- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какви са ви отношенията с башта ви..?
С биологичният си съм в мн добри винаги намирам подкрепа или някой да изслуша глупостите мизнам че мога да разчитам на него, а с другия (много станаха бе
![]()
) съм в също добри но така или иначе от както съм бил на 3 и сме с него (аз и майка ми) което е вече 13-та година неуспях да му се доверя напълно иначе поспорваме но никога не сме си викали. С майками много , но с него не .
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
KiSs_mY_LiPs спокойно с моя баща се мразим! Не мога да го търпя ,все се заяжда![]()
![]()
! Казвал съм го преди ще го кажа и сега Боклук е!
Първоначално написано от ScionOfStorm
При мене са супер, въпреки че наще са разведени и живея с майка ми
![]()
Who's next!
Преди доста по-добре се разбирахме... Сега нямам особено голямо желание да общувам с него и все се заяждам.. Но има моменти, в които си прекарваме прекрасно (цялото семейство обичаме да пътуваме и да обикаляме най-различни места) ..та тогава![]()
It`s my life
It`s now or never
I ain`t gonna live forever
I just want to live while I`m alive....
делови...много много не сме близки ....ама пак бива де-разбираме се
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
nz na kfi godini sa va6te nito pak ti no ojeda navliza v kriti4eskata .... moje da ima problemi v rabotata i da e iznerven a moje i prosto da si e takaf. 6to se otnasq do moq ba6ta.ne jivee v bg rqdko si idva a kato si doide ne mi kazva 4e si e tuk parviq mesec -ima gadje 4oveka kade 6te me vredi men i sestra mi.
Нащите са разведени и не прекарвам времето с баща ми!![]()
![]()
И с майка и с татко сме в съвсем нормални отношения.Карали сме се, но всичко е било в границите на нормалното и допустимото.
аз пък с тате се разбирам мн добре даже по-добре от колкото с мама :P мн рядко се случва да се сдърпаме и то е за нещо малко,а скарам ли се с мама,тате винаги е на моя страна![]()
![]()
според зависи.. то ние не се и виждаме много.
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Добри.
С баща ми сме в много добри отношения винаги ми е давал съвети и хитрини как да се справям с проблемите около мен, и с майка ми също сме в много добри отношения.
+1Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
Не много добри, рядко си говорим![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Като цяло никога не ме е ограничавал. Но докато бях ученик ме юркаше адски много. Между 8кл - 10кл беше най- непоносим. Постоянно ми висеше над главата. Правеше ми забележки за най- малкото нещо. От тогава съм се абстрахирал от него.
От както почнах да работя спря да ми досажда, даже стана адски любезен. Явно е видял, че не съм такава мърда за каквато ме имаше като по- малък. Все пак майка ми си остава предпочитания родител.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
никакви...той просто си живее у нас...нямам баща,а съквартирант...даже и по-лошо...непознат в къщата...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
добри
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
И при мен е абслютно същото, почти никога не се караме, когато има сериозен проблем сядаме и говорим, случвва се да му повиша тон, но той ми напомня че с викане и крясаци нищо няма да постигнемПървоначално написано от class
![]()
![]()