.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 119
    Просто ужасни. От както съм си сама,от всички страни ми се натякваше ,че съм малка и просто няма как да живея нормално без родителите си.Всъщност почувствах такова облекчение когато се махнах от него,че няма и да си помисля да се върна.По никакъв повод.А и е последният човек при който ще отида,ако не дай Боже нещо се случи в такива моменти се сещам ,че имам и майка,за което трябва да съм благодарна .
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Град
    In cRueL w0rLd ..
    ужасни!!! в период от около месец .. даже и повече сме само на "здравей - здрасти" след последното ни каране не желая просто да разговарям с него и не го и правя ..
    ~cLose t0 yoU~

Град
    Kazanlyk

Re: Какви са ви отношенията с башта ви..?

Цитирай Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
    Начи искам да разбера какви са вашите отношения с баща ви..Моите ваобще не са добре..всеки ден се караме по 5 - 6 пати на ден и то все за дребни глупости.. примерно защо пия в тази чаша а не в тази.. Просто вече ми е писнало от него..Кажете ми как да постапя за да спре това..вече мие писнало от всички тези неща..

хехе на ме ми се случва същото,но ситуацията е доста по-различна...не се понасяме с него,защото 1-во: мислим по различни начини и 2-ро: той е направил дете на майка ми (мене демек),за да раздразни момиче,което навремето е отказала да се омъжи за него...има още много причини,но това не е от значение.Един съвет-ако не си говорите или ако поне ти се стараеш да не му се връзваш и му мълчиш-повярвай ми-ще омекне и няма да има толкова скандали. "Мълчанието е злато..."
    Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може дас не дойде!!!

почти не се понасяме
    !!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
    http://304333.Sladur.com

Град
    плд
    аз не го понасям и не си говорим ама се и виждаме 1 път на месеца така че е по лесно да го избягвам
    ,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек

Parvo si mi e kato fr :P ,posle go mrazq ot danoto na du6ata si i pak taka
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Град
    при мама
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Ами..ние главно по телефона разговаряме, защото той живее в Гърция...иначе са добри, ама като че ли сае отнася прекалено детинско към мен
    +1
    През месец-два си идва специално заради мен и сестра ми за да ни види
    ;]

Почти перфектни.
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

Град
    Враца
    в къф смисал взаимоотношения ? кой е активен и кой пасивен ли ?

Град
    В АдА
    Отношенията с баща ми са просто ПЕРФЕКТНИ той винаги ме разбира и подкрепя никога през живота ми не ми е посягал та даже не ми и повишава тон ние с него винаги разговаряме и съвсем спокойно ми обяснява дори да съм направила някаква глупост.Винаги ме пуска на дискотека но понякога държи да си ме взима с колата винаги разбира проблемите ми и ми дава съвет и винаги се оказва прав обаче невинаги се вслушвам в съветите му А относно майка ми с нея все се караме и тате през повечето случай е на моя страна.
    А относно проблемати отиваш и му казваш че трябва да поговорите и му обясняваш сичко Айде УСПЕХ

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Обожавам го...
    Прекрасен е.
    Не бих искала никой,ама никой друг на света.
    С мама не се разбираме изобщо.Постоянно се караме, ако не се караме то трябва да съм направила нещо невероятно добро за нея,за да не ми повтаря,че "от теб повече човек няма да стане, друсалка малка" ... Хах
    А на тате...На тате не му пука за нищо.Той просто ме обича.
    И аз го обичам...Хиииипер много.
    Ако него го нямаше,аз нямаше да съм тази личност,която съм в момента. Ако него го няма, не си представям как бих живяла...
    Обичам го...и адски много се разбирам с него.
    ----
    Супер весело е когато той се напие,а аз се напуша...Ооо,такива простотии сме правили заедно в нетрезво състояние... Пхахаха...неее...
    Татенцето!

ААААХ и аз тати си го обичам повече от сичко на света,нищо че преди малко ме поизнерви малко,но тва не се беше случвало от години.. МНого го обичам и нз кво бих праила без него Докато с мамето....ахх мамето...трябва да направя нещо космически невероятно добро за да не се караме... даже ми става тъжно сега като се замисля колко добре се разбирам с татето а с мама.... Охх мани мани.. ужас

Със стария се разбирам много дообре.. "дърт" металист е..като пътуваме на някъде е много весело.. за излизането само се караме леко..шот имам навика да си гася звука на тела и кат' звъни не го чувам..ама за другото..за са бива

Значи ние често с мама и тати се шегуваме, че сме семейство Адамс. Защото постоянно те двамата се дърват все едно са на мойта възраст. С баща ми се разбирам прекрасно, много го обичам и го чувствам по-близък от мама. Аз съм се метнала и по външен вид и по характер на него, така че си имаме страхотна връзка, никога не сме се карали.

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    ми почти не се виждаме...на 2 седмици за по 2-3 дни идеално ми е, защото с майка нямам проблем, а той като е тук се нещо се дразним и уж на базик се млатим ама аз удрям а той ми се хили
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Бащата е пич.

бащата много готин.

в перфектни отношения сме

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Страшен пич е .
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Град
    Димитровград-Eggenfelden

Re: Какви са ви отношенията с башта ви..?

Цитирай Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
    Начи искам да разбера какви са вашите отношения с баща ви..Моите ваобще не са добре..всеки ден се караме по 5 - 6 пати на ден и то все за дребни глупости.. примерно защо пия в тази чаша а не в тази.. Просто вече ми е писнало от него..Кажете ми как да постапя за да спре това..вече мие писнало от всички тези неща..
    Моя е същият,прякора му е - Господин Забележка
    Един път така си правя сандвичи с кашкавал,но реших не да го режа,а да го настържа на ренде,и той ми се развика,защо съм го правила така?!Обясних му,че така ми е по-сладко,той почна да пита каква е разликата,само дето съм се била мъчила,и аз го попитах какво мрънка все едно карам него да го стърже...
    Ужас толкова е досаден,само си налага мнението,ако някой направи нещо по различЕн начин от неговия,значи тоя някой е малумен или просто на него не му одисват такива неща,много доре те разбирам какво ти е,ама няма изход тва си е един Тръндю

Нямам проблеми
    we give it all.

Цитирай Първоначално написано от extreme_
    бащата много готин.

в перфектни отношения сме
    London Tipton

Отношенията ни са поносими.В смисъл,виждам ,че много си ме обича,глези ме ,купува мивсичко,което искам,но понякога е много мнителен и заядлив.Ма дори и да се скараме,на никой не му пука много и след най-много един ден всичко си е постарому.

Отношенията ни са повече от добри.
    Татко е невероятен човек, много разбран и винаги ме е подкрепял. Обичаме го много и замества двамата родители за мен и брат ми. Отношенията му със сестра ми са малко по-студени, но пък тя се разбира много с майка ми, затова е нормално.
    От малка съм самостоятелна и татко винаги ми е бил опора в трудни моменти и ме е подкрепял във всички неща, които съм правила. Мога да говоря с него за абсолютно всичко.
    На първия ми преглед при гинеколог той беше с мен, още си спомням какъв шок беше за него като гинеколога му каза `Ще ставате дядо!` Физиономията му ще я помня винаги, все едно получи мини инфаркт. Представям си, ако наистина се беше случило
    Сега като с майка са в развод дано си намери някоя жена, която наистина да го обича и да се грижи за него, че толкова години е портфейл и готвач за майка ми...

Супер фен Аватара на Amateur
    Моя не живее с мен и майка ми но иначе са добри като изключим пред последния път като се видяхме и го псувах

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Смея да кажа, че с родителите ми сме в перфектни отношения! Майка ми понякога прави мизерии ама е нормално де, не може без хич.
    ♥ ♥ ♥

Баща ми когато не пие е пич. Само че това се случва все по-рядко Случвало се е да не си говорим с месеци, да ми обяснява, че съм курва и какво ли още не. Но ми е баща какво да го правя. В моментите когато е в добро настроение се наслаждавам на чувството му за хумор и на човека който можеше да бъде ако разсъждаваше малко по...трезво.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си