- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какви са ви отношенията с башта ви..?
"страхотни"![]()
![]()
като приятели сме си с него
![]()
![]()
Добри са ни отношенията по простата причина, че не живее с нас. Иначе,.. незнам.......![]()
Никакви.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Засега се разбираме добре(е,кара ми се като върша глупости)
![]()
Баща ми ми е най-добрият приятел. Всичко си споделяме един на друг, няма никакви табута. Позволява ми всичко, но настоява винаги да премислям нещата трезво. Когато направя някоя беля ( не се случва често ) иска да му казвам истината ( и го правя ) и винаги ще оправим нещата каквото и да се е случило без да ми се кара![]()
Нормални отношенияКато на баща с дете
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Супер сме си,макар,че понякога си викаме.
Гледаме си мачове,цъкаме си ЦС,излизаме по магазините.![]()
London Tipton
Той е супер печенСамо, че от време на време ипращява и дрънка няк'ви глупости
Иначе си говорим "делово" - я за компютъра (леко е скаран с него
) или за спорт.
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
с баща ми се разбираме страхотно за разлика от майка ми![]()
За сега си се разбираме перфектно...ама за сега.. Има моменти, в които не можем да се търпим, случвало се е да не си говорим със седмици., но накрая всичко се оправя![]()
абе и моя не е лош ама е в Германия и за ся отношенията ни са никви
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
с татко ми се разбираме както трябва като дете с баща е с майка ми повече си споделям и говоря но то си е нормално![]()
Еми дава ми пари основно
и от време на време му казвам
кво става в у-ще,
дава ми почти всичко,
което си поискам и тва е.
Постоянно се караме, защото почти никога не сме били на едно мнение . Просто вече го игнорирам когато се опитва да започне спор с мен и това дава резултати - вече не се караме постоянно![]()
![]()
Защо момичетата винаги ходят по две в тоалетната ?!
Ми за да се снимат
Непрекъснато спорим за глупости, но не ми прави впечатление, приятно ми е да си говорим двамата и много държа на него![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
амиии аз го мразя моя!![]()
голям лольо е
![]()
както и да е .. ами излизай през целя ден и се връщай до последната минута която може и си лягай на др сутрин пак така и ще избегнеш да общуваш мн с него
![]()
![]()
Пътят е дълъг,
но накрая разбираш,
че пътуването е основната цел.
голям лольо е
![]()
както и да е .. ами излизай през целя ден и се връщай до последната минута която може и си лягай на др сутрин пак така и ще избегнеш да общуваш мн с него
![]()
![]()
Пътят е дълъг,
но накрая разбираш,
голям лольо е
![]()
![]()
![]()
Пътят е дълъг,
но накрая разбираш,
голям лольо е
![]()
![]()
![]()
Пътят е дълъг,
но накрая разбираш,
Пише се баЩа,а не БаШТа
по темата:Не общувам с баща си,той постоянно работи,вижам го само вечер,колкото да ми каже здрасти,аз съм вечеряла много преди него,но седя на масата уж да си говорим,но няма какво да си кажем,преди гледахме филме заедно,но вече не иска,защото много говоря,през това врема.Не ми забранява нищо,не ме наказва,каквото искам това ми дава/кукува,вместо да ми се кара или да ми прави забележки ме базика,а това е много лошо и най- често му казвам "дай ми пари,че мама излези,кажи и че ме няма,ако я видиш"жалка работа
![]()
ами доста сме студени един към друг.. Няма я топлотата между нас. Общуваме само с въпроси и отговори и точка . Опитвали сме се и аз и той да стопиме това отношение но не се получава,защото неговите представи за държание,обличане и т.н са коренно различни от моите..Преди 2-3 години всеки ден се карахме и ние но отмина.. сега много по рядко и за доста по съществени неща
От изгубената любов остава само болка и самота .. Но по добре да си я изпитал отколкото никога да не си я срещал .. !!!
Отвратителни отношения.. Не заради забраните и обедния ми час, а заради това, че постоянно се караме.. Той изглежда се има за нещо МНОГО повече от мен (което може би е вярно), и постоянно ми натяква колко е прав и как аз винаги не разбирам.. Намислила съм какво да му кажа, но не знам кога ще събера смелост и сили.. Искам да му кажа, че аз не съм му отдушник на нервите и малко от малко в този дом (не знам дали мога да го нарека дом, по-скоро жилище) всеки трябва да прави компромиси.. Светът е създаден с компромис все пак.. Ще видим какво ще излезне от тая работа все пак :}
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Много обичам баща си, той е прекрасен човек и не бих го заменила за нищо на света.Страхотен е (:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
1 000 000 пъти по - добре ми е сега,като си живее другаде.
А за преди какво да кажа....постоянно се карахме,постоянно забележки ми правеше....с една дума,неможех да го понасям,но явно и той мене.Макар,аз да правех всичко възможно да сме в добри отношения,но в един момент ми писна,и оставих всичко както си беше,заебах всичко,и от тогава си казвахме само здрасти и чао общо взето.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960