.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
    Guest

Момичета, бихте ли тръгнали с 3 години по-малко момче?

Въпроса е по принцип но в моя случай, момичето е на 17.

Голям фен Аватара на pathetic
    Да,ако съм на 26

хах
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Голям фен Аватара на Ice
    Зависи от самото момче, ходила съм с 1 година по-малък от мен и ми беше готино с него.Зависи от много неща.
    Everything happens for a reason..

Guest
    Така е.Права си Ice.Зависи от много неща.Без да се хваля смятал, че съм дорасъл за възрастта си и мисля, че ще се справя с това, че е по-голяма, но просто не знам как да й се харесам достатъчно, тъй като вече знам че съм й симпатичен.

Голям фен Аватара на Ice
    Ами тогава деиствай приятелю! Няма какво да се чудиш, щом си я впечатлил..нали знаеш, че всичко започва със симпатия.Важното е да правиш добро впечатление. А не да се лигавиш като детенце на 10 години.Успех ти пожелавам!

Guest
    Ще направя всичко възможно.И мерси за бързия отзив

Голям фен Аватара на Ice
    Нямаш грижи.Стискам ти палци Да кажеш после какво е станало.

Guest
    Едва ли. Като цяло разлика от 3 години на този етап се усеща. Естесвено сигурно има и изключение.

Зависи от много неща. Ако си допадаме не би било проблем.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Ако го харесваш - тръгвайте

Guest
    Моя приятел е с две години и малко по-малък от мен. Аз съм на 20, той на 18. Имаме връзка от почти 6 месеца и се разбираме и обичаме. Такава разлика изобщо не е проблем, ако разбира се момчето е сериозно.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    На тези години - не.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

аз не бих...принципи ... не друго аз по принцип и с 1 година по малко момче не бих тръгнала а за 3 да не говорим ... е таи де ако аз съм на 30 или на 25 27.. да може

Град
    на плажа =)
    NE. vse pak ima ogromna razlika mejdu 14 godi6no MOM4E i 17 god. MOMI4E !!!! Prosto nqma da se polu4i i da tragnete, spored men. Vijdala sam kakvi li ne mom4eta koito sa na 14 i izglejdat na po 18 ama pak si se darjat kato deca. I da si misli6 4e si zrql - edva li e taka. Vse pak mom4etata sa si mom4eta.

Зависи от момчето. Им атакив акоито с ана 20 а имат акъл на 10 годишни , а има и такива които са на 10 и има акъл като са 20 годишни........

Мега фен Аватара на sasha_90
    Момичето да е на 17-следоват.момчето на 14?Не мисля.

Аз мисля ще не бих могла , нз.... може би защото не съм срещала някой който да е по-малък и да ме привли4а 4ак толкова, 4е да тръгна с него А ина4е вси4ко е възможно. Успех! :P

Ти си ни 17,а той на 14 едва ли

Град
    Никъделенд
    Ne... kakto nqkoi kazaha - principi...
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

не виждам никакьв проблем да сте заедно
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Зависи много от самото момче и от характера.Имам френдка която ходи с момче което е осем години по голямо от нея и са си щастливи до кога ще е тва нз но пък за любовта няма възрастови граници :P

Никога не спирай да вярваш,никога не спирай да мечтаеш,никога не спирай да се бориш за истинската любов !

на тези години не! Ако си на 25-26 вече няма да се усеща разликата... но 14-годишно... едва ли ще намерите общи интереси! Все пак завършваш училище скоро и ще мислиш за съвсем други неща... а той ще е още ученик в разгара на тийнеджърския си живот!

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Dead`Paladin
    Аз също не виждам пречки.Всички си мислите как би изглеждало,дали щяло да бъде смешно или не, а това са само чисти предрасъдъци.Аз лично съм виждала например 15 годишен,който изглежда на 17 годишен.Ето победихме и предрасъдъците...значи няма проблем
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Цитирай Първоначално написано от siXt_senSe
    Цитирай Първоначално написано от Dead`Paladin
    Аз също не виждам пречки.Всички си мислите как би изглеждало,дали щяло да бъде смешно или не, а това са само чисти предрасъдъци.Аз лично съм виждала например 15 годишен,който изглежда на 17 годишен.Ето победихме и предрасъдъците...значи няма проблем
    Въобще не е важно на колко изглежда, а на какъв акъл е! Ако и двамата са пораснали достатъчно и се интересуват от едни и същи неща... няма никакъв проблем!
    Но момче на 14 години... си е още лапе

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Град
    sofiq

:)

emi spored men ne e nikva pre4ka 3 godini az sam hodila s mom4e po malko ot men s 2 godini, no kakto i drugite kazvat zavisi ot mom4eto ako si zaslujava za tva mom4e ne go izpuskai
    НаУчИ сЕ дА заБраВяш НезаБравиМотО ..нАучи сЕ дА кАзваШ НЕ дОри дА Ти сЕ кРещИ ДА НаУчИ сЕ очИтЕ тИ дА сИаЯт дОрИ дА сЕ пЪлнЯт сЪс сЪлзИ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си