.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    pricheskaaaa
    Guest

Искам яка прическа

zdraveite.iskam da si napravq hubava pricheska no vse neshto ne ztava nz zashto.mojeli da mi kajete nqkoq recepta za hubva pricheska,pak moje i da stane.s priqtelki izlizame na diskoteka i trqbva da imam hubava pricheska ako razbirate.imam edna priqtelka tq mi pravi mn qki pricheski,no ne moga vse da q karam.ta ako znaete nqkoq lesna i hubava pricheska mi pishete

Поправено от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Супер фен
    Град
    в килера

устроива ли те това?

priсheskaaaa
    Guest
    ami tazi po sredata mi haresva kak moga da si napravq takava pricheska?mnogo iskam hubava pricheska ama mn

Guest
    първо кажи каква ти е косата-колко е дълга,права или къдрава,какъв цвят е?има много варианти за прическа.използвай фантазията си.

priсheskaaaa
    Guest
    emii nz

Голям фен
    Няма да е зле ако качиш някоя снимка да те видим и да преценим какво да ти предложим ... при положение че незная как изглеждаш как мислиш че бих могла да ти предложа нещо

Исках да помогна, но след последния ти пост.. Тая тема ми се струва безсмислена след като самата авторка няма възможност да каже каква и е косата у вас нямате ли огледала ??? мно0го яко

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Allthatshewant
    Няма да е зле ако качиш някоя снимка да те видим и да преценим какво да ти предложим ... при положение че незная как изглеждаш как мислиш че бих могла да ти предложа нещо
    Точно!! Плюс това на последните 2 страници има няколко такива теми

Град
    Бургас
    Още 10 теми за прически пуснете! Разгледай предните теми и може и да ти хареса нещо! АМАН !

Зло,първата е яка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си