- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какви са ви отношенията с башта ви..?
Просто ужасни. От както съм си сама,от всички страни ми се натякваше ,че съм малка и просто няма как да живея нормално без родителите си.Всъщност почувствах такова облекчение когато се махнах от него,че няма и да си помисля да се върна.По никакъв повод.А и е последният човек при който ще отида,ако не дай Боже нещо се случи
в такива моменти се сещам ,че имам и майка,за което трябва да съм благодарна .
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
ужасни!!! в период от около месец .. даже и повече сме само на "здравей - здрасти" след последното ни каране не желая просто да разговарям с него и не го и правя ..
~cLose t0 yoU~
Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
хехена ме ми се случва същото,но ситуацията е доста по-различна...не се понасяме с него,защото 1-во: мислим по различни начини и 2-ро: той е направил дете на майка ми (мене демек),за да раздразни момиче,което навремето е отказала да се омъжи за него...има още много причини,но това не е от значение.Един съвет-ако не си говорите или ако поне ти се стараеш да не му се връзваш и му мълчиш-повярвай ми-ще омекне и няма да има толкова скандали. "Мълчанието е злато..."
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може дас не дойде!!!
почти не се понасяме
!!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
http://304333.Sladur.com
аз не го понасям и не си говорим ама се и виждаме 1 път на месеца така че е по лесно да го избягвам
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
Parvo si mi e kato fr :P ,posle go mrazq ot danoto na du6ata sii pak taka
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
+1Първоначално написано от Chr!sSie
![]()
През месец-два си идва специално заради мен и сестра ми за да ни види![]()
;]
Почти перфектни.
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
в къф смисал взаимоотношения ? кой е активен и кой пасивен ли ?
Отношенията с баща ми са просто ПЕРФЕКТНИ той винаги ме разбира и подкрепя никога през живота ми не ми е посягал та даже не ми и повишава тон ние с него винаги разговаряме и съвсем спокойно ми обяснява дори да съм направила някаква глупост.Винаги ме пуска на дискотека но понякога държи да си ме взима с колата винаги разбира проблемите ми и ми дава съвет и винаги се оказва прав обаче невинаги се вслушвам в съветите муА относно майка ми с нея все се караме и тате през повечето случай е на моя страна.
А относно проблемати отиваш и му казваш че трябва да поговорите и му обясняваш сичко Айде УСПЕХ
Първоначално написано от Whisskas
ААААХ и аз тати си го обичам повече от сичко на света,нищо че преди малко ме поизнерви малко,но тва не се беше случвало от години.. МНого го обичам и нз кво бих праила без негоДокато с мамето....ахх мамето...трябва да направя нещо космически невероятно добро за да не се караме... даже ми става тъжно сега като се замисля колко добре се разбирам с татето а с мама....
Охх мани мани.. ужас
Със стария се разбирам много дообре.. "дърт" металист е..като пътуваме на някъде е много весело..за излизането само се караме леко..шот имам навика да си гася звука на тела и кат' звъни не го чувам..ама за другото..за са бива
![]()
Значи ние често с мама и тати се шегуваме, че сме семейство Адамс. Защото постоянно те двамата се дърват все едно са на мойта възраст. С баща ми се разбирам прекрасно, много го обичам и го чувствам по-близък от мама. Аз съм се метнала и по външен вид и по характер на него, така че си имаме страхотна връзка, никога не сме се карали.![]()
ми почти не се виждаме...на 2 седмици за по 2-3 дни идеално ми е, защото с майка нямам проблем, а той като е тук се нещо се дразним и уж на базик се млатимама аз удрям а той ми се хили
![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Бащата е пич.![]()
Страшен пич е.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Моя е същият,прякора му е - Господин ЗабележкаПървоначално написано от KiSs_mY_LiPs
![]()
Един път така си правя сандвичи с кашкавал,но реших не да го режа,а да го настържа на ренде,и той ми се развика,защо съм го правила така?!Обясних му,че така ми е по-сладко,той почна да пита каква е разликата,само дето съм се била мъчила,и аз го попитах какво мрънка все едно карам него да го стърже...
Ужас толкова е досаден,само си налага мнението,ако някой направи нещо по различЕн начин от неговия,значи тоя някой е малумен или просто на него не му одисват такива неща,много доре те разбирам какво ти е,ама няма изход тва си е един Тръндю![]()
Отношенията ни са поносими.В смисъл,виждам ,че много си ме обича,глези ме ,купува мивсичко,което искам,но понякога е много мнителен и заядлив.Ма дори и да се скараме,на никой не му пука много и след най-много един ден всичко си е постарому.
Отношенията ни са повече от добри.
Татко е невероятен човек, много разбран и винаги ме е подкрепял. Обичаме го много и замества двамата родители за мен и брат ми. Отношенията му със сестра ми са малко по-студени, но пък тя се разбира много с майка ми, затова е нормално.
От малка съм самостоятелна и татко винаги ми е бил опора в трудни моменти и ме е подкрепял във всички неща, които съм правила. Мога да говоря с него за абсолютно всичко.
На първия ми преглед при гинеколог той беше с мен, още си спомням какъв шок беше за него като гинеколога му каза `Ще ставате дядо!`Физиономията му ще я помня винаги, все едно получи мини инфаркт. Представям си, ако наистина се беше случило
![]()
Сега като с майка са в развод дано си намери някоя жена, която наистина да го обича и да се грижи за него, че толкова години е портфейл и готвач за майка ми...![]()
Моя не живее с мен и майка ми но иначе са добри като изключим пред последния път като се видяхме и го псувах![]()
Смея да кажа, че с родителите ми сме в перфектни отношения! Майка ми понякога прави мизерии ама е нормално де, не може без хич.![]()
♥ ♥ ♥
Баща ми когато не пие е пич. Само че това се случва все по-рядкоСлучвало се е да не си говорим с месеци, да ми обяснява, че съм курва и какво ли още не. Но ми е баща какво да го правя. В моментите когато е в добро настроение се наслаждавам на чувството му за хумор и на човека който можеше да бъде ако разсъждаваше малко по...трезво.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!