- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да отида на гинеколог без майка ми да разбере
iskam da ida pri ginekolog ne 4e imam problem prosto smatam 4e e vreme oba4e sam na 14 a nz ot kakva vazrast vaji lekarskata taina i ako otida nyjno li e maika mi da razbira ne jelaq tq da znae a naistina imam nyda da ida na ginekolkog...pls nakoi znae li nyjno li e maika mi da razbira????
Moderated by Aleandra
т. 7 от Првилника!
otiva6 pri li4nata lekarka i iska6 napravlenie za genekolog tq 6te te izprai pri nqkav .. (ako znae6 4asten 6tom nqma6 18 ti e bezplatno s napravlenieto) i nikoi ne ti tarsi nastoinik spokoino...
prosto otidi pri li4niq si lekar i si poiskai napravlenie,i ni6to ne bi trqbvalo da ti struva. Nqma otkakvo da se sramuva6 i maika ti nqma nujda da razbira
siguren/na li si 4e ne e neobhodimo da razbira?
Да, спокойно.
Направи както ти казаха по-горе![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
mersi mnogo koito i da si taka shte napravq
Мила можеш да отидеш в кабинетите по семейно планиране. Виж тук
www.semeinoplanirane.com
www.safesex.bg
Аз там ходя![]()
Отиди в някоя частна клиника или в частен кабинет.За там не ти трябва направление и може да избегнеш риска личната ти лекарка да каже на майка ти![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Верно,ше се поизръсиш,ама поне е сигурноПървоначално написано от Naked in the wind
![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Еми ако наистина имаш проблем и смяташ,че е сериозен според мен е редно да кажеш на майка си.А и ако евентуално разбере,че си ходила на генеколог без да и кажеш ще има![]()
Ми отивай,кой та е спрял,да не съм та вързалаИскам да отида на гинеколог без майка ми да разбере![]()
![]()
![]()
корумпирай го![]()
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Ми отиди с майка си кво толкоз. Притесняваш се да не би да разбере, че не си девствена ли? Ако имаш сериозен проблем тя тъй или иначе ще научи, затова отиди с нея, ако ли не с някоя по-голяма приятелка, братовчедка, леля и т.н.
Момичетата трябва да посещават гинекологаоще, щом започнат да имат менструация. Независимо дали водят полов живот-поне 1 път на 6 месаца трябва да го правят. Не е срамно да кажеш на майка си. Обясни й, че не е заради секса, а защото се касае за твоето здраве.
Я да питам по-осведомените момичета. От колко годишна мога да посещавам мамограф? На 22 съм, но съм се наплашила с този рак на гърдата. Рано ли ми е?
Кремчето е права! Аз също посещавам гинеколог почти от както имам цикъл,понеже е добре той да бъде следен от специалист. Понякога се налага да бъде регулиран,коригиран,както искате го наречете чрез медикаменти. Така е,за жалост не винаги всичко се развива нормално! Точно това обясни на майка си. Може да й кажеш,че имаш известни притеснения за цикъла си,че не идва на равни интервали,нещо такова. Не смятам,че ще ти откаже!Първоначално написано от krem4et0
А на въпроса на Кремчето.. По принцип ракът на гърдата се наблюдава пр и жени над 20,а тъй като ти си на 22 няма нищо лошо да си правиш мамографско изследване!![]()