камо ли година.

Guest
    тъй де.. исках да кажа, че едва ли поредната темичка от тоя сорт ще се държи дълго.. сори за объркването, спи ми се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си