^ К'во се притесняваш? Вашите явно не са от най-заинтересованите и отговорни родители щом 14 годишното им дете ходи по дискотеки с индивиди, пушещи трева ... Най-много да ти се скарат и айде по живо, по здраво ...
Мене не ме е страх много да им кажа но ме е страх че ще ме ограничът и няма да мога да си живея живота нормално като останалите тийнейджъри ! Ще ми забранят да ходя на дискотека с моите приятели , ще ми забранят да излизам вечерта и т.н ! Аз не искам да прекарам следващите месеци във вкъщи ! Но има и друго страх ме е че вече няма да ми имат доверие ;x;x;x;!
До авторката: Родителите ти се държат много безотговорно и ти трябва да им изясниш това!
Колкото до сестра ти,не можеш да се справиш сама с нея,затова са нужни родителите ти и подкрепата им,
която те не ти осигуряват,ако отвръщаш на сестра си с лошо ще се стигне само до още насилие.
ПП: Колкото до Ники - ако признаеш истината,ще ти олекне,а и ще се отървеш от куп проблеми и робство към сестра си,това че ще те накажат няма да призове края на света..