- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какви са ви отношенията с башта ви..?
s tati oo s nego se razbirame otli4no obi4ame si se s nego toi si me misli za 5 godi6na i postoqnno me gadeli4ka i az samo vikam ,,mamoo tati me gydeli4ka kaji mu ,,a tq mn se iznervq za6toto tykmo govori po telefona i az po4vam za vikam no si se obi4ame vsi4ki
dori i ponqkoga mama da mi napravi nqkakva zabelejka tati e super ne bih go zamenila za nikoi drug
хмм ... ние с баща ми се разбираме мн добреако искам някаде да ходя винаги ме пуска ... и не се караме
![]()
•° КрАсИвА, мНоГо ДиВа, зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа, рЯдКо ПрОщАвА, нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА! Ей ТвА Съм Аз И нЕ ми ПуКа За Вас •°
Аз също мога да се похваля,че с моя баща се разбираме чудесно..Е да , естествено, понякога се спречкваме,но това са редки случеи
Нещото,което най-много харесвам в него е това,че щом каже нещо го изпълва на всяка цена \
/
ПОЧТИ НИКАКВИ.......НЕ СЪМ ВИЖДАЛА РОДИТЕЛИТЕ СИ ОТ МАЛКА ЖИВЕЯ С БРАТ МИ С НЕГО НЯМАМЕ ПРОБЛЕМИ С ИЗЛИЗАНИЯ,ДРУСАНЕ /ПРАВИМ ГО ЗАЕДНО ПОНЯКОГА/,А БЕ ЖИВЕЕМ СИ ДОБРЕ С НЕГО.![]()
С баща ми се разбираме добре, не сме се карали!
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
Ами не са особено добри... Тъй като той живее отделно от мен и мама ме вижда само на няколко месеца веднъж-два пъти и не разбира колко много се променям с времето. Явно не може да разбере, че не съм вече онова момиченце на шест години, което го слушаше за всичко и се съгласяваше с всичко... Сега когато се опитам да му противореча за нещо, той се сърди, понякога дори не ме разбира...И изкарва мама виновна дето съм била "зле възпитана"...
А не е така, мама се грижи чудесно за мен, а баща ми просто е далеч от нас за да разбере колко се променям. Често се спречкваме, но аз продължавам да си го обичам много, въпреки че понякога е голям мърморко
![]()
с тебе сме късметлийки +1Първоначално написано от Aleandra
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Ами не сме в много добри отношения с него, прекалено инатлива съм и не обичам никой да ми се налага, а той точно това се опитва да прави![]()
При мен е абсолютно същото...Не си говорим , а ако си говорим си говорим за това как едва ли не аз съм най-пропадналия човек на света...Какъв позор съм за него и как може да бъда толкова предивимо тъп....За него аз съм безкрайно агресивен и дори ходих да си направя изследвания които бяха повече от нормални....Той дори не повярва на докторите...Може би затова 6 месеца работих в хотел далеч от в къщи и си говорих само с мама....Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
Караме се запвсичко предвид , че нямаме една обща тема и интерес....Той отрича всяко нещо което правя....Национален координатор съм , свиря на пиано и работя нон-стоп....
Няма начин да се справиш с това.....Просто това е нещо котео се случва и е окончателно безвъзвратно....Малко по-малко със всяка караница тношенията ще се разпадат докато спрете да си говорите и започнете да се подминавате в едно и съща къща....
Поздрави...
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
offf ujasni sa... vika mi za nai-malkoto neshto... na den ako ne se skarame pone 3 nqma da sme nie prosto ...![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Супеллллл (=
Тати ( :
В по-добри отколкото с майка ми...може би щото се виждаме супер рядко...пък аз от ееееей толкова мъничка съм по-близка с него...
![]()
Добре дошла в клуба....Първоначално написано от VkuS^Na_UstNi
Имам предложение за тема:
ЗА КАКМО СЕ КАРАТЕ С БАЩА СИ....
Пздрави...
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Защо ли ми звучи познато...Не знам какво да те посъветвам,защото и аз имам същия проблем!!!Просто с него няма оправия и това е!Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
Два остри камъка не мога да мелят са казали хората...
Ако искаш да промениш света започни от себе си!
Първоначално написано от Aleandra
Да и при мен е абсолютно същото.Обожавам баща ми - страхотен е,майка ми също е невероятна.И тримата се разбираме много добре.
<3 ^^
ох мен като ме взе да живея при него и ние двамата сами бехмя ужас...едва не се избивахме! откакто си намери гадже (а тя е супер готина) по голям роДител е от майка ми,баща ми ,баба ми вси4ките взети на куп където е на 24! вси4ко се успокои и отношенията ни са пове4е от перфектни! и спокойно и при теб ще се уредят въпрос на време е просто когато ти говори повтаряй "да тате,както кажеш тате,няма проблеми тате,разбира се тате!"
и така не го предизвиквай
В отлични отношения сме. Все пак съм момиченцето на тати. Знам че много ме обича и постоянно го показва, както и аз него. Много добре се разбираме. Супер е татенцето \/
Amiii poprincip se karame ama ne mn primerno po 1-2 pyti na den ama sega ne6to mu stava i za sqko malko ne6to kre6tidnska primerno mi se razvika 6to sym mu kazala:"stiga si mi opqval" ot koeto toi sedi i mi kre6ti i edva li ne 6e me udari a men me izbi na nqkyf velik smqh i po4nah da se hilq i mu kazah da vnimava kak mi kre6ti i da misli dali naistina iska da me udrq 6oto sym mu kazala 4e udari li me nqma me vidi pove4e i toi se sprq a az izleznah ot nas s trqsyk i mn smqh
![]()
![]()
![]()
Почти никви...Вече толкова ми е омръзнало да му слушам простотиите,че само като видя,че е в някоя стая не влизам там..Ако почне да ми говори нещо и аз си викам,че се интересува нещо от мене,кажа му нещо и почне да се бъзика и да ми се подиграва...Вече не мога да разбера кога е пиян и кога не..пф![]()
Хм...лоши,не се разбираме хич,просто.![]()
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
преди аз бях в добри отношения с него но сега работата стана като твоята.. за супер простотий ми бучи..Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
но аз не му обръщам особено внимание и той бързо утихва..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Ми с моя тате си бъбрим само за коли това ни е темата и затова не се карамеа ако говорим за жени вече всеки на кадето му видят очите защото той е с мнението от 70-те 80-те години!Но не се караме изобщо!
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg