.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 119

Какви са ви отношенията с башта ви..?

Начи искам да разбера какви са вашите отношения с баща ви..Моите ваобще не са добре..всеки ден се караме по 5 - 6 пати на ден и то все за дребни глупости.. примерно защо пия в тази чаша а не в тази.. Просто вече ми е писнало от него..Кажете ми как да постапя за да спре това..вече мие писнало от всички тези неща..

Ние почти н си говорим,ако започнем разговор,той ще започне да ми говори ,как не работя , защо панталона ми е с толкова ниска талия , защо ходя на гости в приятеля ми и така на татък,за това на мен ми е по добре да не говоря с него и да нямам никакви отношения... не е един от най обичните ми хора... с нищо не го е заслужил ..

Еми моите са много добри, даже отлични.. а при теб казваш, че се карате за глупости? Ами опитвала ли си да му кажеш, че не искаш да се карате и да си изгладите отношенията?

Ами да опитвала сам ама..нищо не става..

Град
    na onq svqt
    Цитирай Първоначално написано от KiFy
    Еми моите са много добри, даже отлични.. а при теб казваш, че се карате за глупости? Ами опитвала ли си да му кажеш, че не искаш да се карате и да си изгладите отношенията?
    daaaaaaaaaaaa i sea mi se kara da si lqgam (po4ti na 16 sam) i ve4eren 4as imam nai=kasno 9 ama trqbva avtobys da me e blasnal tva e osnovanie da se pribera v 9. molq vi se toq me mrazi

Повече от фен
    Град
    София
    Хахах ами добре се спогаждаме ... някой път си повикваме малко , но това е за спорта... да разберат жените в къщи кой командва ( сестра ми и майка ми ...)

Голям фен Аватара на Ice
    С баща ми се разбирам супер.Винаги ме е успокоявал, докато мама ме е овиквала,дори и да не съм права.Простоо е номер едно! Много мога да си лафя с него, да се хилим заедно, пием биричка заедно.Бе обичам си го
    Everything happens for a reason..

Не знам за баща ти, но отношението ти с правописа също не е добро(гледайки заглавието наа темата) Не избираш родителите си... примири се с това, което ти се е паднало.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    С баща ми нямам никакви проблеми. В сравнение с майка ми, той е този, който приема всичко хладнокръвно и без излишни нерви. Иначе...и двамата са пичове Ето, вчера например, си бях пуснала музика, ама доооста силничко и човекът чул и хоп, гледам го на вратата на моята стая...като се разпя и затанцува... абе, голям купон става с него. И мнооооого го обичам

sladkish_14
    Guest
    И аз с мойто тате се разбирам мноооогоооо.С майка не много се караме,пари не дава ама татенцето какво то съм му пойскала ми дава,освен това с него мога да си говоря за приятеля ми Даже сме се напивали като прасета нищо че съм на 14 Много ни е весело,много го уважавам и много си помагаме..Пък и мен си ме обичка щото никога не му дрънча парички,а батко го разбива ....Абе и аз си ОБИЧАМ татенцето много,без него незнам кво щях да съм и какво бих могла да съм.

spoko i nashte sa sashtitie karame zza neshta ot tipa shto piq v taq 4a6a kato moita bila edi kade si shtosam se pribrala kasno i sqw imame edin po-seriozen spor za gadgeto mi.kato my kaja neshto se sardi prosto ne si govori s nego i kato ti se kara za neshto kazvash dobre i misli6 za neshto drygo

В чудесни отношения сме. Супер много си го обичкам, както и той мен. Разбираме се чудесно и никога не се караме. Той е невероятен човек, майка ми също и двамата винаги са до мен и ме подкрепят.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

S tate sme v perfectni otno6eniq! E, slu4valo se e ponqkoga da posporim ili da se skarame, no e mnogo rqdko i posle vsi4ko si e kakto predi. Vinagi mi e izpulnqval jelaniqta i az adski mnogo go bicham, i toi men.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    emi dobre se razbiram s nego dvamata s nego nooo sa bazikame s maika i sys sasedite praim ludi raboti dvamata osobenno kat sedmen da piem i kato se napiem toi se izmislq nqkvi gluposti da praim i az se syglasqvam 6tot sa nqkvi raztfarva6ti i sy6to noo se psuvame ama tva ne e ot zna4enie to nemoje bez karanici
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Горе-долу добри.
    Но стане ли дума за политика, скандалите са факт

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от KaTinCeTy
    S tate sme v perfectni otno6eniq! E, slu4valo se e ponqkoga da posporim ili da se skarame, no e mnogo rqdko i posle vsi4ko si e kakto predi. Vinagi mi e izpulnqval jelaniqta i az adski mnogo go bicham, i toi men.
    мога да кажа същото за мен и моя баща
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Баща ми ни е напуснал когато съм била бебе. Преди се виждах с него понякога, но той се държи ужасно с мен - иска да ме контролира, въпреки, че дори не живеем заедно и ми задава странни въпроси. Вече не се виждам с него, а и той не ме търси изобщо. Не се интересуваме 1 от др. Както се казва "кореспондираме си с пощенски записи". Плаща ми издръжка ест, но нищо повече - нямаме никакви отношения. Забравих да спомена, че след последния път когато излизахме посетих полицията, за да питаме с майка ми дали може да му забраним да ме вижда... С една дума: идилия!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Pochti nqmame otnosheniq.Samo ako se seti za rojdenniq mi den.
    Next Time I`ll be True...

Еми моите отношения с баща ми са страхотни,е понакога се спречкваме за нещо но това е много радко и то обикновено е някаква дреболия.
    Иначе с него си живеем страхотно,без никакви проблеми!
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

С моя баща много си се обичаме и се разбираме много добре. Не помня да сме се карали в близките няколко години... Много е добричък и много ми угажда за всичко.

еми... добри са ни отношенията... преди известно време много ми се караше.. еи таи за глупости но всичко мина.. и аз нз как.. но трябва и двамата да отстъпвате щото иначе няма ккак говори с него питаи го защо се държи таака.. трябва да си има обяснение

Много го ще го обичам, ако не се прибира изобщо.............
    На който му се убива време...

родителите ми са разведени и затова рядко се виждам с татко като по малка сяка седмица а сега не съм го виждала 5 месеца вече тои работи мн и няма мн свободно време Обаче като му отида на гости е голям купон винаги пита как си с гаджетата и аз ми на намират се а тои казва е колко се де и аз отговарям ми на 1-2 и тои ееееее изоставаш в детската градина по 10 ги вартеше .... абе изобщо страхотен човек аз мн го обичам и тои мен също ... Никога не сме се карали ама никога и няма мн връзка с темата ама се радвам че приличам на него защото е много хубав не че маика ми е грозна ама тои е като манекен

ПП Обичкам те Тате

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    В чудесни отношения сме. Супер много си го обичкам, както и той мен. Разбираме се чудесно и никога не се караме. Той е невероятен човек, майка ми също и двамата винаги са до мен и ме подкрепят.

ние сме в същите отношения и много се кефя, че имам такива готини родители \/

super sa mi otnosheniqta s tatenceto mn si go obi4kam i yvajavam. vinagi mi e ygajdal dori i mama da ne e bila syglasna.. gordeq se s nego estestveno i s mama \/
    I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си