Цитирай Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
Начи искам да разбера какви са вашите отношения с баща ви..Моите ваобще не са добре..всеки ден се караме по 5 - 6 пати на ден и то все за дребни глупости.. примерно защо пия в тази чаша а не в тази.. Просто вече ми е писнало от него..Кажете ми как да постапя за да спре това..вече мие писнало от всички тези неща..
При мен е абсолютно същото...Не си говорим , а ако си говорим си говорим за това как едва ли не аз съм най-пропадналия човек на света...Какъв позор съм за него и как може да бъда толкова предивимо тъп....За него аз съм безкрайно агресивен и дори ходих да си направя изследвания които бяха повече от нормални....Той дори не повярва на докторите...Може би затова 6 месеца работих в хотел далеч от в къщи и си говорих само с мама....
Караме се запвсичко предвид , че нямаме една обща тема и интерес....Той отрича всяко нещо което правя....Национален координатор съм , свиря на пиано и работя нон-стоп....
Няма начин да се справиш с това.....Просто това е нещо котео се случва и е окончателно безвъзвратно....Малко по-малко със всяка караница тношенията ще се разпадат докато спрете да си говорите и започнете да се подминавате в едно и съща къща....

Поздрави...